خوبی بازیهاش اینه که هیچوقت فارسی نمیشنو شرکت هایی مثل طنین و ... تولید نمی کنن !!!
خوبی بازیهاش اینه که هیچوقت فارسی نمیشنو شرکت هایی مثل طنین و ... تولید نمی کنن !!!
سازنده ی عنوان زیبای Killzone 2 شرکت Guerrilla به سایت GameDaily اعلام کرده که کار با PS3 و بازی سازی برای آن آنچنان سخت نیست که چندی پیش شایعه شده بود.در واقع ، کار با آن به مراتب آسان تر از کار با PS2 است!! (!)
یکی از مسولان این شرکت در این باره گفت:"اگر شما مانند ما به PlayStation متعلق باشید،کارگردان گروه ما هیچ وقت نخواهد گفت این کار منحصراً دشـــوار است!"
"درسته که PS3 کمی مخصوص هست ، اما به هیچ وجه کار با آن به سختی PS2 نیست.PS2 به سختی کرک می شد اما PS3 این جریان را برای ما تکرار نکــرد.سازندگانی که بازی های مولتی پلتفرم عرضه می کنند کار واقعا دشواری دارند چون کار با چند کنسول واقعا سخت است!"
"به نظر من امکانات سخت افزاری و نرم افزاری PS3 مانند DSP هایی با سرعت فوق العاده که شما می توانید همه ی کار های محاسباتی و ... را به آن بسپارید به ما یک قالب و چهار چوبی می دهد که ساخت بازی ها حتی برای بازی ساز های مبتدی آسان تر می کند،طوری که ساخت بازی روی این کنسول آسان تر از X360 و PC می شود."
منبع: vg247.com
الان PSN بودم ديدم فيلمهاي HD از دلار20 به 14-16 دلار تغير داده يعني مفت مفت حالا نميدونم هميشگي يا فقط چند روز خاص
به هر حال گفتم تا قيمتا شيكسته بريد بخريد كه فيلمهاي جديد هم گذاشته
مشكل از اينترنت
تا الان داشتم ان ميزدم
تو مگه آن هم میشی پسر ؟!
والا من آخرین بار دیدم زده بود 20 روز پیش آن شدی : دی !
برنامه بریز بیام با هم بازی کنیم ...
زده برات 3 روز ان نبودي كجا بودي شيطون? :d
من فقط تروفيشو ميگيرم بازي اونجوري نميكنم ها خاستي بيا
Last edited by Gamemaster; 02-07-2009 at 22:39.
بچه ها مسابقه نمیزارن منم نمیرم : دی ! من فقط کلن بازی میکنم !
با عربام تاحالا بازی کردیم ! عجب بازیی داشتن ! ولی بردیمشون ! خلاصه اینکه هماهنگ کن با هم بازی کنیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)