فکر کنم فقط رمتون کافی باشه
گرافیک ( اصله کاری ) که اصلا مناسب نیست
cpu رو نمیدونم چی هست ؟
فکر کنم فقط رمتون کافی باشه
گرافیک ( اصله کاری ) که اصلا مناسب نیست
cpu رو نمیدونم چی هست ؟
چند تا cd يه ؟
2 تا dvd يه ؟
CPU هم یادم رفت 4.6 هست یعنی 2 تا 2.400
البته واسه بازی کردن AMD بهتره![]()
خوب به این میگن پست خوشحال!!!!
الان شما انتظار داری سیستم شما این بازی را خیلی فضایی اجرا کنه اجرا هم میکنه ولی مشکل شما از 8600 تون هست!!!8600 یک کارت High حساب نمیشه!!!پس توقعتون را از اون بیارین پایین!!!!
همون طور که گفتم قبلا مشکل بازیبازهای ایرانی اینه که با یک سیستم 400 هزار تومانی می خوان در حد 2 یا 3 تا PS3 بازی را اجرا کنن!!!
شما از اول یک کارت خوب میگرفتی این حرف را نمیزدی داداش!!!
من خودم سیستمم اینه
VGA:8800 GTX
CPU:Q6600
RAM:4 G
و هیچ بازی نیست که من نتونم به صورت دلخواه اجرا نکنم!!!بین بازیهای مشترک کنسول و PC با کیفیت بالاتر از کنسول بازی میکنم!!!
اما الان شما فکر میکنی کنسول PS 2 از دور خارج نشده و خیلی از بازیها را میتونه اجرا کنه نه!!!
این دیگه شادمان ترین اظهار نظری بود که تا حالا شنیده بودم
شما برو SCA را روی PC و PS 2 بازی کن به عمق فاجعه پی میبری!!!!
خیلی هم سنگ سل را به سینه نزن!!!همین سل جونت اگه میتونست نصف CRYSIS را اجرا میکرد!!!
خوب دوست من جواب متن قرمز نقل قولتون رو می دم
شما نمی تونی با اطمینان کامل این حرفو بزنی بازیه F.E.A.R تو PC یه شاهکاره اما همین بازی تو Ps 3 یه کابوسه و برعکسشم داریمکلا Pc خوراک بازی های اول شخصه و کنسول خوراکه سوم شخص
من کی این حرفو زدم گفتم خیلی از بازی های روز رو اجرا می کنه اما خودم اعتراف کردم که از لحاظ گرافیک افت فریم وحشتناکی داره
اما بازیه SC : DA این بازی رو PC خیلی باگ داره و نسخه 360 اش از همه بهتره امیدوارم اینو باهام موافق باشی چون تو خیلی از سایتها تفاوت این 2 نسخه رو دیدم![]()
Last edited by Ali Pacino; 28-06-2008 at 17:36.
خوب
اولا بازی F.E.A.R مسئله اش کاملا جداست!!!چطور بازی Halo 3 که اول شخص هست روی کنسول خوب جواب میده!!!
در مورد حرفتون راجب PC و کنسول موافق هستم!!ولی نمیشه اینو ملاک قرار داد!!!
چی از لحاظ گرافیک افت میکنه؟؟؟؟؟
در مورد اخری هم که هیچ ربطی نداشت به X360 شما گفتی PS2 پس چه ربطی به 360 داشت من نفهمیدم؟؟؟؟
این بازیها نیستن که نمیتونن روی یک پلتفرم خاصی بهتر باشن بلکه سازنده ها هستند که باعث بهتر شدن و بدتر شدن یک بازی بشن
آقا آخرش من تسلیم شما هر چی بگی ما قبول داریم![]()
سلام
ما چاکریم!!!!!!!!!!!!!!![]()
ديشب تموم شد راست ميگي سخت بود ولي يه كار كردم عين آبخوردن تمومش كردم كشوندمشون ميون طرفدارا
وسط مردم اونا ميگرفتن من ميزدم آي ميزدم حال ميكردم فك كنم راحت 20 نفرو كشتم
بالاخره اينم تموم شد فقط يه تعداد پرچم موند پيدا نكردم خيلي گشتم
2
من با گيم پد خيلي خوب و بدون مشكل تمومش كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)