اشکال از منبع تغذیه بر روی برد هست و باید به تعمیر کار مراجعه کنید
اشکال از منبع تغذیه بر روی برد هست و باید به تعمیر کار مراجعه کنید
فکر میکنید چقد خرجش بشه ؟
30 تا 40 هزار تومان
سلام
تازگی ها سیستمم به یک باره هنگ میکنه و باید ریست بشه
اولش فکر کردم مادر بورد داغ میکنه. یه پنکه کنارش گذاشتم، ولی درست نشد. الانم 3-4 روز یک بار این اتفاق میفته. به جز این مشکل خاصی توش ندیدم
چکار باید کرد؟
سلام هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه ویندوز ویروس درایورهای سیستم و دما ی قطعات رم هارد پاور و گرافیک و مین باید همه موارد بررسی بشه
شما فن سی پی یو رو بردار ببین خمیر سیلیکون به اندازه کافی موجود است اگرنبود یک سرنگ بخر و بزن.اگه درست نشدش همینطور که این دوست خوبم اشاره کرده قطعات بالا رو تک تک امتحان کن
سلام من یه خرابکاری کردم بلوتوث اجرا نمیشد با برنامه rar اجراش کردم الان همه ی برنامه ها رو Desktop اجرا نمیکنه میشه یه نفر کمک کنه؟![]()
سلام دوستان
کارت گرافیک من nvidia gforce g210 یک گیگ هست حدود 1 هفته میشه که یهو وسط ویندوز هنگ میکرد و حالا دیگه موقعه ورود به ویندوز صفحه مانیتور تاریک میشه و چیزی بالا نمیاد.وقتی درایور رو میریزم این اتفاق میوفته.
من این کارارو کردم جواب نگرفتم.1 ویندوز جدید نصب کردم 2 درایور گرافیک رو آپدیت کردم 3 درایور خود کارت گرافیم ریختم. اگه دوستان میتونن یه کمکی کنند.
اگه با ورژن های دیگه درایور هم درست نشد و گرافیک روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود مشکل از گرافیک است البته من یک مطلبی در مورد این مشکل خوندم و نمیدونم درست است یا نه و تضمین نمیکنم اینکارو بکنید یعنی مسئولیتش با خودتون
خونده بودم که یک سکه بین gpu و هیت سینک قرار بدین درست میشه حالا نمیدونم این حرف درست است یا نه
یه مشکلی اخیرا برام پیش اومده و خودم حدس زدم سخت افزاری باشه:
تعدادی از سی دی ها دیگه روی کامپیوترم باز نمی شه و پیغام میده سی دی خالی است! همزمان فلش را هم به سختی می خونه و کارت حافظه و گوشی هم که به موبایل وصل می شه همین مشکل را داره (البته نه همیشه) خودم فکر کردم پورت یو اس بی خراب شده اما همه چیز با هم تداخل داره. فلشم هم اخیرا سوخت که نمی دونم از این مشکل بوده یا نه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)