تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 233 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2327

نام تاپيک: Websites News : اخبار سایت های اینترنتی

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض حتما با سایت‌های دیگر تبادل لینک کنید!

به اعتقاد مشاور بازاریابی اینترنتی شرکت KLM برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل باید کلمه‌هایی را به عنوان کلمه‌هایی کلیدی انتخاب کنید که مردم بیشتر در موتورهای جست‌وجو به دنبال آن‌ها هستند.

وس بن دن بلد در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به مدیران سایت‌های ایرانی پیشنهاد کرد: کاری کنید تا مردم در مورد سایت‌ شما صحبت کنند؛ با مدیران دیگر سایت‌ها تبادل لینک داشته باشید و سایت خود را در شبکه‌های اجتماعی به ثبت برسانید.

به گفته او محتوا در بالا بردن رتبه سایت شما در گوگل بسیار اهمیت دارد و باید کلمه‌هایی را به عنوان کلمه‌هایی کلیدی انتخاب کنید که مردم بیشتر در موتورهای جست‌وجو به دنبال آن‌ها هستند. در این بین آمارگیر گوگل می‌تواند به شما در این زمینه کمک‌های فراوانی داشته باشد و اطلاعات خوبی را در اختیار شما بگذارد تا بوسیله این اطلاعات بتوانید سایت خود را به سمتی که کاربران به آن‌ها علاقه دارند سوق دهید.

مشاور بازاریابی اینترنتی شرکت KLM در رابطه با فعالیت موتورهای جست‌وجوی جدید ایرانی معتقد است: به نظر من این موتورها باید تمرکز خود را یرروی نتایج جست‌وجوی مردم قرار دهند تا با بهینه کردن موتور خود کاربران بیشتری را به خود جذب کنند در غیر این صورت بازدیدکنندگان اینگونه سایت‌ها به سرعت به سایت‌های مشابه دیگر جذب خواهند شد چراکه آن‌ها به دنبال یک نتیجه دقیق بوسیله موتور جست‌وجو هستند و اگر در این زمینه نتیجه‌ی دقیق نگیرند اعتماد خود را از دست خواهند داد.

او همچنین با اشاره به نقش مهم موتورهای تصویری در جهان امروز ادامه داد: موتورهای جست‌وجو تصویری فرآیندی بسیار پیچیده را طی می‌کنند. گوگل در این زمینه فعالیت‌های خوبی را از خود به نمایش گذاشته است اما برای داشتن یک موتور جست‌وجوی تصویری خوب حتما باید برروی مکان و محتوای عکس‌ها توجه شود تا در هنگام جست‌وجو به نتایج مطلوب رسید.

مشاور بازاریابی اینترنتی شرکت KLM در پایان تاکید کرد: بهتر است در موتورهای عکس، تمرکز خاصی برروی شبکه‌های اجتماعی قرار بگیرد تا کاربر به نتایجی دقیق‌تر دست پیدا کند.

2. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض برای اولین بار از سال ۲۰۱۱ ترافیک بازدیدهای یاهو از گوگل در آمریکا پیشی گرفت

همین چندی پیش بود که از ماریسا میر و خرید های عجیب و غریبش در یاهو برای شما نوشتیم و توضیح دادیم که خانم میر در واقع با چنین اقداماتی قصد دارد تا با جذب نیرو های مستعد، یاهو را یکبار دیگر به دوران اوجش باز گرداند. مدت زمان زیادی لازم نبود تا سیاست های مدیر عامل خوشفکر این کمپانی، تاثیرات خود را نشان دهد؛ طی گزارشی که اخیرا منتشر شده، یاهو برای اولین بار از سال ۲۰۱۱ توانسته بازدید کننده بیشتری را در مقایسه با گوگل، به سایت خود جذب کند.

یاهو در تیر ماه گذشته موفق شد تا ۱۹۶.۶ میلیون بازدید را در ایالت متحده به دست آورد که رقمی بالاتر از ۱۹۲.۳ میلیون بازدید گوگل به حساب می آید. مؤسسه تحقیقاتی ComScore در رابطه با این آمار اضافه می کند که این عدد شامل بازدید سرویس تامبلر، که به تازگی تحت مالکیت یاهو درآمده، نمی شود و اگر بخواهیم آن را نیز در نظر بگیریم باید ۳۸.۳ میلیون دیگر را به رکورد یاهو در تیر ماه اضافه کنیم.

بازدید یاهو در مقایسه با تیر سال گذشته، بالغ بر ۲۰ درصد رشد داشته که به جرئت می توان این موفقیت را به پای تصمیمات مدیریتی ماریسا میر نوشت. از زمانی که خانم میر کنترل یاهو را در دست گرفته، این کمپانی ۲۲ خرید داشته که بزرگترین آن ها را می توان سرویس تامبلر دانست که با مبلغی معادل ۱.۱ میلیارد دلار، به خانواده یاهو اضافه شد. خانم میر همچین با قرار دادن تمرکز کمپانی بر روی موبایل و تبلت، توانست تعداد کاربران فعال یاهو میل را تا ۱۲۰٪ افزایش دهد.

به نظر شما آیا پیشرفت های یاهو ادامه خواهد داشت؟

منبع: narenji.ir

4. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض تلپاتی وان، رقیب نوپای گوگل گلس

باز دره سیلیکون و باز هم یک شرکت نوپا که در حال جذب نیروهای متخصص برای گجت پوشیدنی جدید خود است. همان طور که در عکس بالا می بینید نمونه اولیه این گجت که «تِلِپاتی وان» نام دارد می تواند در کنار عینک سنتی قرار گیرد.

شرکت نوپای تلپاتی تا کنون موفق به جذب ۵ میلیون دلار سرمایه شده تا بتواند محصول خود که رقیب مستقیم گوگل گلس محسوب می شود را به تولید برساند. تاکاهیتو ایگوچی مدیر عامل تلپاتی اظهار داشته «فناوری پوشیدنی موج بعدی در شبکه های اجتماعی را باعث خواهد شد. این ۵ میلیون دلار بودجه به ما کمک می کند که تجربه کاربر تلپاتی وان را غنای بیشتری بخشیم و تا ۲۰۱۴ روانه بازارش کنیم»

همان طور که گفتیم این شرکت با سرمایه جمع شده اقدام به جذب مهندسان نرم افزار و سخت افزار زُبده کرده تا وعده خود مبنی بر بستر غنی و کاربر پسند گجت تلپاتی وان را عملی نماید.نمونه اولیه تلپاتی وان که اوایل امسال به نمایش گذاشته شد، یک دستگاه ارتباطی دستها-رها (Hands-Free) است که دور سرِ پوشنده قرار می گیرد. یک صفحه نمایش کوچک و گوشی صدا روی آن وجود دارد.

پاییز امسال کیت توسعه دهنده نرم افزارش هم برای تولید اپلیکیشن در اختیار برنامه نویسان قرار خواهد گرفت.

narenji.ir

6. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

معاون اول هم در فیس‌بوک است

انگار با افزایش ضریب نفوذ فیس‌بوک در جامعه، سیاسیون و دولتمردان هم یکی یکی به این شبکه اجتماعی ورود پیدا می‌کنند.

به گزارش ایسنا، روزنو با این مقدمه نوشت: «بعد از داغ شدن فعالیت‌های فیس بوکی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و حسام‌الدین آشنا، معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور هم‌اینک اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز مجددا فعالیت‌های فیسبوکی‌اش را از سر گرفته است.

بر اساس این گزارش، اسحاق جهانگیری از زمانی که بحث پیرامون کاندیداتوری‌اش در انتخابات مطرح شده بود صفحه‌ای در فیسبوک ایجاد کرد که در زمان ریاست ستاد آیت‌الله هاشمی هم در چند برهه گزارشاتی از ستاد انتخاباتی هاشمی ارائه کرد ولی مدتی بود که صفحه جهانگیری در فیسبوک فعالیتی نداشت اما اخیرا با تشدید فعالیت‌های جهانگیری در دولت و تودیع و معارفه‌های وزرا این صفحه هم فعال شده است و اخبار مرتبط با آقای معاون اول را منتشر می‌کند.

آخرین مطلب صفحه فیسبوک اسحاق جهانگیری به مطلبی اختصاص یافته است که مربوط به تودیع و معارفه وزیر بهداشت است که گویا جهانگیری در مصاحبه بعد از جلسه به دلیل ازدحام و شلوغی اشتباهی در بیان مطالبش کرده است که خودش در فیسبوک نوشته است: روزهای اول شروع به کار دولت است و بازار تودیع و معارفه هم داغ. در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معمولا سوالات بسیاری مطرح می‌شود. یک نمونه از این پرسش و پاسخ ها را در این خبر می‌توانید ببینید: "جهانگیری خبر داد: احتمال صدور حکم رئیس کل منتخب نظام پزشکی در هفته جاری!"

با این حال به نظر می‌رسد که کم‌کم اکثر اعضای دولت به فیسبوک بپیوندند و این احتمال نیز هر روز قوی‌تر می‌شود که فیسبوک در ایران رفع فیلتر شود.»

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض آزار و اذیت نوجوانان در شبکه های اجتماعی

"نوجوانی شاد و خوشحال بود، افسردگی نداشت و از آدم هایی نبود که به نظر بیاید اهل خودکشی باشند."
    "ما در خانواده به هم خیلی نزدیکیم. ای کاش آمده بود پیش من و درباره موضوع حرف زده بود."

اینها صحبت‌های مادر دانیل پری، نوجوان ۱۷ ساله ای است که پس از دوستی اینترنتی با کسی که فکر می کرد دختری همسن خودش باشد، ظاهرا از طرف او تهدید شده و بعد خودکشی کرد.

تصور بر این است که او در واقع داشته با یک باند اخاذی گفتگو یا "چت" می‌کرده است.
    به این کارآموز مکانیک در روز ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر) گفته شد که هزاران پوند به یک حساب بانکی واریز کند و در غیر این صورت، عکس‌ها و فیلم‌های او با خانواده و دوستانش به اشتراک گذاشته می‌شود و یا آنها در فضای عمومی منتشر خواهد شد.

چند ساعت بعد، دانیل مرده بود و این واقعه‌ای است که پشت هر پدر و مادری را می‌لرزاند.

مادر دانیل در یک مصاحبه گفته است: "او کار اشتباهی نکرده بود. او همان کاری را کرد که همه در آن سن ممکن است انجام دهند. اما از اینکه به کسی در باره آنچه پیش آمده، چیزی بگوید شرمسار و وحشت زده بود."

دانیل پری در ١٦ سالگی

گزارش شده که سه ماه پیش از آن، این نوجوان در یکی از شبکه‌های اجتماعی به نام ask.fm تحقیر و آزار داده شده بود و پیام‌هایی دریافت کرده بود که در آنها به او گفته شده بود خودش را بکشد.

دن رایسبک، مسئول وبسایت سایبراسمایل (لبخند سایبری) که از سایت‌های مبارزه با تحقیر و آزار افراد در فضای مجازی است، می‌گوید این موضوع به شدت ناراحت‌کننده است و عواقب وحشتناک "تنفر در فضای اینترنت" را نشان می‌دهد.

خجالت

دکتر لوسی مادوکس، روانشناس، می‌گوید برای بسیاری از نوجوانان صحبت کردن با والدین در مورد چیزی مثل تحقیر و آزار در فضای مجازی بسیار دشوار است.

وی به طور خاص در مورد سرنوشت دانیل پری صحبت نکرد اما معتقد است: "تلاش برای صحبت با والدین، به ویژه در مورد مسائل جنسی خیلی سخت است. مخصوصا اگر از این گونه مسائل خجالت بکشید."

او می‌گوید: "خجالت و شرمساری عاملی قوی است برای آن که چیزی را به کسی نگوییم. مثلا اینکه به والدین خود بگوییم عکسی از خود را برای کسی فرستاده‌ایم .... تعجبی ندارد که نوجوانان چنین چیزی را به والدینشان نمی‌گویند. شرمساری و خجالت نسبت به این مسائل، یک مشکل مضاعف است."

دکتر مادوکس می‌گوید نوجوانان به رفتارهای هیجان‌انگیز و ریسکی تمایل دارند، خیلی تحت تاثیر افراد هم سن خود هستند و دوست دارند که مثل آنها باشند. بنابراین ممکن است به کارهایی مثل فرستادن تصاویر خصوصی از خودشان کشانده شوند.

وی گفت: "بین نوجوانان خیلی مرسوم است که یکدیگر را به فرستادن تصاویر برهنه ترغیب کنند."

"نوجوانی که چنین کاری می‌کند در مقطعی کوتاه دچار هیجان می‌شود و احساس می‌کند دیگر آدم بزرگی شده است اما نمی‌تواند عواقب بلندمدت فرستادن چنین عکسی را ببیند و سپس احساس بی‌پناهی می‌کند."

برای پدر و مادرها این فکر نارحت‌کننده‌ای است که فرزندشان بدون اطلاع آنها چند قدم آن طرفتر در سکوت دارد از کلیک‌های ماوس اخاذهای اینترنتی آزار می‌بیند.
    اما آیا نشانه‌هایی وجود دارند که پدر و مادرها با توجه به آنها از چنین اموری مطلع شوند؟

هانا اسمیت، دختر ١٤ ساله‌ای که او را در خانه‌اش در لسترشایر به دارآویخته یافتند، ماه‌ها بود که مورد آزار و اذیت آنلاین قرار می‌گرفت.

پدر هانا اسمیت خواهان نظارت‌های شدیدتر بر شبکه‌های اجتماعی است

به دنبال مرگ هانا، پدرش دیوید پیغام‌های تحقیرآمیز و آزاردهنده‌ای را در حساب ask.fm او پیدا کرد.

دوست دارید توی صورتتان جیغ بکشند؟

آقای رایسبک پس از اینکه پسر ده ساله‌اش در یک بازی آنلاین که گروه‌های مختلف در آن با هم می‌جنگیدند مورد آزار قرار گرفت، سایت سایبراسمایل را تاسیس کرد.
    او می‌گوید در این مورد متوجه نشانه‌های هشدار دهنده‌ای شده بود.

"تغییری شدید در رفتار او اتفاق افتاده بود. من می‌توانستم ببینم که فکرش خراب شده است."
    "در جریان این بازی خیلی آزار و اذیت شد. حساب او را -- کردند و کل قضیه خیلی کثیف و خارج از کنترل بود."
    "عمده‌ترین نشانه برای من شدت واکنش‌های احساسی و اضطراب او بود. این که شما را با کلمات آزار دهند همان قدری قابل تحمل است که یک نفر بیاید و توی صورتتان جیغ بکشد. انگار که آنها با بچه‌تان توی اتاق هستند، در حالی که شمای پدر و مادر نامطلع کنار او نشسته‌اید."

آقای رایسبک به پسرش گفت که در باره این موضوع با او صحبت کند و از او خواست که اگر مورد آزار آنلاین قرار گرفته نباید خودخوری کند.

دکتر مادوکس، عضو انجمن روانشناسی بریتانیا، می‌گوید کودکانی که از اینترنت استفاده می‌کنند هر کجا که باشند با تهدید تحقیر و اذیت آنلاین مواجهند.

او می‌گوید: "قبلا ممکن بود کسی را در مدرسه اذیت کنند، اما او می‌توانست برود خانه و از شر این اذیت‌ها در امان باشد، اما حالا این قضیه ممکن است ٢٤ ساعت کش بیاید."

بعضی می‌گویند آخر چرا نوجوانان یا حتی بزرگسالانی که در سایت‌هایی مورد آزار قرار می‌گیرند کلا قید استفاده از این سایت‌ها را نمی‌زنند؟
    دکتر مادوکس می‌گوید با این که ادامه استفاده از این سایت‌ها ممکن است در بلند مدت آثاری بسیار منفی داشته باشد، اما یک سری فایده‌های مقطعی برای فرد باعث می‌شود که به استفاده از آنها ادامه دهد.

او می‌گوید: "یک قلابی هست که آدم‌ها را آنجا گیر می‌اندازد. اگر انبوهی از 'لایک' زیر یک عکس بگیرند و چند نفری هم ترغیبشان کنند، انگیزه بالایی دارند که در آن سایت‌ها بمانند."
    "به این ترتیب، آدم‌ها احساس می‌کنند با دیگران پیوندی دارند و بخشی از چیزی هستند. در عین حال تلنگرهایی که ممکن است به آنها بخورد باعث می‌شود احساس کنند که بیشتر از جامعه منزوی شده‌اند و حتی محیط پیرامون علیه آنهاست."
    "چنین محرک‌هایی انگیزه‌هایی قوی هستند برای آدم‌هایی که احساس یاس می‌کنند."

لوسی راسل، از مدیران سازمان یانگ‌ مایندز (اذهان جوان) هم می‌گوید جوانان و نوجوانان ممکن است به رغم آزار و اذیتی که می‌شوند، به خاطر جلب توجه و ارتباط با بقیه، به حضور در آن محیط‌های آنلاین ادامه دهند.
    او می‌گوید: "جوان‌ها به همدیگر خوراک می‌دهند، همدیگر را تشویق می‌کنند؛ آنها به جلب توجه نیاز دارند."
    "آنلاین بودن به معنی این است که مورد توجه قرار دارند و میلیاردها نفر ممکن است حرفشان را بشنوند."

'انگار تقصیر خودم بود'

بروانا دختری است که وقتی ١٣ ساله بوده مورد آزار و اذیت آنلاین قرار گرفته و به همین دلیل از یک خط تماس کمک اضطراری استفاده کرده است. او می‌گوید کسی که اذیتش می‌کرد هم مدام ناراحت بود.

او توضیح می‌دهد که چه طور یک رابطه مختصر در حد یک دوستی آنلاین به جریانی از حملات بدل شد.

او می‌گوید: "آن پسر شروع کرد به گفتن حرف‌های خیلی زشتی درباره من و خانواده‌ام. دفعه اولی که این اتفاق افتاد من فقط سایت را بستم، اما ماجرا ادامه پیدا کرد."
    "چیزهای وحشتناکی راجع به قیافه من می‌گفت. به من می‌گفت چاق کریه.... به من گفت باید خودم را بکشم."

بروانا می‌گوید او با خانواده‌اش درباره این موضوع حرف نزده بوده، با وجود آنکه می‌دانسته آنها از او حمایت خواهند کرد، چرا که حرف‌های آن پسر درباره خانواده‌اش زشت و خجالت‌آور بود. او به دوستانش اتکا کرد و یکی از دوستانش با آن پسر در اینترنت درگیر شد.

بروانا می‌گوید: "وقتی یک بار دیگر وارد حسابم شدم او روی وبکم به من ردی قرمز را روی گردنش نشان داد و گفت به خاطر چیزهایی که من درباره‌اش گفته‌ام می‌خواسته خودش را بکشد. بعد من احساس کردم که انگار کل ماجرا تقصیر من بوده."
    "من این قضیه را با بلاک کردن (بستن) او تمام کردم و بعد فهمیدم که دارد در سایت‌های دیگری هم موذی‌گری می‌کند تا اطلاعاتی درباره من به دست بیاورد، برای همین تنظیمات اطلاعاتم را عوض کردم."
    "حالا با خودم فکر می‌کنم که ای کاش زودتر این کار را کرده بودم، کاش تماسم با او را سریع قطع می‌کردم و نمی‌گذاشتم مرا آزار دهد."
    پدر و مادرها، که اغلب ربطی به دنیای نوجوانان ندارند، چه طور می‌توانند در موارد این چنینی به بچه‌هایشان کمکی بکنند؟
    دن رایسبک، از موسسان سایبراسمایل می‌گوید: "اینترنت پیاده‌روی کودکان ما است."
    "آنها روابط اجتماعی خود را روی اینترنت یاد می‌گیرند و برای والدینشان سخت است که پهلو به پهلوی آنها با زندگی آنلاین پیش بروند."
    "حتی اگر بخواهی با یک نوجوان راجع به رنگ جورابش حرف بزنی سخت است، دیگر چه برسد به این که بخواهیم در رفتار آنلاین آنها سرک بکشیم. اما پدر و مادرها باید بیشتر با بچه‌هایشان بجوشند و از آنها پشتیبانی کنند."

او می‌گوید: "مدارس، مقام‌ها و همین طور خود شرکت‌ها باید سهم خود را در گسترش این پیام که چنین رفتاری غلط و غیرقابل‌ قبول است ایفا کنند."
    "ما باید مبارزه‌ای جدی سازمان دهیم که نشان دهیم یک نفر ممکن است چه بهای عاطفی گزافی در این راه متحمل شود و این اتفاق چگونه رخ می‌دهد."
    bbc

9. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض بار دیگر پتنت ها علیه سامسونگ؛ آتیو کیو به بازار نیامده لغو می شود؟

گزارش های رسیده از رسانه های کره ای بیانگر این احتمال هستند که عرضه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محصول گردن دار و ۲-در-۱ سامسونگ که می توان از آن به عنوان تبلت یا نوت بوک استفاده کرد و دو سیستم عامل اندروید و ویندوز ۸ را نیز بر روی خود دارد، به دلیل مشکلات پتنتی کلا لغو خواهد شد.

آتیو کیو دستگاهی با دو سیستم عامل اندروید و ویندوز ۸ است که می تواند بدون نیاز به بوت مجدد بین این دو جا به جا شود. به نقل از نشریه Naver کره جنوبی، منابع آشنا با این قضیه گفته اند که سامسونگ در همین زمینه یعنی استفاده آتیو کیو از دو سیستم عامل دچار مشکل پتنتی شده و این می تواند محصول را بکشد.

این خبر می تواند توجیهی باشد برای سکوت سامسونگ در قبال آتیو کیو که چندی پیش معرفی شد ولی هنوز به بازار نیامده. منابع مطلع می گویند سامسونگ سخت در حال تلاش برای رفع مشکل است ولی شانس موفقیت از مو باریک تر.

البته این خبرها غیر رسمی است و سامسونگ هم هنوز اعلامی در خصوص آنها نداشته. ولی این حقیقت که آتیو کیو در سایت سامسونگ یافت نمی شود، باعث عدم خوشبینی به کل قضیه شده و حتی معلوم نیست ثبت پیش سفارش برای آن به کجا انجامیده.

اتیو کیو با دو سیستم عامل، نمایشگر ۱۳.۳ اینچی با رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۸۰۰ پیکسل، ۴ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی، و پردازنده Haswell معرفی شده بود.

narenji.ir

11. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض وردپرس بهترین گزینه برای سایت‌های ساده

ایتنا- به گفته مایکل دمیب، مدیران سایت‌ها باید تمرکز خود را بر روی عوامل اصلی سایت قرار دهند. کدهای اختصاصی و پلاگین‌های فنی می‌توانند تا حدودی سایت را برای موتورهای جست‌وجو بهینه سازی کنند.
    مدیر تبلیغات و سئو شرکت نوکیا با اشاره به استفاده بسیار کاربران از نرم‌افزارهای وردپرس گفت:‌ از نظر من بهترین نرم‌افزار تحت وب برای سایت‌های ساده وردپرس است؛ جوملا هم گزینه خوبی به شمار می‌آید اما پیچیدگی‌های زیادی دارد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مایکل دمیب مدیر تبلیغات نوکیا اظهار کرد: درواقع فاکتورهای بسیاری هستند که می‌توانند در افزایش رتبه سایت در گوگل و سئو تاثیر بگذارند.

درواقع نخستین مطلب مهم محتوای سایت است که باید مطالبی انتخاب شوند که مردم نسبت به آن‌ها حس خوبی دارند و یا حتی از آن‌ها متنفر هستند.

او ادامه داد: اگر مطالب تولیدی نکته ویژه‌ای نداشته باشد، کسی به آن لینک نخواهد داد و مطالب در شبکه‌های اجتماعی منتشر نمی‌شود و صرفا کاربر یک مطلب بیهوده تولید کرده که هیچ بازدیدی هم به خود اختصاص نمی‌دهد.

این کارشناس افزود: دنیای تکنولوژی پیشرفت‌های بسیاری داشته است و باید مدیران سایت‌ها تمرکز خود را برروی عوامل اصلی سایت قرار دهند. کدهای اختصاصی و پلاگین‌های فنی می‌توانند تا حدودی سایت را برای موتورهای جست‌وجو بهینه سازی کنند؛ همچنین تبادل لینک برای افزایش رتبه گوگل بسیار موثر است.

مدیر تبلیغات و سئو شرکت نوکیا در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از پیام‌های جعلی مطرح کرد: می‌توان برای جلوگیری از این پیام‌ها از نرم افزارهای ضد اسپم که برای سایت‌ها طراحی شده استفاده کرد. این نرم‌افزارها با بلوکه کردن IP اسپمرها به جلوگیری از فعالیت آن‌ها اقدام می‌کنند.

او ادامه داد: علاوه بر این کدهای امنیتی از فعالیت از روبات‌های اسپمر جلوگیری می‌کنند اما ضعف بزرگ آن‌ها در دشوار کردن کار کاربر است. درحقیقت خود مدیر سایت بهترین شخصی است که می تواند با نظارت برروی پیام‌ها از انتشار نظرات جعلی جلوگیری کند.

13. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض رویای بنیان‌گذار فیس‌بوک: اینترنت برای پنج میلیارد نفر از محرومان

از جمعیت هفت میلیارد نفری جهان٬ اکنون بیش از دو میلیارد نفر به اینترنت دسترسی دارند. آنلاین کردن پنج میلیارد نفری که هنوز به اینترنت دسترسی ندارند٬ رؤیایی است که بنیان‌گذار فیس‌بوک در حال پردازش آن است.

به گزارش سیتنا، هنوز 30 سال‌ هم ندارد٬ اما کمتر کسی در جهان به اندازه او امکان تحقق رویاهای بلندپروازانه را دارد. مارک زاکربرگ٬ بنیان‌گذار فیس‌بوک٬ حالا قصد دارد با راه‌اندازی پروژه‌ای که اهداف‌اش آینده‌نگرانه و جاه‌طلبانه است٬ با افزایش ضریب نفوذ اینترنت در جهان٬ دنیایی به‌هم‌پیوسته‌تر بسازد.

اینترنت و سرویس‌های جاری در فضای مجازی آن‌قدر با زندگی آفلاین ما گره خورده‌اند٬ که گاهی تصور زندگی بدون اینترنت محال می‌شود. ما آن‌قدر به اینترنت خو گرفته‌ایم که وجود این پدیده را تضمین‌شده می‌پنداریم٬ اما در همین جهان امروز٬ کسر بزرگی از ساکنان کره زمین هرگز امکان بهره‌گیری از اینترنت را نداشته‌اند. بر اساس آمار بانک جهانی بیش از 4/5 میلیارد نفر در جهان٬ بدون اینترنت زندگی می‌کنند.

مارک زاکربرگ حالا با پروژه «اینترنت.دات.اُرگ» (internet.org) می‌خواهد زندگی کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند را متحول کند. این کمپینی است که زاکربرگ به تازگی راه انداخته و قصد دارد با همکاری دیگر غول‌های جهان تکنولوژی اهداف آن را محقق سازد.

زاکربرگ درباره این پروژه به سی‌ان‌ان گفته: «ما می‌خواهیم شرایطی ایجاد کنیم که مثلا حتی یک نوجوان هندی که در روستایی دورافتاده زندگی می‌کند و هرگز کامپیوتری هم در اختیار نداشته٬ بتواند با خریدن یک موبایل ساده به دنیای آنلاین متصل شود و از همه پدیده‌های موجود در اینترنت که ما ستایش‌شان می‌کنیم استفاده کند.»
    مارک زاکربرگ بیش از یک میلیارد دلار به این پروژه اختصاص داده و امیدوار است در آینده نزدیک بودجه بیشتری را هم صرف اهداف آینده‌نگرانه خود کند. تمرکز این پروژه بر دسترسی به موبایل است. موبایل آینده وب است و فیس‌بوک هم بخش بزرگی از استراتژی توسعه خود را بر روی تجهیزات موبایل متمرکز کرده است.

کمپانی‌های نوکیا٬ سامسونگ و کوالکام تا کنون به دعوت زاکربرگ برای پیش‌برد اهداف این کمپین پاسخ مثبت داده‌اند. غیر از فیس‌بوک٬ کمپانی‌های دیگری هم هستند که این روزها کاستن از شکاف دیجیتال و افزودن ضریب نفوذ اینترنت در سراسر جهان را در دستور کار خود قرار داده‌اند. کمپانی گوگل که از مهم‌ترین رقبای فیس‌بوک در دنیای تکنولوژی است٬ با پروژه «لون» (Loon) قصد دارد با بهره‌گیری از بالون‌های مخصوص٬ زمینه دسترسی افراد بیشتری به اینترنت را فراهم کند.

15. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تدوین 93 شاخص برای پایش ICT کشور و ابلاغ به دستگاه‌ها

93 شاخص برای پایش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دستگاه های مختلف تدوین و جهت اجرا به کلیه دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، علی حکیم جوادی - - معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران - با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس تبصره 3 ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید برای ارزیابی شاخص‌ها و وضعیت در ابعاد ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی، نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات را تا پایان سال دوم برنامه، تدوین می کرد.

وی افزود: بر همین اساس،‌ سازمان فناوری اطلاعات ایران با همکاری موسسه تحقیقات فاوا و استفاده از تجارب دو دانشگاه معتبر کشور و مشارکت کلیه دستگاه‌های اجرایی دارای تکلیف و استفاده از نظرات خبرگان این حوزه و نیز استفاده از مشاوره‌های دفتر آمار اتحادیه جهانی ارتباطات ITU ، نسبت به تدوین نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور اقدام کرد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره بخشهای مختلف این نظام تصریح کرد: نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات وارتباطات در کشور، شامل مدل مفهومی تدوین شاخص‌ها، مجموعه کلیدی شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، روش سنجش، ارزیابی و تحلیل شاخص‌های فناوری اطلاعات در کشور، مشخص شدن نهاد متولی تامین زیرساخت‌های فنی، آموزشی و پژوهشی و سازوکارهای لازم به منظور تعامل با نهادهای بین‌المللی است.

وی خاطر نشان کرد: براساس این شاخص‌ها می‌توان میزان عمل به قانون برنامه پنجم توسعه، مصوبات هیئت وزیران در حوزه فاوا و الزامات سایر اسناد بالادستی را اندازه‌گیری کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص جزئیات شاخص‌های تعریف شده در این نظام گفت: نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، شامل 93 شاخص است که از این تعداد، 11 شاخص به روش آمارگیری تخصصی قابل احصاء‌ هستند.

وی ادامه داد: 12 شاخص برای محور توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، هفت عدد در حوزه گسترش امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، چهار شاخص در زمینه ‌اقتصاد فناوری اطلاعات و پنج عدد برای بخش پژوهش و توسعه در حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات تعریف شده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تا کید کرد: از دیگر محورها و شاخصهای تعریف شده در این نظام می توان به 13 شاخص برای دولت الکترونیک،‌ پنج عدد در حوزه سلامت و رفاه الکترونیکی، 5 شاخص در زمینه تجارت و کسب و کار الکترونیکی، 13 شاخص برای آموزش و یادگیری الکترونیکی و 12 عدد در خصوص شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اتحادیه جهانی مخابرات اشاره کرد.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حضور سیاستمداران در شبکه اجتماعی/ فیس بوک رفع فیلتر می‌شود؟!

ایجاد صفحه‌هایی با نام سیاستمداران در فیس بوک و شبکه‌های اجتماعی دیگر تازه‌ نیست با این حال طی هفته‌های اخیر به دنبال فعالیت صفحاتی با نام برخی اعضای کابینه جدید دولت در این شبکه اجتماعی بحث‌های مختلفی درباره رفع فیلتر فیس بوک مطرح شده است.

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری ایسنا، بحث عضویت و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک در کشور ما با محدودیت‌هایی همراه بوده است.

ماه‌های گذشته و به دنبال انتخابات ریاست جمهوری نیز بار دیگر موضوع شبکه‌های اجتماعی و فیس بوک مورد توجه قرار گرفت و تقریبا با نام تمام کاندیداهای ریاست جمهوری در این شبکه اجتماعی صفحه‌هایی ایجاد شد. پس از انتخابات و به دنبال انتخاب حسن روحانی نیز کمپینی از فعالان مجازی درخواست رفع فیلتر فیس بوک را به رئیس جمهوری جدید ارائه دادند و این سوال را ایجاد کردند که آیا ممکن است این درخواست در دولت جدید مورد قبول واقع شود؟!

در این میان اگرچه تا کنون هیچ اظهار نظر صریح و شفافی از سوی مسوولان مربوطه در این خصوص صورت نگرفته اما در سطح وسیعی این گونه شایع شده که ممکن است که از این پس از این شبکه اجتماعی رفع فیلتر شود.

اما آنچه به نظر می رسد موجب تشدید و تقویت این گمانه‌زنی‌ها شده بحث فعالیت صفحاتی منسوب به برخی اعضای دولت جدید در این شبکه است.

تنها چند روز پس از فعالیت دولت جدید بود که سایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به بازنشر صحبت‌های قدیمی ایشان درباره این شبکه اجتماعی پرداخته و به نقل از او این گونه آورد که:«امروز یک صفحه فیس بوک تبدیل به موضوع خبری تمام دنیا می‌شود؛ برخلاف عده‌ای که فکر می‌کنند این جریان‌ها خطرناک است ما فکر می کنیم که این جریان امر مبارکی در دنیاست.»

هنوز مدت زیادی از این اتفاق نگذشته بود که صفحه‌ای منسوب به وزیر امور خارجه نیز به فعالیت پرداخت. البته همان طور که گفته شد ایجاد صفحاتی با نام فعالان سیاسی از گذشته هم وجود داشته اما این بار این که این صفحه به طور مستقیم توسط شخص وزیر مدیریت می شود و وی روزنوشت‌هایی را در صفحه شخصی خود منتشر می‌کند، بازتاب گسترده‌ای در مطبوعات داخل و حتی خارج از کشور داشته است.

اما پس از محمدجواد ظریف، صفحه‌ای با نام اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری نیز فعالیت‌های خود در این فضا را از سر گرفته‌ است.

در زمان مناظره های تلویزیونی کاندیداهای ریاست جمهوری، حسن روحانی با انتقاد از وضعیت حاکم بر فضای مجازی، گفته بود که شرایط فعلی اینترنت را در شأن مردم نمی‌داند.

پیش از این مهدی اخوان بهابادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - هم در ارتباط با عضویت و فعالیت در فیس بوک گفته بود:«به عنوان یک شبکه اجتماعی که در خارج از کشور فعالیت دارد، فرقی بین این شبکه با سایر شبکه‌های اجتماعی قائل نیستیم و پیش از این هم اعلام کرده‌ایم که عضویت در این شبکه‌ها به طور طبیعی جرم نیست اما دور زدن سامانه فیلترینگ کشور طبق قانون جرم محسوب می‌شود. »

این اتفاقات در حالی رخ می دهد که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در دنیا این روزها مشخص شده است که شبکه اجتماعی فیس بوک در حال از دست دادن جذابیت‌های خود در میان مخاطبان است و بررسی‌های صورت گرفته از کاهش 9 درصدی کاربران این سایت نسبت به گزارش سال 2012 خبر می دهند اما همچنان محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در میان نوجوانان به شمار می‌رود.

18. این کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •