تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 312 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Winter girlعزیز یکی از وحشتناکترین چیزا اینه که ادم توی خواب عمیق و از اون بدتر توی خلسه باشه و سریع از اون حالت خارج باشه . ببین اصلا شوخی بردار نیست . مثل اینکه داری با اتیش بازی می کنی نمی دونم بقیه چی می گن ولی من از این مورد مطمئنم ok. خب یه کاری که می شه کرد اینه که یه کلمه رمز بذاری ولی این با تلقین اثر می ذاره مثلا بعد از رفتن به خلسه که تلقین پذیر تری باید به خودت بگی من با گفتن فلان کلمه یا شمردن از 1 تا 10 به حالت هوشیاری می رسم ولی اینکه یدفعه یکی بیاد بزنه توی سرت دیگه . ولی بازم سعی کن حداقل 30 ثانیه هم که شده حالا به هر طوری که از حالت خلسه بیرون کشیده می شی بازم حالتت را حفظ مخصوصا اگه دراز کشیدی.

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هو

من کلا" این پست رو دادم که بگم اینا چیه یاد بچه می دی؟
    منظورم مرگ طبیعی بود نه خودکشی
    .................................

سلام
    من سال هاست که عضوم تو اونجا
    منظورت سایت ارواهه ؟
    فرومش هنوز 2 سالش هم نشده
    اولین عضوش رو 12 مرداد 1385,ساعت: 19 دقیقه: 29 ثانیه: 45 گرفته
    قبلآ فروم دیگه ای داشتن ؟
    .............................
    سایت ارواه رو معرفی نکردم چون خیلیها مبتدی بودن خیلی هم عجله داشتن ترسیدم کار دست خودشون بدن
    حالا که بچه ها زحمتش رو کشیدن اینجا هم یه سر بزنید بد نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این مثائل نه عجله کنید نه مغرور بشید

در پناه نور حق باشید
    Last edited by lvleri; 02-02-2008 at 13:35.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Ensan_noor ودوست جونای دیگم ممنون از راهنماییتون سعی میکنم اینطور باشه چون شرایطی دارم که مخفیانه این کارا رو انجام میدم خیلی ها نمیدونن الان مثلا نخوابیدم یا خوابیدم و... حتی اون روز که مادرم رو دیدم سرگیجه ی شدید گرفتم یک لحظه نزدیک بود بیوفتم تا شب هم سر درد داشتم مطمئنا مشکلاتش کم نیست واسه من که سخت بود دیشب هم یه اتفاق جالب افتاد تو مهمونی چون سر و صدا زیاد بود اومدم بخوابم تا بتونم با صدا ها هی بیدار شم باور نکردنی بود با سرعت عجیبی میومدم بیرون و با همون سرعت بر میگشم چون مرتبا به خودم تلقین کرده بودم که درست نیست وسط جمع بخوابم انگار وقتی آدم خوابش میاد طناب بازی بیشتر کمک میکنه
    یه سوال درباره ی هاله ی آدم ها امکان داره که نشه مال همه رو ببینیم؟؟؟ من رو پدرم و معلم زبانم تمرکز میکنم میبینم اما برای معلم گسسته رو ندیدم نمشه گفت واضحه اما چرا هاله ها شون رنگ نداره مگه نمیگید رنگیه؟؟؟ یعنی رنگ داره من نمیتونم ببینم؟؟؟
    یه سوال دیگه هاله و اینجور چیزا که ربطی به لباس نداره اما چرا من بیشتر قسمت سر و جاهایی که تو لباس ها تنگه رو بهتر میبینم مثلا وقتی معلمه مقنعه گذاشته پس چرا اون قسمت ها رو نمیبینم اصلا این چیزی که من میبینم هاله هست؟؟؟ پس چرا من سفید میبینمش؟؟؟ یعنی سفید که نه بی رنگ لطفا نگید از این شاخه به اون شاخه میپرم من اصولا بپر بپرم خوبه بازم مرسی

URL]http://www.irankorea . c o m /tazkiye/tazkiye.html[/URL
    اینکه نشون نمیده آدرس درسته؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    در جواب دوست عزیزم ensan noor :
    یعنی شما نمی دونید خلسه چیه؟!!!! خلسه به حالتی گفته میشه که بدن به خواب میره و تنفس ارام میشه در عین حال تمامی حواس شما نیز متوقف می شوند البته با توجه به سطح ان اثرات متفاوتی دارد ولی اساس برون فکنی بر خلسه استوار است

در مورد برون فکنی در صبح همون طور که در سایت ارواح هم اشاره شد کاری بسیار خطرناک ( احتمالا ! ) محسوب میشه و به دوستان توصیه می کنم به هیچ عنوان در صبح این اعمال را انحام ندهید، در صبح برون فکنی سبب حضور و احظار شیطان می شود و ممکن است پس از خروج روح از بدن شیطان را ببینید، در روایات هم ( البته اعتباری ندارن! ) نقل شده است که خوابیدن در صبح کار اشتباهی است و سبب جذب شیاطین می شود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به دوئست عزیز winter girl اول بگم که هاله انسانها تک رنگ نیست و شبیه تخم مرغ اطراف انسانها را گرفته و یه چیز دیگه فکر کنم نگاه کردن به هاله دیگران و سر در اوردن از خصوصیات و مطالب دیگه اونها باعث می شه کارما شامل حال ادم بشه. بگذریم اگه شما هاله بین هستید احتمالا باید بتونید هاله همه را ببینیند و اونم بصورت چند رنگ . شاید هنوز ضعیف هستید که از بعضیها را نمی بینید و اونایی را هم که می بینید تک رنگه . ببینم توی این زمینه تمرین هم دارید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Dark street جان سلام باید بگم که می دونم خلسه چیه اما پرسیدم از شما می خواستم ببینم شما چه برداشتی از اون دارید چون گفتم شاید به اون حالت می رید و نمی دونید. بگذریم. یعنی به حالت ضعیف اون هم نمی رسید. ببین من خودم مدتی وقت می ذاشتم و هر روز گوشی توی گوشم می ذاشتم که چیزی نشنوم و شروع به انجام تمریناتش می کردم هر چی تمرین برای خلسه بود با هم مخلوط کرده بودم خلاصه اروم اروم دیگه بدنم شرطی شد و حالا راحت به خلسه می رم ولی چون تا حالت پیشرفته جلو نرفتم بدنم هم به همون اندازه شرطی شد ولی بازم خیلی خوبه . اینا می خواستم بگم شما چقدر برای تمرین وقت گذاشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می دونی نوی تمرین زیاد مهم نیست اعتقاد و وقت گذاشتنش مهمتره مثل من همه را مخلوط کردم. اما دم صبح خیلی موثره جدای از ضررش تازه من نمی گم دم صبح . می گم 3 صبح بیدار شید تا یک ساعت نیم بعدش وحشتناک خوابتون می گیره تازه شده چهار و نیم صبح بعدش برید برا ی صفا و پرواز. موفق باشی.

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هو

فاصله گذاشتم چون لینک ف*.ی/.ل/.ت/.ر میشد
    فاصله ها رو پاک کنید یا بعد از اینکه اینتر زدید 20% رو پاک کنید

آگاه باشید, تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (رعد 28)

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    در جواب دوست عزیزم ensan noor :
    یعنی شما نمی دونید خلسه چیه؟!!!! خلسه به حالتی گفته میشه که بدن به خواب میره و تنفس ارام میشه در عین حال تمامی حواس شما نیز متوقف می شوند البته با توجه به سطح ان اثرات متفاوتی دارد ولی اساس برون فکنی بر خلسه استوار است

در مورد برون فکنی در صبح همون طور که در سایت ارواح هم اشاره شد کاری بسیار خطرناک ( احتمالا ! ) محسوب میشه و به دوستان توصیه می کنم به هیچ عنوان در صبح این اعمال را انحام ندهید، در صبح برون فکنی سبب حضور و احظار شیطان می شود و ممکن است پس از خروج روح از بدن شیطان را ببینید، در روایات هم ( البته اعتباری ندارن! ) نقل شده است که خوابیدن در صبح کار اشتباهی است و سبب جذب شیاطین می شود
    دوست عزیز من اینکه شما می گین صبح نیروهای شیطانی بشترن رو اصلا قبول ندارم چون اگه اینطور بود زمان عبادت خدا به این وقت موکول نمی شد ، اتفاقا می گن که در زمان طلوع آفتاب انرژی های مثبت کیهانی در جهان بسیار بسیار افزایش پیدا می کنه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هو

منظورم مرگ طبیعی بود نه خودکشی
    .................................

منظورت سایت ارواهه ؟
    فرومش هنوز 2 سالش هم نشده
    اولین عضوش رو 12 مرداد 1385,ساعت: 19 دقیقه: 29 ثانیه: 45 گرفته
    قبلآ فروم دیگه ای داشتن ؟
    .............................
    سایت ارواه رو معرفی نکردم چون خیلیها مبتدی بودن خیلی هم عجله داشتن ترسیدم کار دست خودشون بدن
    حالا که بچه ها زحمتش رو کشیدن اینجا هم یه سر بزنید بد نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این مثائل نه عجله کنید نه مغرور بشید

در پناه نور حق باشید
    سلام دوست عزیز من نمیدونم ولی خودم که از دو سال پیش ( حدودا ) با این سایت آشنا هستم اون زمان خیلی قاطی این اعمال نبودم . حدودن یه سال هم فکر می کنم بشه که عضو سایتم راستش من قبلا که با این سایت آشنا بودم شکل فعلی رو نداشت خیلی ساده و ابتدایی بود ولی شاید هم شما درست می گم ولی من چند سالی میشه که باهاش آشنا هستم .
    به هر حال از تذکرتون ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دقیقا همینطوره بعضی اوقات اعمالی رو در تصاویر خواب و بیداری انجام میدم که حتی یه لحظه پام به شدت تکون می خوره ( متناسب با کاری که با پام کردم ) و افتادن ها هم همینطوره خیلی اتفاق افتاده . نشونه های خوبی هست؟

تجربه ی شب چهارم :
    خب من دیشب رو با ریلکسیشن که جناب ادمین سایت ارواح قرار داده بودن (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) شروع کردم خیلی عالی بود ، واقعا سبک و آرام شده بودم ولی البته خیلی مونده به حالت ایده آل ریلکس برسم . بعد از بیست نفس عمیق شروع به بالا رفتن از طناب کردم باز هم هیچ احساسی نداشتم ولی من نسبت به دو شب قبل خیلی احساس رخوت و سبکی می کردم ولی باز هم ... . خب امیدوارم دوستان موفق تر بوده باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •