دیگه واقعا شرمنده...گوشیه من هم عین این مشکل رو داشت ولی به راحتی حل شد!(با همون راهی که گفته بودم)
دیگه واقعا شرمنده...گوشیه من هم عین این مشکل رو داشت ولی به راحتی حل شد!(با همون راهی که گفته بودم)
این n95 ارزش خریدن داره
آخرین قیمتش چقدره
من دیروز خریدم .... مطمئن باش ارزششو داره .....قیمتش هم دیروز 530 تومن ....
530 با چه گارانتی هست در ضمن فارسی هستش و کیفیت فیلم برداری اش چه جوریه
من یه دبلیو 800 دارم
با سلام من میخوام ان 70 دم رو بفروشم ان 95 چینی بخرم این کاررو بکنم یا نه ان 95 چینی با گارانتی خوب یا نه![]()
به نظر من نه...اینکارو نکن!ان 70 سری 60 نوکیا هست و تو می تونی کلی برنامه واسش پیدا کنی حالا اینکه ان 95 چینی دوربینش 1.3 هست و به هیچ دردی نمی خوره!!!
البته اینم بگم که این نظر کاملا شخصی هست و ممکنه نظر بقیه فرق کنه...به عبارت دیگه : من اگه جای تو بودم اینکارو نمی کردم.
Last edited by Titan Boy; 20-11-2007 at 20:56.
N95 چینی دیگه چه چیزی هست؟ منظورتون همون Nokla هست یا چیزه دیگه؟!
اگه می خواهید N70 بدید و Nokla بخرید با مقایسه قیمت این ۲تا هم می توونید بفهمید که کدوم بهتره N70 بعد از یک قرن هنوز گرونتره!!!تازه به قول دوستمون دوربین و سیمبین و اینها هم که در کار نیست.
اما اگر منظورتون از N95 چینی این هست که خود N95 هست ساخت چین،چرا که نه! چین هم بسازه آخرش تحت لیسانس Nokia هست، شما گارانتی بگیر اصلا ساخت عراق باشه!
دوستان یه سوال ....
من 2 روز پیش N95 گرفتم و قبل از خرید هم شنیده بودم که باتری این گوشی ضعیف هست و زود باید شارژ بشه ... اما از وقتی گرفتم بالای 5 بار شارژ کردم ... یعنی تقریباَ روزی 2 بار !!!!!
میخواستم ببینم برای شما هم همینطوریه و اینکه چند وقت طول میکشه تا گوشی رو شارژ میکنید ... ممنون میشم جواب بدین
سامان جان دوست منم همین مشکل رو داره.
من روزی یک بار شارژ می کنم ولی فکر کنم تو سایت خود نوکیا زده بود 3.5 ساعت حرف زدن و 200 ساعت عادی اما مال من هر روز یک بار شارژ میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)