من می خوام یه psp slim piano بخرم از کجا و چه جوری بخرم بهتره؟
اگه لطف کنین به من آدرس بدین ممنون میشم. قیمت psp و رم ها ی مختلف هم تو اونجا که آدرس می دید رو بگید لطفا.
من می خوام یه psp slim piano بخرم از کجا و چه جوری بخرم بهتره؟
اگه لطف کنین به من آدرس بدین ممنون میشم. قیمت psp و رم ها ی مختلف هم تو اونجا که آدرس می دید رو بگید لطفا.
آقا رسول فریمور من 3.71-m33-2 هست . اون تم هم دو تا فایل داره با یک reed me چی کار کنم ؟
منظور من این بود که شما موقعی که تو خونه هستی میتونی از طریق اتصال به اینترنت با یه نفر فرضا تو آمریکا بازی کنی
برای خرید psp حالا هر مدلی برو توپخونه کنار پاساژ لباف پاساژ مطیعی فروشگاه گلچین از همه ی فروشگاها 20 یا 30 هزار تومان با وسایل جانبی ارزونتر میده...در مورد رم هم خیالت راحت از همون گلچین یه 4gb بگیر چون من گرفتم و هیچ مشکلی ندارم...و هر نوع بازی به راحتی اجرا میشه...
مازيارجان هيچ وقت تجربه اينو ثابت نميكنه شما هيچ وقت نميتوني يه جنس چيني رو با يه جنس ژاپني مقايسه كني ضمنا مموري كه من گرفتم گارانتي مادام العمره هروقت خراب شد گارانتي تعويض داره.
شما گجا زندگي ميكني من توي شيرازم اگه شيراز ادرس ميخواهي بگو يه جاي خوب سراغ دارم بهت بگم.توي پيغام خصوصي.
نحوه نصب :فرمت تم هاي مخصوص 3.71 همگي PTF است.شما بايد پس از دانلود تم هاي زير آنها را در مسير زير بريزيد:
حالا شما ميتونيد در منوي Theme Settings هر يك از تم ها را انتخاب كنيد.
رسول جان من تهرانم نمن دونستم شما تو شيراز هستيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1812782", true); يه لطفي بكن قيمت رو هم به من بده.
جهت دريافت تم مي تونيد به سايت زير مراجعه كنيد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته ولی بعضی خیابونا بعضی جاهاش میشه وصل شد مثل روبه روی پاساژ ایران که من تا حالا چند بار وصل شدم ولی در کل psp به درد وبگردی نمیخوره ولی برای سایت های خارجی اوضاش خوبه
اون به نظرم همون UMD demo هستش
اقا مازیار برای اجرای بازی ها حتما نیازی به umd نیست
به نظر من بهترین جا برای خرید بازی westgame اونم شعبه مرکزیه که جدیدا 1000 تومن کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)