احتمالا همون زمان اعزام میشید، حالا یه ماه اینور اون ور
احتمالا همون زمان اعزام میشید، حالا یه ماه اینور اون ور
سلام رفقا
من متولد مرداد 70 ام امسال برای سال دوم کنکور دادم.
دارم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم.
میخوام بدونم اگه معاف تشخیص داده نشدم مشکلی برای دانشگاهم به وجود نمیاد؟ چون میدونم که قبولم.
اگه معاف نشی برگه سبز میاد دره خونتان مثلا دی اعزام، بعد با همون برگه میری دانشگاه ثبت نام، دیگه خود دانشگاه واسه معافیت تحصیلیت اقدام میکنه
احتمال چند در صده كه سال 90 سربازي رو بيشتر كنن ؟؟
اگه قبلش مثلا اخر شهریور دانشگاه ثبت نام کرده باشم چی. مشکلی نیست؟اگه معاف نشی برگه سبز میاد دره خونتان مثلا دی اعزام، بعد با همون برگه میری دانشگاه ثبت نام، دیگه خود دانشگاه واسه معافیت تحصیلیت اقدام میکنه
دوست عزیز واقعا معلوم نیست، من به شخصه فکر نمیکنم تغییری بکنه
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نه، مشکلی نیست
سلام من دی ماه دانشگاهم و تموم میکنم و میخوام دفترچه پست کنم و با توجه به این که پدرم جبهه داره و من کسری خدمت دارم میخوام زود برم تموم بشه(و سر یک سری شاعه که سال 90 به بعد قوانین عوض میشه از قبیل کسری)اگر دی دفترچه بدم به نظرتون کی اعزام میشم چون دوباره میخوام برای کنکور شرکت کنم؟؟؟
تیر 90 شایدم اردیبهشت 90
پس نفرستم برم دانشگاه بهتره چون اول آخر میشم سال نودی و تا اون موقع هم تکلیف قانونش معلوم میشه
من فقط یه پیشنهاد دارم به همه دوستان، اگه قرار برید و خودتان هم میدونید باید برید، زودتر برید شرش رو بکنید، من فاصله زمان فارغ التجصیلیم با پست دفترچه 1 هفته شد، آنقدر هم رفتم نظام وظیفه پیله کردم که 4 ماه انداختم جلو
این یه شریه که باید کنده بشه، هر چه زودتر بهتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)