[QUOTE=alex666;1476785]برای 990 هنوز این برنامه نیست اونی که شما دارین احتمالا برای 910 است.ولی اگه پلیری دیگه بخوای میزارم مثل
juke box[/QUOTE
مرسی juke box رو دارم.صداش از پلیر خود گوشی کمتره.
کسی نیست جواب بقیه ی سوالامو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
[QUOTE=alex666;1476785]برای 990 هنوز این برنامه نیست اونی که شما دارین احتمالا برای 910 است.ولی اگه پلیری دیگه بخوای میزارم مثل
juke box[/QUOTE
مرسی juke box رو دارم.صداش از پلیر خود گوشی کمتره.
کسی نیست جواب بقیه ی سوالامو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
ميخام 990 بخرم . راستش هيچ اشنايي برا خريدش ندارم . اگه دوستان وارد كمكم كنن ممنون ميشم . من ميخاستم قبل از خريد اينا رو بدونم كه اينروزها:
قيمتش الان چند بايد باشه و گارانتي لازمه يا نه ؟
ايراد بزرگي كه ارزش انصراف داشته باشه تو اين گوشي هست ؟
تجربتا امكان فارسي نويسي يا فارسي خوني براي اين مدل بوجود اومده يا نه ؟
اينكه ميگن زياد هنگ ميكنه درسته يا شايعست ؟
مزيتهاي زيادش رو ميدونم ولي اگه معايبش رو هم بدون تعصب بگين ممنون ميشم .
ميدونم زياد پرسيدم اما هر كي هرچي كرمش بود جواب بده . سپاسگذارم .
ولی واسه من خیلی راحت wmv پخش میکنه
سلام و درود بر همه دوستان عزیزم /
بچه ها من واسه اینکه بتونم از اینترنت و ام ام اس گوشیم استفاده کنم رفتام یه خط دائم ایرانسل درست مثل خط تهران خودم گرفتم ولی حالا می بینم که ایرانسل این گوشیرو پشتیبانی نمی کنه و تنظیمنات خودکار ارسال نمی شه با شماره 130 تماس گرفتم و کد 130 ستاره 3ستاره 5 مربع را هم ارسال کردم با اپراطورشم صحبت کردم وهمه و همه گفتند که تنظیمات گوشی شما موجود نیست و بصورت دستی از سایت ایرانسل وارد کنید /بصورت دستی هم هرکاری کردم موفق نشدم /
لطفا اگه کسی بلده که چطوری می تونم تنظیمات رو بصورت دستی تو گوشیم بزارم تا از اینترنت ایرانسل یا همون gprs , mms استفاده کنم ممنون می شم
=======================================
فریاد یک روزنامه نگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنیدونظردهیدومعرفی کنید
عبارت S Sony Ericsson P990i رو دقیقا به همین شکل به شماره 2225 ، SMS بزن. بعد چند دقیقه یه SMS برات میاد که باید accept کنی و تنظیمات به صورت خودکار انجام میشه.
سلام به همه بالاخره گوشیمو آپ دیت کردم 6 ساعت طول کشید ولی ارزششو داشت . سرعتش فوق العاده شده.
فقط یه چیزی : تو قسمت Device یه گزینه به نام Transitions اضافه شده که وقتی واردش میشم دو حالت Off و Onداره
لطفا راهنمایی بفرمایید که این چی هست و به چه دردی می خوره.
سلام
کمک به فریادم برسید
اگه میتونید نشون بدید که
گوشیم قاتی کردهp910 هر جای صفحه میزنم فقط منوی نوار بالا تیک میخوره
لطف کنید پاسخ منرا هم بنویسید
اون صفحه، لیست دستگاه هایی رو که پیدا میکنه، نمایش میده. جستجو حدود 30 ثانیه یا کمتر طول میکشه و اگه بعد از این مدت، صفحه همچنان خالی باشه، یعنی هیچ دستگاهی با بلوتوت فعال پیدا نکرده.
سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)