سرور فرانکفورت و لندن
سرور فرانکفورت و لندن
۱. بستگی به منطقتون داره که ترافیکش چقدر باشه و شلوغ باشه یا نه، معمولا در بدترین حالت سرعت دانلود از ۵۰۰ کیلوبایت پایین تر نمیاد برای من معمولا دور و بر یک و نیم مگ هست
۲. بعضی بستهها دارای حجم شبانه هستن که میشه در بازه زمانی ۲ تا ۸ صبح استفاده کرد اون حجم رو
یا اینکه بستههای ساعتی مخصوص این تایم با حجم نامحدود وجود داره که میتونین فعال کنین
۳. مودمهای مختلف قابلیتهای مختلفی دارن که اکثرشون قابلیت اتصال به کامپیوتر رو از طریق وایفای یا USB دارن.
۴. از ارزون ترین مودمای فورجی E3372 هواوی هستش که به صورت USB قابلیت اتصال به لپتاپ و کامپیوتر رو داره ولی اگه بخواین از طریق وایفای به مودم وصل بشین باید مدلایی مثل E5573 تهیه کنید و کلا اینکه مودمای هواوی بهتر جواب دادن از لحاظ کیفیت و کارایی.
خیلی ممنونم . لطف کردین دوست من
این تصویر رو ببینید سوال دوم من این بود :
میخوام ببینم خرید این بسته یعنی اینکه اون 5 گیگ رو فقط طی ساعت 6 تا 12 میتونم استفاده کنم ؟
یا اینکه از ساعت 6 تا 12 ربطی به اون 5 گیگ نداره و رایگان هستش ؟
بسته های ساعتی رو دیدم اونها هم برام جای همین سوال بالا رو دارن .
مثلا نوشته 1 ساعت ( 2 تا 8 صبح )
من سمت این مدل اینترنت نیومدم چون مثل شرکت های دیگه isp اینترنت رایگان شبانه نداره اما ظاهرا سرعت خیلی خوبی داره
سوال دیگه هم اینکه آیا باید سیم کارت خاصی بخرم ؟ چه پیش شماره هایی 4 جی ساپورت میکنند . به نظرتون رایتل بهتره یا ایرانسل ؟
بازم ممنون
یعنی این بسته رو تو اون بازه زمانی میتونی استفاده کنی و اگه خارج از این بازه استفاده کنی از شارژ سیمکارتت کم میشه.
بسته ۱ ساعته رو هم که میگی میتونی در بازه ۲ تا ۸ به مدت یک ساعت استفاده کنی.
ربطی به پیش شماره نداره همه سیمکارتای جدید ایرانسل ساپورت میکنن اگه هم سیمکارتت قدیمی باشه میتونی تعویض کنی و به فورجی تبدیل کنی فقط بستگی به منطقه داره که بدونی پوشش فورجی اونجا هست یا نه..
کدوم شهری؟
من ساکن مشهد هستم
ظاهرا اهواز سرعت خیلی خوبی داره طبق نوشته های جناب xxx1360
پس با این حساب سرویس شبانه رایگان نداره و خریدن مودم الزامی نیست و میتونم با خود گوشی از سرعت بالای 4 جی استفاده کنم
ای کاش سرویس شبانه هم داشتند
ممنون
خرید مودم چه مزایایی داره ؟
قاعدتا سرعت که بیشتر نمیشه نسبت به استفاده مستقیم از خود گوشی
من اصفهانی نیستم شهر دیگه ای هستم اما مشکل تاخیر در اتصال به سایت ها رو دارم و مشکل رو حتما گزارش میدم هرچند میدونم عین خیالشونم هم نیست و فقط بسته میفروشن!
با آی پی 5.12 مشکلی ندارم اما غیر از این باشه بعضی سایت ها رو با 3 ثانیه تاخیر باز میکنه
تست سرعت 4G در فرودگاه مهرآباد با مودم E3372
![]()
اینجا هم سرعت بهتر شده
Sent from my D6503 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)