تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2059 از 3347 اولاول ... 1059155919592009204920552056205720582059206020612062206320692109215925593059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,581 به 20,590 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت اینترنت رو با چه سروری چک کنم

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    سرور فرانکفورت و لندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید :

1 : اینترنت 4 جی سرعت دانلودش چند تاست ؟ مثلا من اینترنت 1 مگ های وب دارم سرعت دانلودم 300 الی 500 تاست

2 : روی بسته های اینترتی نوشته نوشته شده 2 الی 8 صبح ( در این محدوده دانلود رایگان داره یا اینکه اون حجمی که خریدیم و فقط تو اون ساعت ها میتونیم مصرف کنیم ) من متوجه نشدم منظورش چیه

3 : مودم های 4 جی رو میشه به کامپیوتر وصل کرد یا فقط باید با گوشی استفاده کنیم ؟

4 : چرا قیمت مودم های 4 جی اینقدر گرونه ؟ بهترین مودم فقط برای سرعت خوب کدام مودم هستش ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    ۱. بستگی به منطقتون داره که ترافیکش چقدر باشه و شلوغ باشه یا نه، معمولا در بدترین حالت سرعت دانلود از ۵۰۰ کیلوبایت پایین تر نمیاد برای من معمولا دور و بر یک و نیم مگ هست

۲. بعضی بسته‌ها دارای حجم شبانه هستن که میشه در بازه زمانی ۲ تا ۸ صبح استفاده کرد اون حجم رو
    یا اینکه بسته‌های ساعتی مخصوص این تایم با حجم نامحدود وجود داره که میتونین فعال کنین

۳. مودم‌های مختلف قابلیت‌های مختلفی دارن که اکثرشون قابلیت اتصال به کامپیوتر رو از طریق وای‌فای یا USB دارن.

۴. از ارزون ترین مودمای فورجی E3372 هواوی هستش که به صورت USB قابلیت اتصال به لپتاپ و کامپیوتر رو داره ولی اگه بخواین از طریق وای‌فای به مودم وصل بشین باید مدلایی مثل E5573 تهیه کنید و کلا اینکه مودمای هواوی بهتر جواب دادن از لحاظ کیفیت و کارایی.

3. 3 کاربر از 093X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

۱. بستگی به منطقتون داره که ترافیکش چقدر باشه و شلوغ باشه یا نه، معمولا در بدترین حالت سرعت دانلود از ۵۰۰ کیلوبایت پایین تر نمیاد برای من معمولا دور و بر یک و نیم مگ هست

۲. بعضی بسته‌ها دارای حجم شبانه هستن که میشه در بازه زمانی ۲ تا ۸ صبح استفاده کرد اون حجم رو
    یا اینکه بسته‌های ساعتی مخصوص این تایم با حجم نامحدود وجود داره که میتونین فعال کنین

۳. مودم‌های مختلف قابلیت‌های مختلفی دارن که اکثرشون قابلیت اتصال به کامپیوتر رو از طریق وای‌فای یا USB دارن.

۴. از ارزون ترین مودمای فورجی E3372 هواوی هستش که به صورت USB قابلیت اتصال به لپتاپ و کامپیوتر رو داره ولی اگه بخواین از طریق وای‌فای به مودم وصل بشین باید مدلایی مثل E5573 تهیه کنید و کلا اینکه مودمای هواوی بهتر جواب دادن از لحاظ کیفیت و کارایی.

خیلی ممنونم . لطف کردین دوست من

این تصویر رو ببینید سوال دوم من این بود :

میخوام ببینم خرید این بسته یعنی اینکه اون 5 گیگ رو فقط طی ساعت 6 تا 12 میتونم استفاده کنم ؟
    یا اینکه از ساعت 6 تا 12 ربطی به اون 5 گیگ نداره و رایگان هستش ؟

بسته های ساعتی رو دیدم اونها هم برام جای همین سوال بالا رو دارن .

مثلا نوشته 1 ساعت ( 2 تا 8 صبح )

من سمت این مدل اینترنت نیومدم چون مثل شرکت های دیگه isp اینترنت رایگان شبانه نداره اما ظاهرا سرعت خیلی خوبی داره

سوال دیگه هم اینکه آیا باید سیم کارت خاصی بخرم ؟ چه پیش شماره هایی 4 جی ساپورت میکنند . به نظرتون رایتل بهتره یا ایرانسل ؟

بازم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنونم . لطف کردین دوست من

این تصویر رو ببینید سوال دوم من این بود :

میخوام ببینم خرید این بسته یعنی اینکه اون 5 گیگ رو فقط طی ساعت 6 تا 12 میتونم استفاده کنم ؟
    یا اینکه از ساعت 6 تا 12 ربطی به اون 5 گیگ نداره و رایگان هستش ؟

بسته های ساعتی رو دیدم اونها هم برام جای همین سوال بالا رو دارن .

مثلا نوشته 1 ساعت ( 2 تا 8 صبح )

من سمت این مدل اینترنت نیومدم چون مثل شرکت های دیگه isp اینترنت رایگان شبانه نداره اما ظاهرا سرعت خیلی خوبی داره

سوال دیگه هم اینکه آیا باید سیم کارت خاصی بخرم ؟ چه پیش شماره هایی 4 جی ساپورت میکنند . به نظرتون رایتل بهتره یا ایرانسل ؟

بازم ممنون

یعنی این بسته رو تو اون بازه زمانی میتونی استفاده کنی و اگه خارج از این بازه استفاده کنی از شارژ سیمکارتت کم میشه.
    بسته ۱ ساعته رو هم که میگی میتونی در بازه ۲ تا ۸ به مدت یک ساعت استفاده کنی.

ربطی به پیش شماره نداره همه سیمکارتای جدید ایرانسل ساپورت میکنن اگه هم سیمکارتت قدیمی باشه میتونی تعویض کنی و به فورجی تبدیل کنی فقط بستگی به منطقه داره که بدونی پوشش فورجی اونجا هست یا نه..
    کدوم شهری؟

6. این کاربر از 093X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی این بسته رو تو اون بازه زمانی میتونی استفاده کنی و اگه خارج از این بازه استفاده کنی از شارژ سیمکارتت کم میشه.
    بسته ۱ ساعته رو هم که میگی میتونی در بازه ۲ تا ۸ به مدت یک ساعت استفاده کنی.

ربطی به پیش شماره نداره همه سیمکارتای جدید ایرانسل ساپورت میکنن اگه هم سیمکارتت قدیمی باشه میتونی تعویض کنی و به فورجی تبدیل کنی فقط بستگی به منطقه داره که بدونی پوشش فورجی اونجا هست یا نه..
    کدوم شهری؟

من ساکن مشهد هستم
    ظاهرا اهواز سرعت خیلی خوبی داره طبق نوشته های جناب xxx1360

پس با این حساب سرویس شبانه رایگان نداره و خریدن مودم الزامی نیست و میتونم با خود گوشی از سرعت بالای 4 جی استفاده کنم

ای کاش سرویس شبانه هم داشتند

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خرید مودم چه مزایایی داره ؟
    قاعدتا سرعت که بیشتر نمیشه نسبت به استفاده مستقیم از خود گوشی

داره خودمونی میشه DeluxePC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من هم در اصفهان مشکل شما رو دارم با رنج آی پی 5.123 و 5.124 سایت ها فوق العاده دیر باز میشن خیلی هم پیگیری کردم اما ایرانسل قبول نمیکنه و میگه امکان نداره کل شهر مشکل داشته باشه و هیچ مشکلی نیست.
    شما لطف کنید از طریق 700 و یا برنامه ایرانسل من مشکل رو به اپراتور گزارش بدید تا تعداد شکایات بره بالا ، من و چند نفر دیگه هم شکایت کردیم تا بلکه فکری بکنند. اگر مشکل گزارش کردید لطفا کد پیگریتون پ خ کنید.
    من اصفهانی نیستم شهر دیگه ای هستم اما مشکل تاخیر در اتصال به سایت ها رو دارم و مشکل رو حتما گزارش میدم هرچند میدونم عین خیالشونم هم نیست و فقط بسته میفروشن!
    با آی پی 5.12 مشکلی ندارم اما غیر از این باشه بعضی سایت ها رو با 3 ثانیه تاخیر باز میکنه

10. این کاربر از DeluxePC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تست سرعت 4G در فرودگاه مهرآباد با مودم E3372

12. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا هم سرعت بهتر شده

Sent from my D6503 using Tapatalk

14. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

16. 2 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •