دمت گرم
فقط یه سوال
وقتی از 1:45 دانلود شروع کردیم، میشه بعد از یک هم دیسکانکت شد یا باید تو بازه ی 7 تا 7:15 باشه؟
خودت کی دیسکانکت شدی و تست کردی ببینی کم میکنه یا نه؟
دمت گرم
فقط یه سوال
وقتی از 1:45 دانلود شروع کردیم، میشه بعد از یک هم دیسکانکت شد یا باید تو بازه ی 7 تا 7:15 باشه؟
خودت کی دیسکانکت شدی و تست کردی ببینی کم میکنه یا نه؟
دوستان من از 2 دانلود کردم تا 7:5 دقیقه الان رایگان نشده اون 5 دقیقه درسته نه؟
وگرنه اون جا تو عکس می زد 0 ولی حجم زده پس برای من شامل نمیشه تا 7:15 دانلود کنم ؟
![]()
بچه ها من 256 - 20 گیگ داشتم الان متوجه شدم که پارس این سرویس رو برداشته منم حواسم نبوده 8 گیگ شارژ کردم ماه قبل! حالا تو سرویساش چیزی که به درد من بخوره از نظر ترافیک نداره. این سرویس های نامحدودش چطوره؟ سرعت دانلود مثل محدود ها بالاست؟ کسی 256 نامحدود تست کرده؟
آره سرعت خوبی دارن نامحدود ها ولی میگن بعد از دانلود زیاد محدود میشید .
اطلاعی دارید که مثلا بعد از چند گیگی دانلود محدود میشن؟ چون من دانلود زیادی ندارم. بعد اینکه وقتی محدود میشن دوباره که شارژ کنی باز اوکی میشه ؟
برای من که از 1.49.50 وصل شدم (پریشب) رایگان بود ولی از 1.49.20 (دیشب) وصل شدم کل 10 دقیقه رو حساب کرد
سپاس
برا من از 1:50 یکشب رایگان حساب میشه یک شب نمیشه و کلی میره تو پاچمون.در ضمن بعد از ساعت 7 سرعتم قبلا تا 350 میرفت ولی الان بالای 40 نمیره.اطلاع رسانی اینجا باعث میشه تا بین همه این مساله فراگیر بشه و از سرعت کسایی مثل من بیاد پایین
من 512 سه ماه 90 گیگ دارم و فقط میخوام صبح ها دانلود کنم
پهنای باند 512اپ و4 دان هست
روزا از ساعت 8 تا 4 سرعتم بین200 تا 400 بازی میکنه اما از 4 تا فردا صبح روی 70 تا 90 ثابت میشه
حتی قبلش هم پروفایلم روی 2 مگ بود باز عصرا سرعتم روی 70 تا 90 بسته میشه
منبه دانلود هم سایت kerenel.org هست که خود پارس انلاین برای تست سرعت پیشنهاد میکنه
snr down هم روی 21 و هم روی 9 -هیچ فرقی نمیکنه و باز همین اتفاق میفته و عصرا سرعتم را محدود میکنن
برای mtu هم روی 1280 و هم روی 1300 امتحان کردم
ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by alijigari; 22-11-2012 at 11:33.
دوستان کسی اطلاعی داره ؟
ظاهرا سرویس 128 بعد از 20 گیگ سرعت میشه 16KB ... بعد از شارژ مجدد و یا ورود به دوره بعد هم همه چیز ریست میشه ولی خودم اگه باشم ترجیح میدم ماهیانه شارژ کنم !
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)