تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2059 از 2199 اولاول ... 10591559195920092049205520562057205820592060206120622063206921092159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,581 به 20,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دوستان من خریدار یک مودم هستم ترجیحا دو تا پورت لن داشته باشه واسه استفاده اینترنتی نمی خوام واسه دستگاه کارتخوان می خوام اخه تلفن مغازه از این بیسیم ها هست و عصر ها به کل جواب نمیده حالا گفتم دو تا لن داشته باشه تا بشه بهش دو تا کارت خوان یا دوربین های مغازه را وصل کرد هر چند که از اشغال نت بدم میاد ولی خدایش الان ده سال هست شهرکمون تو نوبت تلفن هست :mad:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    کسی نمی فروشه؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من الان حدود 1.5 ماهه تمدید نکردم الانم هر 4 روز sms میفرسته ، کشت مارو با این sms هاش

الان من باید چیه این شرکتو بخرم ، این که هیچی نداره ، خجالتم نمیکشه

برای من مبین نت بعد از طرح نوروزی همون 6 ماه پیش مرده بود

3. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شرکت اشغال مبین نت واسه توجیه این کارش سه تا دلیل آورده:
    1- حجم بالای اعتراضات در ساعات رایگان:
    مسئولین مبین نت انشالله چشمتون کور یشه هرگز نبینید که این حجم اعتراض به تغییر سلاعات و حجم دانلود رایگان را ندبد و اصلا به چشمتون نیومد لذا کاربران را بد نام نکنید و واژه نارضایتی کاربر را بر سر زبون نحستون نیاورید
    2- توضیع عادلانه:
    از قرار معلوم شرکت آشغال مبین نت عدل را در غارت و چپاول کاربر می داند که الان طرحی که بزور به من 180 هزار تومان فروختن کلا بی ارزش شده و دریغ از معذرت خواهی.

3- شرکت اشغال مبین نت اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی:
    (بدون شرح)
    الهی امین . . اصلا برید طرح ویژه موبین نت بی شرف رو بخونید خندتون میگیره .
    من الان حدود 1.5 ماهه تمدید نکردم الانم هر 4 روز sms میفرسته ، کشت مارو با این sms هاش

الان من باید چیه این شرکتو بخرم ، این که هیچی نداره ، خجالتم نمیکشه

برای من مبین نت بعد از طرح نوروزی همون 6 ماه پیش مرده بود
    دقیقا منم موندم اینا انتظار دارن کسی با طرح فعلیشون تمدید کنه؟ واقعا به درد من یکی نمیخوره .من ماهی ۵۰ گیگ دانلود هم کمم بود میخواستم ۲ مگ تمدید کنم ! الان ماهی ۸ گیگ دانلود میخوام چیکار

5. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام.
    من حدود ماههای اول که اومدم و یک مگ نامحدود خریدم و سرعتم 12 تا بود ، اون روز فهمیدم که با چه گرگهایی طرف هستم .
    میگفتن شیر یک به 10 هست ، آخه کی میتونه باور کنه که من 60 تومن پول برای این داده باشم . ( در واقع طرحش 128 نامحدود میشد !!! )

بعد از اون مبین نت فهمید که طرحهای نامحدود شیر یک به 4 رو ملت می بندند به دانلود ، همون 8 صبح تا 8 شب رو میگم . اونها رو حذف کرد و فقط شیر یک به 10 رو گذاشت .

حالا که اومده کلا نامحدودهاشو حذف کرده .
    شبانه رو هم که محدودمون کردند و ساعتش کم کرده اند .
    نمی دونم از این ظلم چی بگم
    با اون قیمتهای نجومیش .

7. 5 کاربر از moahce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امروز 13 اسفند یعنی سه روز از اون روزی که وعده ی طرح مضحکشون رو دادن گذشته .. اونایی که هنوز 2 تا 8 دانلود می کنند متوجه تغییری شدن یا خیر ؟
    ضمن اینکه ما هنوز نفهمیدیم بر فرض که این طرح مزخرف رو اجرایی کرده باشن مشترک بیچاره از کجا باید متوجه بشه چقدر شبانه مصرف کرده ؟ یعنی اینا ی طرحی ارائه دادن خودشونم توش موندن !
    من که هر شب دارم میزنم دانلود کاریم به این حرفا ندارم تا چندین برابر حجمم هم شب دانلود می کنم ببینم کی می خواد محدودم کنه !

9. 4 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم توی 3-7 دانلود دارم اما اینکه از کجا بفهمیم چقدر شبانه دانلود شده ، معلوم نیست . چون معمولا حجمشو حساب نمی کنه

11. 2 کاربر از moahce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امروز 13 اسفند یعنی سه روز از اون روزی که وعده ی طرح مضحکشون رو دادن گذشته .. اونایی که هنوز 2 تا 8 دانلود می کنند متوجه تغییری شدن یا خیر ؟
    ضمن اینکه ما هنوز نفهمیدیم بر فرض که این طرح مزخرف رو اجرایی کرده باشن مشترک بیچاره از کجا باید متوجه بشه چقدر شبانه مصرف کرده ؟ یعنی اینا ی طرحی ارائه دادن خودشونم توش موندن !
    من که هر شب دارم میزنم دانلود کاریم به این حرفا ندارم تا چندین برابر حجمم هم شب دانلود می کنم ببینم کی می خواد محدودم کنه !

راستش من یه شب گذاشتم و بعد دیدم که حجم پولیم تموم شد و دیگه تست نکردم. یعنی حجم اصلیم تموم شده بود و با خرید شارژ کار می‌کردم.

اما سوای این مشکل یه مشکل دیگه هم هست و اون هم اینکه معلوم نیست این دو برابر رو چجوری حساب می‌کنن. چون اگه فقط با حجم اصلی طرح باشه که هر کس شارژ می‌خره بدجور ضرر می‌کنه. یعنی اگه هنوز به اندازه نوک سوزن عقل توی کله مدیرعامل مبین‌نت باشه می‌گه دو برابر کل حجم (اصلی با شارژ). وگرنه مگه طرف مغز مدیر‌عامل مبین‌نت رو خورده باشه که بیاد شارژ بخره و نتونه هم ازش درست استفاده کنه. این وضعیت نشون می‌ده که واقعاً درست گفتین و مبین‌نت گندی زده که توی اون بوی تعفن، خودش هم داره خفه می‌شه.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وضعیت سرعت دیشب چطور بود؟ من که با سرعت دو مگ توی کل ساعت جدید حتی نتونستم یه فایل ۵۰۰ مگابایتی رو دانلود کنم. موندم این نازنازی‌ها که ادعا کرده بودن مشکل سرعت شبانه برای همیشه حل می‌شه و غصه نخوریم. نکنه حالا که سرعت بدتر شده می‌خوان از بیخ و بن دانلود شبانه رو حذف کنن که خیال همه راحت بشه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وضعیت سرعت دیشب چطور بود؟ من که با سرعت دو مگ توی کل ساعت جدید حتی نتونستم یه فایل ۵۰۰ مگابایتی رو دانلود کنم. موندم این نازنازی‌ها که ادعا کرده بودن مشکل سرعت شبانه برای همیشه حل می‌شه و غصه نخوریم. نکنه حالا که سرعت بدتر شده می‌خوان از بیخ و بن دانلود شبانه رو حذف کنن که خیال همه راحت بشه؟
    دیشب یه گیگ گرفتم

یه مودم جدید گرفتم توی اکانتش که میرم زده طرح یه ماهه ولی شروع سرویس رو زده 15 بهمن پایان رو زده 11 فروردین
    دلیلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من هرشب از ساعت 2 صد تومن شارز میکنم بعد میزارم تا 8 دانلود میشه و هنوز طرح اجرا نشده .
    امشب شب آخر طرحمه و خداحافظ مبین نت و البته اینترنت ! رفتم نمایندگی گفتن اگه تمیز باشه بین 100 تا 120 میخریم مودم رو . به نظرتون جاهای دیگه هم قیمت کنم یا قیمت خوب دارن میبرن ؟
    امیدوارم مشکلی برای گرفتن ای دی اس ال پیش نیاد, چون به دلایل مالی حتما باید این مودم رو بفروشم بعد برم سراغ مخابرات.

17. 2 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •