تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2059 از 2376 اولاول ... 10591559195920092049205520562057205820592060206120622063206921092159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,581 به 20,590 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این علیزاده واقعا آدم نفهمیه .... بگو آخه از یک قدمی نمی تونی هد بزنی تو گل ... ولش کن یکی دیگه بزنه ...
    من به قلعه نوئی دارم شک می کنم که اینو می زاره تو زمین ... 10 نفره بازی کنه استقلال خیلی خیلی بهتره تا این شلغم تو زمین باشه ... البته طرفدارای استقلال نباید تعجب کنن این کارا از علیزاده عادیه ... کارای استثتائیه دیگه ایم داشته ... آخه این یک فصل تو پرسپولیس بود چه غلطی کرد که استقلال رفت خریدش و الان سه فصله که داره گند می زنه تو تیم ... من هر وقت این علی زاده رو می بینم می خواد بیاد تو زمین اعصابم خورد میشه . یک احمق به تمام معناست . فکر نکنم یک نفر هم از طرفدارای استقلال از این دیوانه خوشش بیاد .. به کلی اعصابمو خورد کرد ...

طرفدارای استقلال ناراحت نباشن برای صعود از گروه باید 10 امتیاز داشته باشین . دو بازی داخل خونه رو ببرین میشه شش امتیاز و یک بازی خارج از خونه رو هم باید ببرین . البته کار خیلی سختیه و کار نشد نداره ... ان شاء ا... شاهد حصور هر 4 نماینده ایران تو دور بعد باشیم .

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه تیمش در دیدار امروز برابر الجزیره عملکرد قابل قبولی داشت گفت: بازیکنان من در این دیدار با تمام توان به میدان رفتند و با وجود موقعیت های زیادی که داشتند نتوانستند به سه امتیاز این بازی دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که پس از تساوی امروز تیمش برابر الجزیره امارات در ورزشگاه آزادی تهران با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: هدف ما از این بازی گرفتن سه امتیاز این بازی بود که متاسفانه شرایطی پیش آمد که ما در بدست آوردن سه امتیاز این بازی ناکام ماندیم.

وی افزود: من راجع به مسائل فنی هیچ صحبتی نخواهم کرد. حتی در رختکن نیز از تمامی بازیکنان خود تشکر کرده چرا که با تمام توان 90 دقیقه مقابل الجزیره جنگیدند.

سرمربی استقلال ادامه داد: ما در این بازی همه کار کردیم دو بار تیر دروازه ، پنالتی و صحنه های دیگری که فکر می کنم همه فوتبال دوستان آن را دیده اند اما متاسفانه توپ های ما به گل تبدیل نشد.

قلعه نویی تصریح کرد: الجزیره نیز تیم بسیار خوبی بود اما من معتقدم که با دفاعی بازی کردن توانست یک امتیاز را از آن خود کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص تعویض آرش برهانی گفت: آرش بازیکن بسیار خوبی است اما متاسفانه بعد از اینکه پنالتی خود را گل نکرد از لحاظ روحی و روانی دچار افت شد و ما مجبور بودیم که او را تعویض کنیم.
    وی در خصوص علی علیزاده و مسائل پیش آمده گفت: ما علیزاده را آوردیم تا بتواند با زدن ضربات سخت برای ما گلزنی کند اما متاسفانه یک موقعیت گل 95 درصدی را از دست داد و اگر آن توپ را به گل تبدیل می کرد شاید دیگر کسی از ما چنین سئوالاتی نمی کرد.

قلعه نویی در خصوص داوری این دیدار نیز خاطرنشان کرد: به اعتقاد من اگر صحبت نکنم بهتر است چرا که گفته می شود من بازی تیم خود را توجیه می کنم اما باید بگویم در مجموع داوری خوب بود و از گروه داوری تشکر می کنم. اما معتقدم در چند صحنه می توانست با سوت هایی که می زند عدالت را در زمین رعایت کند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد: شاید یکی از سوت هایی که برای ما زده نشد خطایی بود که بر روی سیاوش اکبرپور صورت گرفت و می توانست یک پنالتی دیگر برای استقلال باشد.

امیر قلعه نویی در پایان گفت: ما هنوز امیدواریم و چند بازی تا پایان دور مقدماتی داریم و مطمئن هستم که با همت بچه ها می توانیم از گروه خود صعود کنیم.
    Last edited by pouya_99999; 18-03-2009 at 19:04.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من همین الان از ورزشگاه رسیدم خونه ...با دلی چرکین و خسته

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ولی خداییش امروز خسرو حیدری عالی بود و تا دلت بخواد این فرهاد مجیدی بد بازی کرد
    همه تو ورزشگاه بهش فحش میدادن

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

ورزشگاه چه خبر بود؟ آخر بازي شعار تماشاگرا چي بود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ولی من نمیدونم چرا پنالتی رو دادن برهانی بزنه؟
    سیاوش یا کاظمی باید میزدن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ورزشگاه چه خبر بود؟ آخر بازي شعار تماشاگرا چي بود؟
    والا درست نیست تو اینجا بگم

فقط اینو بگم که از خجالت همه در اومدن

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اخراج جباري فقط براي سرپوش گذاشتن بروي باخت هايمان است آقاي قلعه نوعي ...
    -

-
    آن دسته از هواداراني كه به جباري توهين مي كنند بدانند اگر فردا روزي او هم به مانند نيكبخت(واحتمالاً رحمتي) به پيروزي رفت ، پشت سرش نگوييد به خاطر پول رفت ، نيكبخت هم به خاطر لجبازي باژنرال به پيروزي رفت ما چه قدر بايد ستاره درست كنيم وتحويل سرخكي ها بديم ، به عنوان مثال عابدزاده وقتي ستاره شد به پيروزي رفت ، نيكبخت وقتي پخته شد به...رفت واحتمالاً‌صادقي هم آخر فصل مي رود و راه را براي خسرو حيدري و امثال او باز مي كنند...
    ما خودمان ستاره هايمان راپرپر مي كنيم ، هواداران عزيزتوهين به بازيكن خودمان(صادقي) كه فقط براي يك فصل كه مااسم آنرامي گذاريم تجربه به مس رفت آيا حق او ويا محسن يوسفي است كه در ورزشگاه آزادي به آنان توهين كنيم ودرآخر انتظار داشته باشيم به استقلال وفادار باشند ودرقصل نقل وانتقالات به تيم رقيب نروندآيا اين انتظار ما به جاست؟!!
    ولي اي كاش مي شد جباري حداقل به خاطر ما هواداران بخشيده مي شد ولي اي كاش...
    نيكبخت كه درس عبرتي براي ما نشد ولي مطمئن باشيداگر جباري ترانسفر نشود با پول هدايتي (800ميليون براي يك فصل) به پرسپوليس مي پيوندد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راستی این دروازه بان عرب حسابی با اون مصدومیت های الکیش همه رو شاکی کرده بود و هر چی از دهنمون اومد نثارش کردیم
    استاد وقت کشی بودن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روانخواه اگر اماده بشه مطمئنآ میتونه جای جباری رو پر کنه شک نکن دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •