سلام اگه قیمت خوب بدی من خریدارم قیمت و با هزینه ارسال برام پ.خ کن
سلام اگه قیمت خوب بدی من خریدارم قیمت و با هزینه ارسال برام پ.خ کن
یعنی اینکه دو طرف بالا و پایین تصویر Crop یا بریده میشه .ایا راهی نیست؟[COLOR=Blue]منظورتون از نصف چیه. واسه من که کامله
سلام. باید بگم الان هارد ۱۲۰ گیگ اصلا گیر نمیاد. و شما مجبورید ۲۵۰ گیگ بخرید.سلام
من الان شدیدا از خرید هارد 20 گیگ که 13.9 گیگ هست مثل چی پشیمانم !!
فکر کنم به زودی یه 120 بخرم چون تو این مزخرف 2 بازی بیشتر نمیشه نصب کرده . کسی نیست این هارد رو بخره !؟
این اس پیلنتر سل چقدر قشنگه
راستی من اصلا هیچ فیلم دی وی دی یا کلیپ نمیتونم تو دستگاه ام ببینم ولی موزیک رو پخشی میکنه قضیه چیه
همچین موردی بر نخوردم دوستان کمک میکنن به دوستمونیعنی اینکه دو طرف بالا و پایین تصویر Crop یا بریده میشه .ایا راهی نیست؟
سلام دوستان.
آقا من همچنان کنسول رو آپدیت نکردم.چون خداییش حسش نیست پاشم تا میدون توپخونه برم پیش میثم.حالا یه مساله ای:اینجا نزدیکای خونه یه نفر هست خدمات کامپیوتری داره و گیم میفروشه.خودشم 360 داره.ازش پرسیدم گفت 15 تومن میدی من واست آپدیت میکنم.گفتم اونوقت درایو دستگاه رو مگه نباید خراش بدی؟! گفت نه! گفتم یعنی بعد از آپدیت این بازی جدید ها(مثل نید 4 اسپید و اساسین کرید) اجرا میشه؟!
گفت:آری... آری...
حالا من موندم چه کار کنم.
میثم جان شما یه نظر بده.
پایین تر هم میاد یا موقته ؟؟؟اسلیم خام ۳۹۰ و کینکت هم امروز ارزون شد ۲۸۰ . منبع هم خودم![]()
سلام
دوستان من سرعت رایت رو 2.x تنظیم کردم و سرعت Write speed رو 2.x هستش ولی سرعت Write Rate رو 4.x هست! آیا رایت با همون 2.x داره انجام میشه یا نه؟ .......راستی رو T GATE رایت کردم
سلام دوستان.
سلام. شما داشبوردتو اپدیت کن بعد برو پیششش بگو واسم اپدیت کن ببین اون موقه چی میگهآقا من همچنان کنسول رو آپدیت نکردم.چون خداییش حسش نیست پاشم تا میدون توپخونه برم پیش میثم.حالا یه مساله ای:اینجا نزدیکای خونه یه نفر هست خدمات کامپیوتری داره و گیم میفروشه.خودشم 360 داره.ازش پرسیدم گفت 15 تومن میدی من واست آپدیت میکنم.گفتم اونوقت درایو دستگاه رو مگه نباید خراش بدی؟! گفت نه! گفتم یعنی بعد از آپدیت این بازی جدید ها(مثل نید 4 اسپید و اساسین کرید) اجرا میشه؟!
گفت:آری... آری...
حالا من موندم چه کار کنم.
میثم جان شما یه نظر بده.(احتمالا داره اون روش ۳ اپدیتی رو ۱۵ تومن میگیره که اپدیت داشبورد هست نه فریم ویر)
البته من واسه شما رو ال تی نریختم و نیازی به تراشیدن نداره. فریم ویر های ال تی باید تراشیده بشن
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
اسلیم که نه پایین نمیاد کینکت هم تازه ۳۰ تومن ارزون شده فعلا فکر نکنم دوباره ارزون بشه.(ولی در کل ارزون میشه)پایین تر هم میاد یا موقته ؟؟؟
آقا انگار اسليم 250 گيگ با كينكت اصلا تو بازار وجود نداره!
آمروز من از دو نفر تو دو جاي دنيا پرسيدم همه مدلي هست غير اين مدل.
انگار واسه 250 فقط ورژن بدون كينكتش هست الان. هرچي هم بوده احتمالا واسه قبل بوده!!!
Last edited by Milad4171; 27-12-2010 at 19:35.
میثم راست میگی؟!
یعنی من فقط آپدیت کنم؟ تراشیدن نمی خواد؟ چقدر خوشحال شدمیعنی فقط یه آپدیت و بعد سلام نید 4 اسپید؟! ببخشید سلام آقای اساسین کرید
پس میثم جان لینک آپدیت رو بگو بهم و بگو چطور بریزم رو کنسول.کلی دعات میکنم.خیر ببینی.خیلی حال دادی.آخ جان تراش نمی خواد![]()
نه بابا چه زود داغ شدی باید اپدیت فریم ویر انجام بدی تا بتونی اسیسن رو بازی کنی. و اینکه بله اره تراشیدن نمیخوادمیثم راست میگی؟!
یعنی من فقط آپدیت کنم؟ تراشیدن نمی خواد؟ چقدر خوشحال شدمیعنی فقط یه آپدیت و بعد سلام نید 4 اسپید؟! ببخشید سلام آقای اساسین کرید
پس میثم جان لینک آپدیت رو بگو بهم و بگو چطور بریزم رو کنسول.کلی دعات میکنم.خیر ببینی.خیلی حال دادی.آخ جان تراش نمی خواد![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)