تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2058 از 2605 اولاول ... 105815581958200820482054205520562057205820592060206120622068210821582558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,571 به 20,580 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

درود

دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
    دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
    بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .
    مخلص همگی

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

درود

دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
    دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
    بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .
    مخلص همگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

شاتل لند برای مخابرات هم جزو ترافیک داخلی محسوب میشه؟ آخه توش چنتا بازی قدیمی بدرد بخور داره

من از 500 گیگ ترافیک داخلیم هیچی مصرف نکردم گفتم اگر شاتل لند داخلی حساب میشه چنتا بازی دانلود کنم ازش
    با سپاس

4. این کاربر از راشبل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

آیا کسی از دوستان مودم ایسوس داره؟ باهاش روی خط مخابرات مشکلی ندارین؟
    من الان یه مودم دی لینک دارم که یه 10-12 سالی هست داره کار میکنه. بطور کلی ایرادی نداره، ولی متاسفانه خطمون نویز داره و با سرعت بالاتر 8مگابیت خیلی قطع و وصل دارم.
    میخوام بدونم اگه مودم رو عوض کنم وضعیت بهتر میشه یا نه. هر راهی که برا کم کردن نویز بود رو رفتم ولی نتیجه نداده. مونده همین عوض کردن مودم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چند روزه که ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
    سرویس پیش پرداخت 2M up to 16

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چند روزه که ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
    سرویس پیش پرداخت 2M up to 16
    برا من که هیچ وقت نشون نداده. نمودار مصرف هم 4 روز عقبه.

8. این کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سرویس من پیش پرداخته الان تایم یک ماهش تموم شده و یک هفتست هنوز داریم استفاده میکنیم و قطع نمیشه
    نت امام شده ؟

10. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سرویس من پیش پرداخته الان تایم یک ماهش تموم شده و یک هفتست هنوز داریم استفاده میکنیم و قطع نمیشه
    نت امام شده ؟
    برای من هم پیش پرداخت یکساله بود. بعد از یکسال که مدتش تموم شد اینترنت تا زمانی که هنوز حجم داشتم قطع نشد. وقتی حجمم تموم شد قطع شد و مجددا تمدید کردم.
    البته من بسته حجمی یکساله هم خریده بودم، نمیدونم آیا تاریخ خرید بسته هم تاثیری در مدت زمان سرویس اصلی داره یا نه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

برای من هم پیش پرداخت یکساله بود. بعد از یکسال که مدتش تموم شد اینترنت تا زمانی که هنوز حجم داشتم قطع نشد. وقتی حجمم تموم شد قطع شد و مجددا تمدید کردم.
    البته من بسته حجمی یکساله هم خریده بودم، نمیدونم آیا تاریخ خرید بسته هم تاثیری در مدت زمان سرویس اصلی داره یا نه.
    تمدید کردی یعنی حجم خریدی یا سرویس رو تمدید کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

تمدید کردی یعنی حجم خریدی یا سرویس رو تمدید کردی؟
    حدودا تا یک ماه بعد از اینکه زمان سرویس تموم شد هنوز اینترنت وصل بود چون حجم داشتم. بعد 1 ماه که حجم تموم شد، اینترنت هم قطع شد.
    بعد از قطع شدن اینترنت وارد خرید حجم که شدم دیگه گزینه حجم نبود، همه گزینه ها برای خرید سرویس سالانه بود که مجددا سرویس خریدم.

14. این کاربر از amir_taheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •