دوستان سرویس محدود که سرعتش رو محدود نمیکنن ؟ ( اگه دان شبانه زیاد داشته باشیم )
دوستان سرویس محدود که سرعتش رو محدود نمیکنن ؟ ( اگه دان شبانه زیاد داشته باشیم )
چرا، می کنند، بعد از یه مقدار دانلود، سرعت شبانه تون می آد رو سرعت واقعی سرویستون اما سرعت روزانه مثل روال همیشگی سرویستون می مونه. ولی در کل بهینه ترین حالت اینه که به قول یکی از دوستان حتی یک شب رو هم از دست ندید، چون در مجموع به نفعتون هست.
.......................
بعد از ویرایش:
البته این محدودیت ماهانه اعمال میشه، و با ورود به ماه جدید همه چی ریسیت میشه و سرعت برمیگرده به بهترین حالت سرویستون و دوباره تا ماه بعدی ........
Last edited by fishdilo; 21-11-2012 at 19:25. دليل: پاسخ بیشتر
ترجیح میدم شبانه باشه ، چون من عموما یا دانشگاه هستم یا شرکت ، توی طول ماه هم نهایتا ۲ - ۳ گیگ وبگردی ...
تکذیب میشه !
من سه ماهه قرارداد بستم . تقریبا از هفته ی دوم بود که محدود شدم و سرعت شبانه ی رایگانم اومد زیر 30-40 . الان تقریبا 40 روز از 90 روز قراردادم باقی مانده و همچنان با سرعت 30 در حال دانلود هستم .
شما سرویستون 512 هست دوست عزیز ؟
من ابتدای دوره اشتراکم دور و بر 6 یا 7 گیگ دانلود داشتم
تقریبا" بعد از 3 هفته، یه هو اومد رو 3 گیگ
بعد از یک ماه دوباره برگشته رو 7 گیگ
چون نرم افزار شرکت این کار رو میکنه، فکر نمی کنم برای کل دوره اشتراک همچین قانونی بذارند، مثلا" من که یک ساله می بندم، اونوقت بعد از یه مدت مجبورم رو همون سرعت واقعی ام بمونم
در حالی که اینطور نیست، والان برای من برگشته به حالت اولش
قبلا" هم همین طوری بوده
دوستان دیگه هم وقتی چند روز یا یک هفته دانلود ندارند، سرعت دانلود شبانه بعد از چند روز استراحت، می ره بالا
نگفتید که حداکثر چقدر می خواهید دانلود داشته باشید
ماهیانه حدود 15 گیگ ... ( جمیعا وبگردی + دانلود + آپلود )
همه ی اینا کارتون رو راه می اندازند
POL-128-2G سه ماهه (مجموعا" 6 گیگ ترافیک) 235,000 ریال 2 تا 7 رایگان
POL-256-2G سه ماهه (مجموعا" 6 گیگ ترافیک) 288,000 ریال 2 تا 7 رایگان
POL-128-U یک ماهه نامحدود 270,000 ریال (20 گیگ با سرعت دور و بر 140 و بعد از ان با سرعت 10 ، 20 کیلو بایت بر ثانیه)
سرعت سرویس ها بستگی به مرکز مخابراتی تون داره
من یکی از سرویس هایی که دارم POL-256-2G هست که سرعت روزانه بین 300 تا 350 هست و شبانه متوسط نزدیک 2 گیگ میشه گرفت (بعضا" نزدیک 3 گیگ هم میشه، بعضا" 1.3 گیگ هم میشه) (البته مرکز مخابراتی ما جزو خیلی خوب ها هست) تفاوت قیمت سه ماهه این سرویس با 128 ، 5 تومن هست که ارزشش رو داره. نظر من بیشتر رو همین سرویس هست
توجه : البته اصلی ترین فاکتور که همه ی چیز ها به اون بستگی داره، مرکز مخابراتی شما هست و امکان داره شرایط طوری که من نوشتم نشه، ولی هر کدام از 3 گزینه بالا حتی در بدترین شرایط کار شما (15 گیگ با احتساب رایگان شبانه) رو راه خواهند انداخت.
سلام دوستان
بعد از 1:45 کانکت بشید و قبل از 7:15 دیسی، می تونید اون مجموع نیم ساعت رو با سرعت بالا و رایگان دانلود کنید
فردا 1:30 به بعد رو هم تست خواهم کرد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)