تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2058 از 2199 اولاول ... 10581558195820082048205420552056205720582059206020612062206821082158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,571 به 20,580 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اخه مخابراتی که شبانه هم نداشته باشه و سرعتش در نوسان به چه درد می خوره .. من قبلا مشترک مخابرات (اصفهان) بودم دو سه سال پیش .. زد شبانشو حذف کرد و کلا همه چی رو تغییر داد کوچ کردم به این مبین نت ! .. خداییش اولا هم مبین نت عالی بود .. اگرم بخوام برگردم به مخابرات پورت خالی ندارند ..
    من از اصفهان خبر ندارم، اما تهران نامحدود داره و منم نامحدود گرفتم. دیگه از شر شبانه و این حرفا راحت شدم.
    من خودم 2.5 سال کاربر مبین نت بودم، و حداقل 1.5 سال کاملاً عالی بود، ولی کم کم مشکلات شروع شد و هر روز بدتر از دیروز (مشکل اصلی من کم شدن مداوم حجم و بالا رفتن قیمت بود، وگرنه مشکلاتی که دوستان دیگه دارن، مثل کاهش سرعت یا قطعی شامل حالم نبود). شما اگر خود شهر اصفهان هستی میتونی روی وایمکس اسپادان هم فکر کنی، البته الان از تعرفه هاش خبر ندارم، شاید اونم بدتر از مبین نت شده باشه. به استفاده از اینترنت وایرلس هم میتونی فکر کنی.

2. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    9shahr

پيش فرض

سرعت من که بین یک تا دو بود. البته تا وقتی که بالای سرش بودم هیچ وقت به دو نزدیک نشد و بیشتر یک بود.

بعد هم این لیستی که دادین بدردبخور و باکیفیت هست که بشه تست رو رسمی کرد و یکی دو تا رو دانلود کرد؟
    آره، فیلم ها با کیفیت هستش، فقط i frankestin کیفیت صداش یکم پایینه.
    تست کنید و اطلاع بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دیگه تمدید نکنید ، یعنی چی هر کاری بخوان بکنن ، من با این شرایط سرویس خریدم ، وسط کار که نمیشه عوض کرد که ! من که دارم پیگیری میکنم برم adsl بگیرم ، 9 روز دیگه از دزد مبین نت راحت میشم................ دزد مبین نت .... حرومتون باشه این پولا ما

5. 6 کاربر از vitamin1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من 2 روز هست افت سرعت دارم ناجووور!1024 دارم قبلا با 120 130 دانلود میکردم الان 50 60 شده!!!اااههه!یعنی یک سااااااااااااال چطور من تحمل کنم!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از اصفهان خبر ندارم، اما تهران نامحدود داره و منم نامحدود گرفتم. دیگه از شر شبانه و این حرفا راحت شدم.
    من خودم 2.5 سال کاربر مبین نت بودم، و حداقل 1.5 سال کاملاً عالی بود، ولی کم کم مشکلات شروع شد و هر روز بدتر از دیروز (مشکل اصلی من کم شدن مداوم حجم و بالا رفتن قیمت بود، وگرنه مشکلاتی که دوستان دیگه دارن، مثل کاهش سرعت یا قطعی شامل حالم نبود). شما اگر خود شهر اصفهان هستی میتونی روی وایمکس اسپادان هم فکر کنی، البته الان از تعرفه هاش خبر ندارم، شاید اونم بدتر از مبین نت شده باشه. به استفاده از اینترنت وایرلس هم میتونی فکر کنی.
    خوش بحال شما .. دقیقا منم حدود یکسال و نیم وضعیتم عالی بود و کوچکترین مشکلی نداشتم سرعت شبانه عین سرعت روزانه بود و حتی 1 کیلو بایت بالا پایین نمی شد .. یادش بخیر کلی دانلود داشتم هر شب .. اشتراک 1 مگ گرفته بودم ماهیانه 20 گیگ قیمتشم حتی خوب بود ..
    اسپادان قیمت های خوبی داره مثلا 512 4 گیگ رو میده 19 تومن اما من شبانه برام مهمه چون دانلود زیاد دارم ..

8. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اخه مخابراتی که شبانه هم نداشته باشه و سرعتش در نوسان به چه درد می خوره .. من قبلا مشترک مخابرات (اصفهان) بودم دو سه سال پیش .. زد شبانشو حذف کرد و کلا همه چی رو تغییر داد کوچ کردم به این مبین نت ! .. خداییش اولا هم مبین نت عالی بود .. اگرم بخوام برگردم به مخابرات پورت خالی ندارند ..

متاسفانه مبین‌نت هم به دست صاحبش که مخابرات باشه نگاه می‌کنه و از اون یاد می‌گیره. یکی از دوستانم که سر این مشکل مبین‌نت رفت سراغ مخابرات می‌گفت نه تنها شبانه نداره که حتی اشتراک حجمی اون هم یک ساله هست و اگه کسی گرفت و راضی نبود دیگه نمی‌تونه تغییر طرح بده. اما فعلاً طرحهای نامحدودش ماهیانه هست و می‌شه راحت جابجا کرد. در کل امیدوارم این حذف دانلود شبانه به شرکتهای دیگه هم سرایت نکنه. هر چند که به نظر همشون دندون گرد هستن و شاید اونها هم بشن مثل این دو تا.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من 40 دقیقه با تکنسینشون صحبت کردم تا اخر فهمید مودم رو باید از این اتاق ببرم اتاق بقلی.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

این نشون می‌ده که مشکل ضعف سیگنال دارین و اگه نشد ببرید اتاق دیگه روش بالا بردن از زمین و نزدیکی به پنجره رو تست کنید.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره، فیلم ها با کیفیت هستش، فقط i frankestin کیفیت صداش یکم پایینه.
    تست کنید و اطلاع بدین

شبونه تست کردم حتماً می‌گم. البته الان یه تست سرعت گرفتم که از بین سه تا تست، بهترینش این هست. تازه هنوز ساعت مجانی شروع نشده اینجوری هست،‌ وای به ساعت مجانی. سرعت هم دو مگ هست. بماند سرعت آپلود واقعاً یکی از محاسن و افتخارات مبین‌نت هست که در حد دایال‌آپ هست. البته مال من همیشه اینطور بوده و نمی‌دونم که آیا مال همه اینطوریه و یا فقط مال من رو کم می‌کنن.

درضمن اگه باز هم از این دایرکتوریها دم دستتون بود برای تست حاضرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

الان زنگ زدم مبین نت گفتم سلام
    گوشیو بده ممد !!!!!!!!!!!!

15. این کاربر از nimajoon66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

شرکت اشغال مبین نت واسه توجیه این کارش سه تا دلیل آورده:
    1- حجم بالای اعتراضات در ساعات رایگان:
    مسئولین مبین نت انشالله چشمتون کور یشه هرگز نبینید که این حجم اعتراض به تغییر سلاعات و حجم دانلود رایگان را ندبد و اصلا به چشمتون نیومد لذا کاربران را بد نام نکنید و واژه نارضایتی کاربر را بر سر زبون نحستون نیاورید
    2- توضیع عادلانه:
    از قرار معلوم شرکت آشغال مبین نت عدل را در غارت و چپاول کاربر می داند که الان طرحی که بزور به من 180 هزار تومان فروختن کلا بی ارزش شده و دریغ از معذرت خواهی.

3- شرکت اشغال مبین نت اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی:
    (بدون شرح)

17. 5 کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •