دوستان لطفا راهنماییم کنید اگر می دونید :
من سه هفته ی پیش یک خط در مرکز مخابراتی دانشگاه تهران خریداری کردم برای دفترم! بالاخره بعد از سه هفته اومدن وصل کردن و همه چی به خوبی و خوشی انجام شد. در این مرکز مخابراتی تعداد کمی از شرکت ها سرویس اینترنت میدن از جمله اسیاتک و پارس انلاین!
چون همکار من در همین ساختمون و واحد از مخابرات همین مرکز خط داشت و پارس انلاین هم داشت و استفاده میکنیم می دونم که پارس شدیدا افتضاحه!!
من زمانی که خطم وصل شد تماس گرفتم اسیاتک برای خرید adsl ، چک کرد گفتش که شماره ی شما از این مرکز نمیتونیم اینترنت بهش بدیم و تحت پوشش ما نیست!!!!!! چشمام چارتا شد!! چون چند روز پیشش برای همین همکارم که خطش هم از همین مرکز مخابرات دانشگاه هستش زنگ زدیم اسیاتک و حتی توی سایتش که شماره رو میزنیم میگه میتونیم اینترنت بدیم اون وقت روی خط من که تازه خریدم و از همین مرکزه میگه نمیشه!
گفتم نکنه ترفند مخابراته که پورتم رو اشغال کرده که مجبور بشم از خودشون بگیرم! دیدم نه بابا اصلا پورتی در کار نیست!!!! :O تونستم یه وقت بگیرم با معاون مرکز مخابراتی حضوری دیدار کنم و مشکل رو بگم! برگشته میگه شما خطتت از نظر ما و از طرف ما همه کارش انجام شده و مشکلی نداری منتهی خط شما هنوز برای این شرکت ها ثبت نشده و اینا نمی تونن خط شمارو پوشش بدند!! عینا این حرفو به اسیاتک گفتم مونده بود چی بگه!! فقط گفت باید صبر کنید حتی جواب قانع کننده هم نداد. مخابرات هم دوباره مطرح کردم بازم همون جواب میدن و منو قانع نمی کنند!!
واقعا مشکل از چیه؟ دوستانی که تازه خط خریدند و این تجربه رو داشتند لطفا بگید باید من چیکار کنم؟ به کجا باید مراجعه کنم؟ من برای دفتر کارم هست و نیاز بی نهایت شدید به اینترنت دارم برای کارم! اصلا برای همین اینترنت بود که خط خریدم و اصلا نمی خوام از مخابرات بگیرم! چون شنیدم مخابرات پینگش پایینه و سرعت دانلودشم افتضاحه و عملا سرعت 10 مگ اش با 512 فرقی نداره!! تنها گزینه روی میزم اسیاتکه که به این بدبختی دچار شدم از دست مخابرات و این کاراش!!