pcm فرق میکنه این خطش عادیه فقط بهش گفتن dslam ندارن باید بره ضحی کیش یا مارمالاد ببینه کدومشون سریعتر dslam میخرن واسه مرکزشون
pcm فرق میکنه این خطش عادیه فقط بهش گفتن dslam ندارن باید بره ضحی کیش یا مارمالاد ببینه کدومشون سریعتر dslam میخرن واسه مرکزشون
وقتی یکی از انتخاب هات رو نمیتونی داشته باشی باید به گزینه های بعدیت نگاه کنی
به شخصه ارتباط سیمی رو نسبت به بی سیمی ترجیح میدم ولی داداش الان وقتی نمیتونید اشته باشی باید بری سراغ گزینه های بعدیت حالا زنگ بزن 2020 چهارتا شرکت هستن ببین کی نصب میکنن اگر دیدی جواب نامعلوم میدن برو سراغ وایرلیس
یه روز که اومدی اهواز یه سر برو دفترشون
عزیزم این بنده خدا که خطش عادیه اون بنده خدا pcm
من شاره به این موضوع کردم که کاری رو سریع انجام نمیدن
راستش خرید dslam چیزیه که دیر یا زود باید انجام بدن ولی pcm بستگی به سیم کشی منطقه و امکانات مخابراتی و... داره باید بپرسه از خود شرکتا ممکنه 1هفته دیگه dslam بخرن ممکنه 1ماه ممکنه 1سال ولی خرید و نصبش کار زمان بری نیست
فرشاد جان سایتشون رو داری تو برم تماس با ما سایتشون ایمیلی تلفن پیدا کنم؟!
بهتره رئیس مرکز رو قانع کنی باهاشون صحبت کنه برا خرید dslam اگر خودت نمیتونی بری نمایندگی
اگر درخواست ها زیاد باشن میخرن حتما تو مرکزتون مخابرات زیاد طرفدار نداره اینم باید در نظر بگیری که برای 1یا 2نفر نمیان dslam بخرن
Last edited by farshad0123; 19-01-2015 at 04:13.
اره خود رئیس همین رو گفت که یه استشاد بگیر ببین کیا میخوان adsl هرچی بیشتر بهتر ! خودمم از دست وایمکس داغونم .اعصابم ترکیده به خدا
fafool70 عزیز
نمیدونم به دردمیخوره یا نه یکی از شرکت های مخابرات اکسینه که شمارش اینه
061-33372525
5.233 سرعتش عالیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)