هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هست
هیچ تاثیری ندارد من که پورت دانلود رو 4 مگ هست بعضی موقع سرعت زیادتر از حد ویعضی موقع هم کم هست
ساعت 2 تا 3 اینترنت من مشکل داشت، مشکل از طرف پارس بود، باز شما وصل بودی!
سلام دوست عزیز مچ بودن یا نبودن بهانه ست برای اینکه سود بیشتری کسب کنند وگرنه مودم با مودم چه فرقی داره ؟؟
گول این حرفها رو نخورید
من که از اون وقت که سرعتمو روی 4 مگ بستن تاثیر زیادی تو سرویسم بوجود نیومده![]()
سلام من سرعت 512 يكساله با مودم سيففوني 4024 ثبت نام كردم ,5روز ديگه ميان برا نصب , از 2 تا 7كه رايگانه ,چقدر ميتونم دانلود كنم؟؟
آمار دیشب
توی 225 دقیقه کل فایل ها دانلود شده کاشکی بیشتر لینک می دادم !
Last edited by mrh.fit; 21-11-2012 at 12:31.
بچه ها من اگه سرویس 128 نامحدود 3 ماهه بگیرم بعد 20 گیگ تو ماه سرعتم پایین میاد یا بعد از 60 گیگ سرعتم پایین میاد ؟
ممنون
من هم مثل شما این سرویس رو داشتم ( 3 ماهه ) ، حدودا بعد از 18 گیگ دانلود که داشتم سرعتم اومد روی 16 و تا آخر هم همینطور موند که مجبور شدم سرویسم رو عوض کنم و محدود بگیرم.
دوستان میخوام برا خونه از پارس سرویس بگیرم ، حداقل ۳ گیگ در هفته دانلود دارم ، تو شرکت یک مدت پارس داشتیم راضی کننده بود الان وضعیت رو نمیدونم البته اکثر صفحات پایانی رو خوندم اوضاع پارس 100٪ از وضعیت کنونی من بهتره ، این سرویسی که الان دارم به معنی واقعی اشکم رو در آورده و در هر صورت میخوام سرویس دهنده رو عوض کنم حالا یا باید بیام پارس یا آسیا تک .
چه سرویسی رو پیشنهاد میدید !؟
ممنون ...
می خواهید این سه گیگ روزانه باشه یا رایگان شبانه؟
.......................
بعد ویرایش: حداکثر هفته ای چقدر می خواهید دانلود داشته باشید؟
Last edited by fishdilo; 21-11-2012 at 19:16. دليل: سوال جدید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)