تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2057 از 2199 اولاول ... 10571557195720072047205320542055205620572058205920602061206721072157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,561 به 20,570 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست

Sent from my XT910 using Tapatalk

2. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت من که بین یک تا دو بود. البته تا وقتی که بالای سرش بودم هیچ وقت به دو نزدیک نشد و بیشتر یک بود.

بعد هم این لیستی که دادین بدردبخور و باکیفیت هست که بشه تست رو رسمی کرد و یکی دو تا رو دانلود کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مال من که بیخودی فعلا قطعه هرکاری هم کردم چراغ وایمکس ثابت نشد به خدا خسته شدم همه زندگیمون شده مثیبت و استرس

من هم دیشب و پریشب یه یکی دو ساعت اول شب قطعی داشتم. البته مودم سیگنال داشت و وصل بود، ولی IPv4 رو قطع می‌زد. کلاً فکر نکنم بشه روزی برسه که مبین‌نت حداقل یک ماه پشت سر هم بدون قطعی و با کیفیت در دسترس باشه.
    یه مشکل ذاتی وایمکس هم اینه که نویز و پارازیت روی اون تاثیر داره. یعنی امکان داره که جدیداً مشکل سیگنال پیدا کرده باشین که می‌ره روی حالت چشمک زدن و پیدا کردن آنتن. البته اگه روی آنتنی که بهش وصل می‌شید اگه ترافیک شدید باشه که خود سیستم اتوماتیک می‌تونه مودم رو قطع کنه و دیگه به این راحتی هم نتونه وصل بشه. بعید هم می‌دونم نیاز به ریست کردن داشته باشین،‌ ولی اگه همه چی خراب بود که یه ریست هم بکنید. البته اگه با روشش آشنا نیستین که از پشتیبانی کمک بخواهید.
    Last edited by ninipc; 03-03-2014 at 12:38.

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

"تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده"

موندم منظور واقعی از این حجم چی می‌تونه باشه. یعنی اینقدر عقل توی کله‌شون هست که حجم اولیه رو با حجم شارژ اضافی رو جمع کنن و بعد حساب کنن یا نکنه نامردها فقط همون حجم اولی رو حساب می‌کنن. کسی تابحال در این مورد از پشتیبانی سئوال کرده؟

7. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همش در مورد سازمانها میگه همه کشکن فقط سازمانها خوبن آخه کدوم سازمان ۲ نصف شب اصلا بازه و سرکارن که مثلا ارتباط تصویری بخوان

والا منم موندم چه سازمانیه که ۲ نصف شب ارتباط صوتی و تصویری بر قرار میکنه !! نکنه کسایی که وب میدن رو میگه بعد این حجم شکایات مشتریان کجاست ما بدونیم . الان که با این کارشون اعتراضات تازه شروع شده. تو سایت خبر انلاین که خبر کلاه برداری مبین نت رو فاش کردن که همه مخالف بودن .
    احتیاج به غیرفعال کردن نیست کافیه وقتی مودم رو می خوای بفروشی کارت ملی فروشنده رو ازش بگیری و از طریق نمایندگی های مبین نت تغییر مالکیت بدی البته معمولا یه 10 تومنی هزینه داره

بستگی به جاش داره معمولا بین 10-25 تومن هست مراحلی هم نداره کافیه مک ادرس مودم شما تو شبه ایرانسل ثبت بشه و فریمور ایرانسل رو هم رو مودم نصب کنی

اگه خط جدید بگیرید باز هم فیبرنوری یا PCM خواهد بود مگر اینکه بتونی یه پارتی خوب پیدا کنی البته پارتی تو مخابرات نمی خوای بلکه یکی رو از پیمانکارهای طرف قرار داد مخابرات رو پیداکنی کافیه

یه راه دیگه استفاده از اینترنت وایرلس هست اگه تو منطقه تون ارایه میشه
    واقعا با ۲۵ تومن میشه مودم مبین نت رو تبدیلبه ایرانسل کرد ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم ؟

9. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

توروخدا یکی به من‌کمک کنه
    من مودمم با اینکه همه پارامترهاش درسته چراغ وایمکسش همش چشمک میزنه تا پریشب اوکی بود از دیرو این داستانه با هیچ آنتنی نه تو هفت تیر نه تو دروس کانکت نمیشه یوزر و پس هم چک کردم درسته پشتیبانی هم جوابی نمیده

حالا اینا جهنم من ۸۰۰۰۰ تومن تو حسابمه اگر مودمه درست نشه چه جوری میتونم پولمو پس بگیرم؟ حسابم ۴ گیگ یکماهه است که تموم شده چهار گیگ این ۸۰ تومن حجم اضافست

اخوب چرا همون لحظه که تموم میشه دوباره همون طرح رو فعال نمیکنید؟ یک ماهه که ارزش شارژ حساب برای حجم نداره! شما چهار گیگ حجم ده هزار تومنی بخری میشه حدود 43 هزار تومن.
    بعد یک مگ با چهار گیگ حجم میشه 32 هزار تومن! کدومش به صرفه تره؟
    یا اگه حجم زیاد میخواین 1 مگ با 8 گیگ حجم بخرید حدود 60 تومن که 20 هزار تومن اختلاف قیمت داره با هشت گیگابایت حجم اضافه خریداری شده.

در مورد چشمک زدن هم اون مودمهایی که سه تا انتن داره این مشکل رو خیلی داشتن که با اپدیت درست میشد.
    ولی من از این 632 ها دارم که خیلی وقتها با این مشکل مواجه میشم و با ریست درست میشه!(البته قبلش باید اطلاعات وایمکس رو یه جا یاداشت کنید و بعد ریست، دوباره قسمتهای مربوطه رو پر کنید وگرنه همونجوری مشکل انتن دارید.
    الان هم یه جوری شده فقط خونه خودمون انتن میده و میبرم یه شهر دیگه باید دوباره یا ریست کنم و یا دستی فرکانس بدم و فرکانس رو ثابت کنم! وگرنه مدام فرکانسش تغییر میکنه و چراغ انتن کامل خاموش میشه و باز پر میشه و باز میبینی تا وسط اومد!
    یه بار رفتیم شمال مودم رو روشن کردم دو تا چراغ از بالا روشن شد! فک کنم از اون موقع این بلا سرش اومد!
    Last edited by majid_sd2009; 03-03-2014 at 13:24.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ی خط جدید درخواست بدیم میتونیم از شرکت هایی غیر مخابرات سرویس بگیریم ؟
    چون من معضلم اینه ک خط تلفن خونمون فیبر نوریه و فقط در انحصار مخابرات ک اونم ی اشغالیه مث مبین نت ...
    گیری افتادیم به خدا ...
    کاش ی جوونمرد پیدا می شد تو این کشور این اوضاع نت رو ی سر و سامونی می داد آخه چ گناهی کردیم ما ن تفریحی ن چیزی ؛ ی نت دست و پا شکسته داریم ک اونم هزار بامبول سرش در میارن ...
    دوست عزیز! منم مدت ها با همین طرز فکری که شما به مخابرات داری از مخابرات دوری میکردم. دیگه مبین نت بهم فشار آورد، رفتم خط خریدم، مودم خریدم و یه روزه هم سرویسم وصل شد. خدا رو شکر تا حالا اصلن اونجوری که فکر میکردم نبوده و در واقع خیلی ام عالی بوده. راحت شدم. شمام اگر امکان سرویس گرفتن از مخابرات رو داری، شک نکن که اقلاً از مبین نت بهتره، به نظر من اقدام کن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

توروخدا یکی به من‌کمک کنه
    من مودمم با اینکه همه پارامترهاش درسته چراغ وایمکسش همش چشمک میزنه تا پریشب اوکی بود از دیرو این داستانه با هیچ آنتنی نه تو هفت تیر نه تو دروس کانکت نمیشه یوزر و پس هم چک کردم درسته پشتیبانی هم جوابی نمیده

حالا اینا جهنم من ۸۰۰۰۰ تومن تو حسابمه اگر مودمه درست نشه چه جوری میتونم پولمو پس بگیرم؟ حسابم ۴ گیگ یکماهه است که تموم شده چهار گیگ این ۸۰ تومن حجم اضافست

مودم رو ریست بکن و دوباره کانفیگ کن .. اگه درست نشد فرکانسی ک بهش وصل می شدی دچار اختلال شده و باید حذفش کنی تا به ی فرکانس دیگه متصل بشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز! منم مدت ها با همین طرز فکری که شما به مخابرات داری از مخابرات دوری میکردم. دیگه مبین نت بهم فشار آورد، رفتم خط خریدم، مودم خریدم و یه روزه هم سرویسم وصل شد. خدا رو شکر تا حالا اصلن اونجوری که فکر میکردم نبوده و در واقع خیلی ام عالی بوده. راحت شدم. شمام اگر امکان سرویس گرفتن از مخابرات رو داری، شک نکن که اقلاً از مبین نت بهتره، به نظر من اقدام کن.
    اخه مخابراتی که شبانه هم نداشته باشه و سرعتش در نوسان به چه درد می خوره .. من قبلا مشترک مخابرات (اصفهان) بودم دو سه سال پیش .. زد شبانشو حذف کرد و کلا همه چی رو تغییر داد کوچ کردم به این مبین نت ! .. خداییش اولا هم مبین نت عالی بود .. اگرم بخوام برگردم به مخابرات پورت خالی ندارند ..

14. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست

من 40 دقیقه با تکنسینشون صحبت کردم تا اخر فهمید مودم رو باید از این اتاق ببرم اتاق بقلی.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •