من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست
Sent from my XT910 using Tapatalk
من دوماهه شروع کردم با این شرکت ما رو سرپیس کرد موندم شماها چی کشیدین باز صد رحمت به پشتیبانی ایرانسل که میگه اختلال شبکه داریم این که کلا انگار طرف چیزی از مودم و اینترنت حالیش نیست
Sent from my XT910 using Tapatalk
سرعت من که بین یک تا دو بود. البته تا وقتی که بالای سرش بودم هیچ وقت به دو نزدیک نشد و بیشتر یک بود.
بعد هم این لیستی که دادین بدردبخور و باکیفیت هست که بشه تست رو رسمی کرد و یکی دو تا رو دانلود کرد؟
من هم دیشب و پریشب یه یکی دو ساعت اول شب قطعی داشتم. البته مودم سیگنال داشت و وصل بود، ولی IPv4 رو قطع میزد. کلاً فکر نکنم بشه روزی برسه که مبیننت حداقل یک ماه پشت سر هم بدون قطعی و با کیفیت در دسترس باشه.
یه مشکل ذاتی وایمکس هم اینه که نویز و پارازیت روی اون تاثیر داره. یعنی امکان داره که جدیداً مشکل سیگنال پیدا کرده باشین که میره روی حالت چشمک زدن و پیدا کردن آنتن. البته اگه روی آنتنی که بهش وصل میشید اگه ترافیک شدید باشه که خود سیستم اتوماتیک میتونه مودم رو قطع کنه و دیگه به این راحتی هم نتونه وصل بشه. بعید هم میدونم نیاز به ریست کردن داشته باشین، ولی اگه همه چی خراب بود که یه ریست هم بکنید. البته اگه با روشش آشنا نیستین که از پشتیبانی کمک بخواهید.
Last edited by ninipc; 03-03-2014 at 12:38.
"تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده"
موندم منظور واقعی از این حجم چی میتونه باشه. یعنی اینقدر عقل توی کلهشون هست که حجم اولیه رو با حجم شارژ اضافی رو جمع کنن و بعد حساب کنن یا نکنه نامردها فقط همون حجم اولی رو حساب میکنن. کسی تابحال در این مورد از پشتیبانی سئوال کرده؟
والا منم موندم چه سازمانیه که ۲ نصف شب ارتباط صوتی و تصویری بر قرار میکنه !! نکنه کسایی که وب میدن رو میگهبعد این حجم شکایات مشتریان کجاست ما بدونیم . الان که با این کارشون اعتراضات تازه شروع شده. تو سایت خبر انلاین که خبر کلاه برداری مبین نت رو فاش کردن که همه مخالف بودن .
واقعا با ۲۵ تومن میشه مودم مبین نت رو تبدیلبه ایرانسل کرد ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدید باید چیکار کنم ؟![]()
اخوب چرا همون لحظه که تموم میشه دوباره همون طرح رو فعال نمیکنید؟ یک ماهه که ارزش شارژ حساب برای حجم نداره! شما چهار گیگ حجم ده هزار تومنی بخری میشه حدود 43 هزار تومن.
بعد یک مگ با چهار گیگ حجم میشه 32 هزار تومن! کدومش به صرفه تره؟
یا اگه حجم زیاد میخواین 1 مگ با 8 گیگ حجم بخرید حدود 60 تومن که 20 هزار تومن اختلاف قیمت داره با هشت گیگابایت حجم اضافه خریداری شده.
در مورد چشمک زدن هم اون مودمهایی که سه تا انتن داره این مشکل رو خیلی داشتن که با اپدیت درست میشد.
ولی من از این 632 ها دارم که خیلی وقتها با این مشکل مواجه میشم و با ریست درست میشه!(البته قبلش باید اطلاعات وایمکس رو یه جا یاداشت کنید و بعد ریست، دوباره قسمتهای مربوطه رو پر کنید وگرنه همونجوری مشکل انتن دارید.
الان هم یه جوری شده فقط خونه خودمون انتن میده و میبرم یه شهر دیگه باید دوباره یا ریست کنم و یا دستی فرکانس بدم و فرکانس رو ثابت کنم! وگرنه مدام فرکانسش تغییر میکنه و چراغ انتن کامل خاموش میشه و باز پر میشه و باز میبینی تا وسط اومد!
یه بار رفتیم شمال مودم رو روشن کردم دو تا چراغ از بالا روشن شد! فک کنم از اون موقع این بلا سرش اومد!
Last edited by majid_sd2009; 03-03-2014 at 13:24.
دوست عزیز! منم مدت ها با همین طرز فکری که شما به مخابرات داری از مخابرات دوری میکردم. دیگه مبین نت بهم فشار آورد، رفتم خط خریدم، مودم خریدم و یه روزه هم سرویسم وصل شد. خدا رو شکر تا حالا اصلن اونجوری که فکر میکردم نبوده و در واقع خیلی ام عالی بوده. راحت شدم. شمام اگر امکان سرویس گرفتن از مخابرات رو داری، شک نکن که اقلاً از مبین نت بهتره، به نظر من اقدام کن.
مودم رو ریست بکن و دوباره کانفیگ کن .. اگه درست نشد فرکانسی ک بهش وصل می شدی دچار اختلال شده و باید حذفش کنی تا به ی فرکانس دیگه متصل بشی
اخه مخابراتی که شبانه هم نداشته باشه و سرعتش در نوسان به چه درد می خوره .. من قبلا مشترک مخابرات (اصفهان) بودم دو سه سال پیش .. زد شبانشو حذف کرد و کلا همه چی رو تغییر داد کوچ کردم به این مبین نت ! .. خداییش اولا هم مبین نت عالی بود .. اگرم بخوام برگردم به مخابرات پورت خالی ندارند ..
من 40 دقیقه با تکنسینشون صحبت کردم تا اخر فهمید مودم رو باید از این اتاق ببرم اتاق بقلی.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)