دوستان میخوام از ماکسنت تخلیه کنم کدوم شرکت رو صلاح میدونید؟ صبانت یا مخابرات؟ مرکز مخابرات شهید رجایی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان میخوام از ماکسنت تخلیه کنم کدوم شرکت رو صلاح میدونید؟ صبانت یا مخابرات؟ مرکز مخابرات شهید رجایی
نه دوست عزیز بعضی از دوستان به دلایل مختلف می خواستن این اکانت جمع آوری شه. خواستم که بدونن الان می تونن اینکارو بکنن. البته اگه خواستن بایستی مبلغ 100.000 تومان به عنوان قیمت مودم به مخابرات بپردازند!!!!! متاسفانه پیش پرداخت و پس پرداخت هم فرقی نداره ( به حق چیزای شنیده و نشنیده )
یعنی کسی که 227.000 تومن داده 36 گیگ اکانت خریده و الان بخواد برگردونه اگه حجمش تموم شده باشه باید 100.000 تومن دیگه هم بپردازه تا بتونه از جای دیگه اکانت بگیره یا اینکه همین اکانتو حجم اضافه کنه و بسوزه و بسازه . خیلی نامردیه والله ...
مخابرات بهتره ولی جشنواره اگه خواستی خوب فکر کن بعد بخر
سرویس نا محدود مخابرات 512 توربو ماهانه رو قبض تلفن می یاد یا باید پیش پرداختی بدیم ؟!
سلام eyneto عزیز
یه سوال اگه تو طرح جشنواره کسی مثلا 3 یا 5 گیگ در ماهشو مصرف کنه می تونه از حجم ماهای بعدش استفاده کنه یا باید بخره ؟؟
پس پرداخت و پیش پرداخت فرقی می کنه؟؟
هر دو امکان پذیر می باشد
اگه پیش پرداخت باشه میشه اما در پس پرداخت شارژ هر ماه رو فقط در همون ماه میشه استفاده کرد و در صورت اتمام حجم ماهانه بایستی حجم اضافه خریداری کنید
از اینترنت همراه اول چه خبر؟ راه اندازی کردن ؟همیشه مزخرف بوده این همراه اول با وجود اینکه بیشترین هزینه رو میگیره
ببخشید یه سوال دیگه حالا نمی شه یه کاری کرد که بیش از 3 گیگ مصرف نکنه یا پس پرداخت کرد؟؟؟
بعدا این شبانه اینترنت از ساعت 1 ت 7 هست؟؟
سرویس 6 ماهه اولترای من اول های ماه بعد تموم میشه ! با در نظر گرفتن همه جوانب فکر کنم مخابرات از بقیه بهتر باشه .
حالا ایا سرویس جدیدی برای جشنواره پاییزه گذاشتن یا نه ؟
اگر نه فکر کنم همین سه ماهه اولترا تمدید کنم
دوستان اگر سرویس خاصی هم مد نظر دارین پیشنهاد بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)