بابا دیگه فکر نکنم اینقدر داغون باشه !
یعنی 512 سرعت شبانش اسمی هم نیست !!!؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن !؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بابا دیگه فکر نکنم اینقدر داغون باشه !
یعنی 512 سرعت شبانش اسمی هم نیست !!!؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن !؟
یعنی این 1مگ برنزی اصلا به درد بخور نیست؟
ببینید ما شیراز هستیم و مرکز مخابراتی ما تا منزل حدود 5 متر فاصله هست و اینکه بنده چون اشنا داشتم اینم میدونم بار کاربران اسیاتک در این مخابرات نسبت با سرویس دهنده های مثل شاتل و دیگر شرکتها خیلی خیلی کمتر هست و کلا سرعت خالص و تمیزی انتقال میکنه به مودم adsl ما منظورم اینه اصلا حواشی نداریم که میگن چون از مودمته سرعت اینطوریه یا میگن چون نویزتون بالاست سرعت اینطوریه یا بار کاربران در فلان مرکز زیاد شده سرعت نت پایینه و از این حرفا...........
ببینید سرعت روز بد نیست خوبه اما بحث ما اینه در ساعات رایگان چرا سرعت 512 باید روی 10 تا 20 باشد؟!!!!
البته خدارو شکر من یه خط دیگه دارم شاتل وصله و اکو 128 میخوره در ساعات رایگان 1 مگ اسیاتک رو
خلاصه بگم ساعات رایگان اسیاتک 512 که ماه قبلی سپری کردم افتضاه بود با idm سرعت 10 تا 20 بود این ماه نقل سرعت اومدم روی 1 مگ سرعت روزانه که حرفی نیست همون 1 مگ واقعی هست اما سرعت رایگان 1 مگ بنده از ساعت 5 صبح تا 8 صبح روی 90 تا 95 نوسان دارد
آسیا تک تو زنجان هم خراب کرده . کلا تو نظرسنجی ها از آخر اوله ! ! !
از تیم مدیریت تقاضا می شود نظرسنجی در خصوص آسیا تک رو دوباره راه بندازند .
فقط اینو 100% یقین دارم سرعت روز شما همون 1 مگ هست اما در ساعات رایگان در بهترین شرایط اگه هیچ مشکلی هم در سمت مخابراتتون و مودمتون نباشه سرعت با IDM بین 90 تا 100 هست اینو از گوشت بیرون کنید که در ساعت رایگان بالای 400 دنلود میکنید اسیاتک شیرو میبنده و اشتراکی با چند کاربر دیگه هم تقسیم میکنه
خب آخه وقتی 1 مگ سرعتش تو تایم رایگان براتون 90 تا 95 هست 512 باید نصف باشه دیگه ! یعنی حدود 45-50 ! نه دیگه 10-20 !
بخدا قسم اگر سرعتم همون 40 بود هیچوقت راضی نمیشدم بیان روی 1 مگ من حدود 3 ماه پیاپی روی 512 بودم
سلام به همگی خسته نباشید...سرعت دانلود 512 نامحدود طلایی اسیاتک چنده؟سرعت معمولیشو میگم...![]()
برای سرویس بالای 128 کارت دانشجویی حتما لازمه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)