تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2057 از 2365 اولاول ... 10571557195720072047205320542055205620572058205920602061206721072157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,561 به 20,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان قیمت باند 6975v3 اکثر جاها حدود 390 تومنه ولی سایت پ ا ر س د ی ج ی ت ا ل قیمت رو زده 149 تومن
    قضیه چیه؟
    حالا گیریم که تقلبی باشه .. از کجا بفهمیم اون سایتی که زده 390 تومن این 149 تومنیه رو کادو پیچ نکرده باشه؟؟
    سلام
    عزیز شما تا جنسی رو از نزدیک نبینی که نمیسه اصل و فرعش رو تشخیص داد به راحتی البته غیر از موارد خاص
    بهترین کار اینه که از نمایندگی تهیه کنید اقای افشین مقدم .

2. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سیستمی میخوام تا دو تومن.ساب دارم مدلش es300 هرتزه از سری قدیمیهاش که 300 آر ام اس میده.یه جفت کواک بیضی برا عقب با یه جفت کواک گرد برا درا میخوام.پرتاب و بلندی صدا اصلا برام مهم نیس فقط میخوام کواک ها بالاترین شفافیت و کیفیت رو داشته باشن(در مقایسه با با کواک های هم رده نه کامپ) تا از اهنگ لذت ببرم.کامپ پیشنهاد نکنین چون هزینش بالاس.آمپ یدونه میخوام پس اگه 5 کانال باشه که عالیه اگه نه 4 کانال که از پس دو جفت کواک و یه ساب بربیاد!پخش هم آلپاین متوسط یا کارکرده ی پخش های قدیمی پایونیر و ... چون اصلا از پخش های جدید مخصوصا پایونیر خوشم نمیاد.خازن هم دارم.فرقی هم نداره نو باشن یا کارکرده.اگه کارکرده تمیز پیدا کنم میخرم.سیستم قبلیم پایونیر بود کلا زده شدم از برند پایونیر.لطفا از دو تومن بالا نره جمع موارد پیشنهادیتون چون هزینه ی کابل و نصب و ... هم هستش.با سپاس.
    سلام
    برادر من امپ 4کانال که نمیتونه 2جفت کواک و یه ساب رو ساپورت کنه.
    شما باید یه 4کانال برای باند و یه امپ مونو برای ساب تهیه کنی .
    پخش نظرم اگر اکبند میخوای بگیری 123 الپاین .دسته دو هم : 145 یا 9886 .
    امپ 4کانال دسته دو میتونی 6604 جی وی سی یا 7004 جی وی سی یا 4115 hpx گرندزیرو یا هرتز ep4x دسته دو پیدا کنی .
    باند بیضی : 6921 سونی
    Mtx t6c693
    1072 dls
    Mc609 gladen
    و باند گرد 16 سانتی : واسه این مورد تجربه ای ندارم چون تاحالا سمتش نرفتم اما هلیکس صدای خوبی داره .گرند زیرو هم ارزون داره.گلیدن هم از 200 داره به بالا .

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوباره
    بحث و صحبتی که میخوام بکنم راجع به حس صمیمیت و اعتمادی هست که وقتی با یک انسان
    واقعی در ارتباط هستین به آدم دست میده هست
    من اصلا صحبتم با کسی نیست ولی خیلی خیلی بیشتر از اونی که شما بتونین تصور کنید از اینترنت خرید داشتم و توی هیچکدام سرم کلاه نرفته
    توی بحث این سیستم هم شخصی که نزدیک دومیلیون ازش خرید کردم و طبق قول و قراری که با هم گذاشته بودیم که بعد از نصب برای باقی مسایل کمک کنن
    که الان خبری نیست(ولی در کل وسایلام همونایی هستن که خواستم بخرم)
    روزی که شماره آقا حمید رو گرفتم تا این لحظه چندبار هم خود ایشون برای پرسیدن روند کار تماس گرفتن و لحظه به لحظه با من بودن
    که حس مسولیت پذیری ایشون حتی در مواردی که به ایشان برد و باخت مالی هم نداره رو نشون میده
    من نزدیک 1 ماه از تمام فروم ها و سایتها تحقیق کردم و در کل از خریدمم راضی هستم ولی از برخورد فروشنده ظاهرا نامی خوشم نیومد
    توی این راه(رسیدن به یک سیستم درست)خیلی ها به شخص من به دلخواه خودشون قول کمک دادن ولی حتی زحمت جواب دادن به یک
    سوال اورژانسی رو هم به خودشون ندادن
    امیرحسین جان نمیدونم کی هستی و چندسال داری ولی لطفا تا از اصل موضوع خبر نداری اظهار نظر نکن
    صحبت راجع به چیز دیگری بود که شما به موضوع دیگری ربط دادین
    فکر نکنم شما هم برای اولین بار که فهمیدید سیستم چیه و خواستین بخرین نمیتونستین که خودتون یه نصب درست انجام بدین(حالا یا به خاطر راهش یاحتی وسایل مورد نیازش)
    توی نصب هم به یک آدم نامی اکتفا کردم و بعد از یک روز بدون اطلاع قبلی و فقط با کمک آقا حمید چند اشتباه فاحش فنی ایشون رو پیدا کردیم
    من برای نصب عرض کردم 150 کیلومتر رفتم پس آدمی نیستم که براحتی پول توی گلوی کسی بریزم و تابحال هم نشده
    حداروشکر میکنم که توی این دنیای سیستم بازی یه آدم شریف و بی غل و غش پیدا کردم.
    چون لذت اون بالاتر از خود سیستم صوتیه
    هدف من ار پست قبلی نوشتن یادداشتی برای اشخاص دیگری است که توی راه تحقیق یا خرید سیستم از طریق
    موتورهای جستجو راهشون به اینجا میخوره هست.میخوام با خوندن این پستها بدونن که حداقل توی این دنیای رنگارنگ سیستم های صوتی
    یه شخص واقعی توی این سایت هست که میتونن چشم بسته بهشون اعتماد بکنن(از میان اشخاصی که من تا حالا شناختمشون(جسارت نشه به بقیه))
    وسلام
    سلام
    اولا که خیلی خوبه که با حمید اقا اشنا شدین .
    دوما که ادمی هوش و عقل و ذهن داره و به سن و سال ربطی نداره .
    سوما اولین باری هم که سیستم بستم خودم بستم هم راهش رو میدونستم هم لوازمشو داشتم لطفا از چیزی که خبر ندارین اظهار فضل نکنین .
    ترجیح میدم دیگه ادامه ندم بحث راه نیفته
    یا علی...

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه مقایسه بین 2 مدل میل هرتز 165.3 2 way 2015 و ادیسان k6 انجام میدین؟
    از نظره ووکال های رنج مید بیس جنس صدایه تیوتراشون
    عزیز هرتز سری میل 2016 خیلی بهتر از سری های 2009 و 2011 شده .
    مثلا 2009 میدبیس خیلی فوق العاده ای داشت اما مید رنج و های رنج خوب بود .
    2011 میدبیس کمتر شد و میدرنج بهتر شد .
    ادیسان k6 هم تیوتر خیلی خوش صدای داره و وکال خیلی خوبی داره اما میدبیس ضعیف تره نسبت به هرتز.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تفاوت کاپا 11 و اینفینیتی 9603 چیه؟ کدوم بهتره؟ و چه آمپ 2 کانالی واسه این باندا مناسبه؟
    کاپا 11 مسلما بهتر هستش سری جدیده و خیلی گرون تر
    کلا صدای نرمی داره و ایوتر خوش صدا و حساسی داره.
    بودجه برای امپ چقدره ؟ 6604 پایونیر هم این باند رو راه میندازه .

7. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام من یه سیستم پخش و باند می خواستم برای تیبا صندوق دار بگیرم به نظر شما چه مارک و چه مدلی بگیرم
    نمی خوام زیاد هزینه کنم و صداش هم برای بیشتر کیفیت مهمه تا بلندی اهل صدای زیاد بلند هم نیستم هین که داخل ماشین صدای خوبی داشته باشه کافیه.....
    با تشکر از راهنمای شما دوستان عزیز
    سلام
    برای پخش 1152 u سونی رو بگیرید برای باند بیضی هم 6950 یا 6940 سونی .

9. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[SIZE=3]سلام دوست عزیز . شما بودجه ت کمه و انتظار داری بهترین برند آمپلی فایر رو خرید کنید.
    بهترین کار برای شما خرید آمپلی 4 کانال هست که دیدم تو پست های قبلی شما اصرار داری دو کانال بگیری که شدیداً در اشتباهی حتی اگه 99/9% احتما بدی که هیچ سیستمی اضافه نکنی بازم اشتباهه خرید آمپ دو کانال.آمپ های تورنادو و مارشال و مافکو از برند هایی هست که مشخصا به درد نمیخوره ولی از بین چینی ها پاورآکوستیک بهتره
    سلام دوست عزیز--یک سوال دارم
    چرا گفتید اگر 99%نخواستی قطعه ای به سیستمت اضافه کنی باز هم باید امپ 4 کاناله ببندی....مثلا شخصی مثل من ساب نمی خواهد کامپونت جلو نیاز ندارد کواک هلیکسe69x دارد که 50 وات است چه نیاز است بجای امپ دو کاناله 140 تومنی 300 تومن امپ 4 کاناله بخرد؟؟؟

11. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان میشه لطف کنین چند مدل کواک کیفیتی معرفی کنین که ووکالو های رنج قوی داشته که تو ولوم بالا بهم ریختگی صدا نداشته باشه از نظره قیمتی هم محدودیتی نیست تشکر.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاپا 11 مسلما بهتر هستش سری جدیده و خیلی گرون تر
    کلا صدای نرمی داره و ایوتر خوش صدا و حساسی داره.
    بودجه برای امپ چقدره ؟ 6604 پایونیر هم این باند رو راه میندازه .
    5602 بهتره واسش یا 6604؟

بودجه تا 350

آمپ hcp2x هرتز هم شنیدم خوبه. شما میدونین قیمتش چنده؟
    Last edited by timsar jackson; 10-07-2016 at 20:35.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5602 بهتره واسش یا 6604؟

بودجه تا 350

آمپ hcp2x هرتز هم شنیدم خوبه. شما میدونین قیمتش چنده؟
    5602 بهتره ولی اگر میخوای 2 کانال بگیری 3602 هم کاپا 11 رو جواب میده !
    6604 چون 4 کاناله هست آینده نگرانه تره ! آمپ درگ استر 406 هم خوبه !

15. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •