مطالب قبلی رو بخون درباره اش قبلا صحبت کردیم
قراره 6 گیگ اولا با سرعت بالاتر باشه و بقیه با سرعت پایین تر
قطع ولی نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مطالب قبلی رو بخون درباره اش قبلا صحبت کردیم
قراره 6 گیگ اولا با سرعت بالاتر باشه و بقیه با سرعت پایین تر
قطع ولی نمیشه
سرعت پیج باز کردن سایتای داخلی و پینگ داخل داغونه
از سرورهای اسیاتک نمی تونم دانلود کنم
آشنای اول - 2 مگ محدود
دوستان شما هم مشکل دارید؟
حومه رشت
![]()
برای اینکه اتصال به اینترنت از طریق مودم وایرلس تو بهترین حالت باشه و هی قطع و وصل نشه توی Local Area Connection باید تنظیمات خاصی انجام داد؟
برد مودمم خوبه ولی وقتی خودم با کامپیوتر کار می کنم اونایی که بیسیم به اینترنت وصل شدن اینترنتشون یا limited می شه یا قطع و وصل!!!
با سلام
دوستان اندیشه همه سرویس ها رو حجمی کرده ؟ منظورش از این حداقل ها چیه ؟ اینا قبلا همون سرویس های نامحدود بودن
مثلا : اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه
من این ماهی که گذشت 1 مگ نامحدود زدم و حدود 300 گیگ دانلود داشتم ... الان دیدم اسم تعرفه های نامحدود رو تغییر دادن به این شکل ... نکنه بعد از دانلود 100 گیگ سرعت رو کاهش میدن ؟
Last edited by nits; 26-09-2014 at 23:28.
شورشو در آوردن دیگه این بیشرف ها
هر شبی که میندازم دانلود میام میبینم بعد 2/3 ساعت قطع شده ، روزها اینطوری نمیشه ولی شب ها چرا
در ضمن من نامحدود دارم واسم فرقی نمیکنه کی دانلود بندازم ولی روزها کارارمو میکنم و شب ها که سیستم بیکاره میندازم دانلود شه
یه سری از دوستان میگفتن ولی واسه من پیش نیومده بود ، الان چند شبه یا قطع میشه یا به دلایل مختلف دانلود نمیشه
الان اومدم دیدم دانلود منیجر قطع شده ، نگاه کردم دیدک نت وصله ، گفتم شاید دانلود منیجر هنگ کرده ، وی پی ان میزنم ای پی که عوض میشه دانلود میکنه ولی این ای پی رو بسه ، پیج باز میشه ولی دانلود نمیشه
دقیقا 3/4 شبه که قطع میشه امشب قطع نشد ولی اینطوری شده
شورشو در آوردن به اینترنت چوسکی ما نامحدود ها هم رحم نمیکنن
هر ترفندی که زدم حتی با بتن دانلود منیجر و نصب دانلودر دیگه ، بدون دانلودر هیچ جوره نمیشه فایل گرفت مگه اینکه ای پی عوض بشه
دوستان یه سوال دیگه ، الان 2 هفتست به محض اتصال به کریو وی پی ان بعد 1 دقیقه قطع میشه و باس مودم ریست کرد
پرس و جو کردم دیدم شهر های دیگه هم (یوزرهای مخابرات) همین مشکل رو دارن
شما هم مشکل دارید ؟
تست کردم اگه دیتا رد و بدل نشه قطع نمیشه ولی دانلود کنی یا پیج سنگین باز کنی بعد 1 دقیقه قطع میشه
من محدود دارم بعضي شبا اينجوري ميشه،خودش كانكت ميشه بعدش! اگه دقت كني بعد يه مقدار خاصي دانلود ديسكانكت ميشه ربطي به زمان آنلاين بودن نداره! يه شب تو سايت ريز كاركردمو نگاه ميكردم 3 بار ديسكانكت شد هر بار 300 مگ دانلود داشتم! ترفند جديد كه دانلود شبانه رو هم محدود كنن!![]()
دیشب چندتا لینک از سرور خودم گذاشتم که دانلود شه . کاملا مطمئن هستم که لینک مشکل نداشته. صبح بلند شدم دیدم هیچی دانلود نکرده. معلوم نیست بلانسبت چه غلطی کردن. الان می خوام برم تو پنل خوم ارور میده بدین شکل. کلا سایت بالا نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمی تونم وارد سایت بشم
اما دیشب دانلود داشتم، حالا خدا کنه از حجمم کم نکرده باشن
تکلیف ندارن که!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)