می خواستم بپرسم تو ارتش موقع تقسیم از اشنا استفاده کنیم میتونه کاری کنه که کد نخوریم و کلا تو دوره کد تغییر بده؟
می خواستم بپرسم تو ارتش موقع تقسیم از اشنا استفاده کنیم میتونه کاری کنه که کد نخوریم و کلا تو دوره کد تغییر بده؟
آشنا همه جا موثره و انجام کار بستگی به قدرت طرف داره![]()
بچه ها خداحافظ
ممنون از همه کسایی که کمک کردن و روحیه دادن
آسوده بخوابید که از فردا شب ما محافظ این مرزو بومیم![]()
اینی که میگم اصلا نمی خوام و دوست ندارم که بین دوستان استرس یا نگرانی ایجاد کنه، ولی طبق تجربه شخصی یا مشاهدات عینی خودم عرض میکنم..
دوستانی که افتادن مراکز آموزشی ناجا، این آمادگی رو داشته باشن که چند روز قبل از عید تا نیمه های عید و یا حتی تا آخر تعطیلات عید ممکنه بفرستنشون ماموریت که اغلب بعنوان نیروی کمکی میدنشون راهنمایی رانندگی یا پلیس راه و بعضا گشت یا پاس پیاده بعضی از کلانتری های منطقه.. یعنی ممکنه توی عید اصلا بهتون مرخصی ندن.. اینو گفتم که از نظر فکری آمادگیشو داشته باشید که بعدا تو ذوقتون نخوره و شکه نشید.. البته این که اصلا بهتون مرخصی ندن به ندرت اتفاق می افته و معمولا کسایی که توی عید مرخصی نگرفتن بعد از 13 ام یا 15 به بعد حتما مرخصی + تشویقی خواهند گرفت.. اگر مرکز آموزشتون هیشکی رو ماموریت نفرسته بعنوان نیروی پستی نیمه اول یا دوم تعطیلات عید توی خود پادگان نگهتون میدارن که زمان ما مرکز آموزشمون (ولی عصر تبریز) اینکار رو کردن.. تا 4 ام توی پادگان بودیم و پست میدادیم، و 4 ام نا صبح 8 ام بهمون مرخصی دادن و 3 روز دیگه هم از عصر 12 ام تا صبح 15 ام بهمون مرخصی دادن یعنی حدود 6 روز مرخصی..
والا رو برگه زده 6
من نظری ندارم
اساتید فن اگر تجربه دارن بگن
من هنوز کچل نکردم ولی ، گفتم بیام برگشتیم بعد یزنمیه مراسم داریم آخه ضایس
دوستان رو برگه زده 6 صبح تا کی میشه دیرتر رفت؟01
همیشه هر تیری داری پرتاب کن آخهرش یکیش به هدف میخوره!تو سربازی همیشه از هر طریقی میتونی اقدام کن و بدترین نتیجه رو برا خودت تصور کن
یا میگیره و هورا میکشی یا نمیشه و تمام
هفته دوم من که مشکل قلبی دارم شهید شدم از دویدن و اینا رفته که !![]()
موفق باشید دوست من
نه فقط در سربازی بلکه در تمام مراحل
به خدا توکل کنید و برید،خدمت تک تک لحظاتش دیر میگذره و کلا زود میگذره
این رو بعدا خودتون میفهمید
سعی کن 7 اونجا باشی
دوره ما که میخواستیم بریم من ساعت 7 نظام وظیفه بودم و اتوبوس ما ساعت 12 حرکت کرد
دوره بعد که دوستم رو داشتم همراهی میکردم ساعت 8 حرکت کرد
دیگه این یکی دو ساعت هیچ کاری برات نمیکنه،چونه نزن
7 اونجا باش بلکه چنتا رفیقاتو همونجا پیدا کردی
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)