سلام دوباره
بحث و صحبتی که میخوام بکنم راجع به حس صمیمیت و اعتمادی هست که وقتی با یک انسان
واقعی در ارتباط هستین به آدم دست میده هست
من اصلا صحبتم با کسی نیست ولی خیلی خیلی بیشتر از اونی که شما بتونین تصور کنید از اینترنت خرید داشتم و توی هیچکدام سرم کلاه نرفته
توی بحث این سیستم هم شخصی که نزدیک دومیلیون ازش خرید کردم و طبق قول و قراری که با هم گذاشته بودیم که بعد از نصب برای باقی مسایل کمک کنن
که الان خبری نیست(ولی در کل وسایلام همونایی هستن که خواستم بخرم)
روزی که شماره آقا حمید رو گرفتم تا این لحظه چندبار هم خود ایشون برای پرسیدن روند کار تماس گرفتن و لحظه به لحظه با من بودن
که حس مسولیت پذیری ایشون حتی در مواردی که به ایشان برد و باخت مالی هم نداره رو نشون میده
من نزدیک 1 ماه از تمام فروم ها و سایتها تحقیق کردم و در کل از خریدمم راضی هستم ولی از برخورد فروشنده ظاهرا نامی خوشم نیومد
توی این راه(رسیدن به یک سیستم درست)خیلی ها به شخص من به دلخواه خودشون قول کمک دادن ولی حتی زحمت جواب دادن به یک
سوال اورژانسی رو هم به خودشون ندادن
امیرحسین جان نمیدونم کی هستی و چندسال داری ولی لطفا تا از اصل موضوع خبر نداری اظهار نظر نکن
صحبت راجع به چیز دیگری بود که شما به موضوع دیگری ربط دادین
فکر نکنم شما هم برای اولین بار که فهمیدید سیستم چیه و خواستین بخرین نمیتونستین که خودتون یه نصب درست انجام بدین(حالا یا به خاطر راهش یاحتی وسایل مورد نیازش)
توی نصب هم به یک آدم نامی اکتفا کردم و بعد از یک روز بدون اطلاع قبلی و فقط با کمک آقا حمید چند اشتباه فاحش فنی ایشون رو پیدا کردیم
من برای نصب عرض کردم 150 کیلومتر رفتم پس آدمی نیستم که براحتی پول توی گلوی کسی بریزم و تابحال هم نشده
حداروشکر میکنم که توی این دنیای سیستم بازی یه آدم شریف و بی غل و غش پیدا کردم.
چون لذت اون بالاتر از خود سیستم صوتیه
هدف من ار پست قبلی نوشتن یادداشتی برای اشخاص دیگری است که توی راه تحقیق یا خرید سیستم از طریق
موتورهای جستجو راهشون به اینجا میخوره هست.میخوام با خوندن این پستها بدونن که حداقل توی این دنیای رنگارنگ سیستم های صوتی
یه شخص واقعی توی این سایت هست که میتونن چشم بسته بهشون اعتماد بکنن(از میان اشخاصی که من تا حالا شناختمشون(جسارت نشه به بقیه))
وسلام