تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2056 از 2376 اولاول ... 10561556195620062046205220532054205520562057205820592060206621062156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,551 به 20,560 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

رینالدو رو چنان بزرگش کردن تعریف تمجید اثبات دست دومی بودنش!ما فکر کردیم طوفان برزیلی در راه است نگو اومده اخرین دوران فوتبالش رو تحت نظر مربیان استقلال به سر کنه فردا پس فردا میره یه ماه بعدش شکایت میکنه!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مربی اونا چه ارتباطی با آنالیزور ها داشت و مربی ما چهار روز قبل از بازی میگه تازه می خوایم بریم فیلم بازی هاشونو ببینیم !!!
    منم همینو میگم.... یه سره داشت با مشاوراش حرف میزد. حالا مشاورای قلعه نویی فکر کنم فقط تنها کاراییشون اینه که تیم رو موقع تمرین دور زمین بدوونن... من که از واعظ انتظار دارم یه جلسه با قلعه نویی بزاره و باهاش اتمام حجت کنه. رسما داره تیمی که شایسته اول شدن تو گروه از دور مسابقات خارج میکنه. واقعا الاتحاد و الجزیره بهترینهای غرب آسیا هستن... تیم ما چیزی واسه قهرمانی کم نداره.... خسرو حیدری میارزه به همه بازیکنهای الجزیره..... اگه وضع همینطوری پیش بره حذف میشیم. قلعه نویی بیاد بگه کار من درست بود. هیچ ایرادی نداشت. اگه بازم تو اون موقعیت باشم همون کارو میکنم. همه دیدن کارت اشتباه بود. تعویضت مزخرف بود.... از چی داری دفاع میکنی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلاصه ما با همه این حرفها تساوی کردیم !!! و اینم میدونم که همتون قبول دارین که شانس با اون عربهای بی پدر بود ایشالله تو بازیهای بعد جبران میکنیم همه باید وحدت خود را حفظ کنیم چه بخوایم چه نخوایم این علیزاده وبال گردنمون هست اینها هیچکدوم مهم نیست مهم اینه که تیم استقلال محبوب ترین تیم آسیاست تو گروهم اگه بالا نیاد هیج اگه به دسته دو هم سقوط نکنه ولی باز استقلال تیم منه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خلاصه ما با همه این حرفها تساوی کردیم !!! و اینم میدونم که همتون قبول دارین که شانس با اون عربهای بی پدر بود ایشالله تو بازیهای بعد جبران میکنیم همه باید وحدت خود را حفظ کنیم چه بخوایم چه نخوایم این علیزاده وبال گردنمون هست اینها هیچکدوم مهم نیست مهم اینه که تیم استقلال محبوب ترین تیم آسیاست تو گروهم اگه بالا نیاد هیج اگه به دسته دو هم سقوط نکنه ولی باز استقلال تیم منه
    آفرين !! گور پدر عربا! ايشالا... تو بازهاي بعد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کار برای صعود سخت شد حالا، چون نباید امتیازات خونگی رو از دست داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قلعه نوعی منتظره که اقای سرالکس فرگوسن یا کاپلو با ایشون تماس برقرار کنن بگن رفیق تعویضات اشتباه بود فکر کنم بازم حماقت کنه!اخه چرا مجتبی رو انداختش بیرون!مگه چکار کرده بود قتل که نکرده بود.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اینم از لجبازی امیرخان
    از اول به این مجیدی و بیک زاده بازی داد
    در صورتی که میتونست به روانخواه که سرعتی هست بازی میداد یا رینالدو بابا پس چرا 350 یا حتی 380 میلیون بهش پول دادید
    اینم لجبازی که چوبش رو خوردیم حقمونه
    حالا جباری باید تنبیه میشد میذاشتید بعد از این بازی از قردادش کم کنید تنبیه اش کنید شلاق بزنید نــــــــــــــــــه آخرش دارش بزنید
    ولی بعد از این بازی
    بابا اگر جباری اشتباه کرد به خدا قسم قلعه نوعی هم اشتباه کرده و داره اشتباه میکنه هم تو بازی قبل هم توی این بازی
    پس چرا قلعه نوعی محروم نمیشه

آخه این علیزاده ولدزنا چرا باید بیاد تو بازی که اونجوری دروازه خالی بزنه بیرون
    این حروم زاده گفته بود اشتباهش رو توی بازی پرس پولیس جبران میکنه اینجوری
    اون اکبرپورم که هی مثه ففنر خودش میندازه زمین بابا به جای اینکه زرت زرت خودتو بندازی شوت کن دو قدمی دروازه خودش میندازه
    زمین که پنالتی بشه ولی شوت نمیزنه

آخه چرا باید برهانی اونجوری پنالتی بزنه بابا کاظمی میزد همون طور که به کنیا زد چرا برهانی !!!!!!!!!!!!!

ما دیدیم از جناح چپ مشکل داریم ولی نرفتم یه بازیکن تو این جناج بیاریم منیعی - امیرآبادی - بیک زاده آماتور
    انقدر بدبخت شدیم که وقتی امیرآبادی نیست میثم منیعی هم که دیگه مرد باید از بیک زاده استفادش بشه
    اینم علیزاده 2 هستش ولی نه به درجه علی زاده
    Last edited by shahin666; 18-03-2009 at 17:42.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به خدا راست مي گي !! روانخواه ، هنوز خوب نشده كامل!! اين رينالدو خدا ميدونه چه كوفتيه كه هنوز بازيش ندادن!!
    راستی من یه سوال دارم. این رینالدو الان واسه چی اومد استقلال ؟ فکر کنم قراردادش دیگه داره تموم میشه. اومده بود تعطیلات ؟ ما گفتیم تو لیگ بهش بازی نمیده میخواد تو جام باشگاهها رو کنه... اینجا هم بازیش نمیدن دیگه واسه کجا نگهش داشتن. نکنه میخوان تو جام باشگاههای جهان رو کننش... پس واسه این همه پول دادن براش...

بالاخره باید کشف بشه ملاک قلعه نویی برای بازی دادن به بازیکنها چیه ؟ خوشتیپی ؟ خوش اخلاقی ؟ پاچه خواری ؟ .....

درود بر خسرو حیدری... واقعا باید طلا گرفتش. الجزیره فکر کنم فصل بعد به 10 میلیون دلاری پاش بده....

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

پيامهاي هاسايت رسمي استقلال قبل از ديدار:::
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چند ساعت هم که شده امروز کارهای شب عیدتان را کنار بگذارید و به خاطر عشق قدیمی " آزادی " را مملو از پرچم های آبی کنید چشم همه بازیکنان استقلال به سکوهاست آنها را منتظر نگذارید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تیمی که اینطوری بازی کنه و اهمیتی به خواسته های هواداراش نده من نمیتونم طرفدارش باشم یه کم تیمای دیگرو ببین مثلا تیم رقیب اوضاع اونجا با اینجا رو مقایسه کنین بعد این تیم هم پول خرج کرده بهترین بازیکنارو داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •