رینالدو رو چنان بزرگش کردن تعریف تمجید اثبات دست دومی بودنش!ما فکر کردیم طوفان برزیلی در راه است نگو اومده اخرین دوران فوتبالش رو تحت نظر مربیان استقلال به سر کنه فردا پس فردا میره یه ماه بعدش شکایت میکنه!
رینالدو رو چنان بزرگش کردن تعریف تمجید اثبات دست دومی بودنش!ما فکر کردیم طوفان برزیلی در راه است نگو اومده اخرین دوران فوتبالش رو تحت نظر مربیان استقلال به سر کنه فردا پس فردا میره یه ماه بعدش شکایت میکنه!
منم همینو میگم.... یه سره داشت با مشاوراش حرف میزد. حالا مشاورای قلعه نویی فکر کنم فقط تنها کاراییشون اینه که تیم رو موقع تمرین دور زمین بدوونن... من که از واعظ انتظار دارم یه جلسه با قلعه نویی بزاره و باهاش اتمام حجت کنه. رسما داره تیمی که شایسته اول شدن تو گروه از دور مسابقات خارج میکنه. واقعا الاتحاد و الجزیره بهترینهای غرب آسیا هستن... تیم ما چیزی واسه قهرمانی کم نداره.... خسرو حیدری میارزه به همه بازیکنهای الجزیره..... اگه وضع همینطوری پیش بره حذف میشیم. قلعه نویی بیاد بگه کار من درست بود. هیچ ایرادی نداشت. اگه بازم تو اون موقعیت باشم همون کارو میکنم. همه دیدن کارت اشتباه بود. تعویضت مزخرف بود.... از چی داری دفاع میکنی ؟؟؟مربی اونا چه ارتباطی با آنالیزور ها داشت و مربی ما چهار روز قبل از بازی میگه تازه می خوایم بریم فیلم بازی هاشونو ببینیم !!!
آفرين !! گور پدر عربا! ايشالا... تو بازهاي بعد!
کار برای صعود سخت شد حالا، چون نباید امتیازات خونگی رو از دست داد.
قلعه نوعی منتظره که اقای سرالکس فرگوسن یا کاپلو با ایشون تماس برقرار کنن بگن رفیق تعویضات اشتباه بود فکر کنم بازم حماقت کنه!اخه چرا مجتبی رو انداختش بیرون!مگه چکار کرده بود قتل که نکرده بود.
اینم از لجبازی امیرخان
از اول به این مجیدی و بیک زاده بازی داد
در صورتی که میتونست به روانخواه که سرعتی هست بازی میداد یا رینالدو بابا پس چرا 350 یا حتی 380 میلیون بهش پول دادید
اینم لجبازی که چوبش رو خوردیم حقمونه
حالا جباری باید تنبیه میشد میذاشتید بعد از این بازی از قردادش کم کنید تنبیه اش کنید شلاق بزنید نــــــــــــــــــه آخرش دارش بزنید
ولی بعد از این بازی
بابا اگر جباری اشتباه کرد به خدا قسم قلعه نوعی هم اشتباه کرده و داره اشتباه میکنه هم تو بازی قبل هم توی این بازی
پس چرا قلعه نوعی محروم نمیشه
آخه این علیزاده ولدزنا چرا باید بیاد تو بازی که اونجوری دروازه خالی بزنه بیرون
این حروم زاده گفته بود اشتباهش رو توی بازی پرس پولیس جبران میکنه اینجوری
اون اکبرپورم که هی مثه ففنر خودش میندازه زمین بابا به جای اینکه زرت زرت خودتو بندازی شوت کن دو قدمی دروازه خودش میندازه
زمین که پنالتی بشه ولی شوت نمیزنه
آخه چرا باید برهانی اونجوری پنالتی بزنه بابا کاظمی میزد همون طور که به کنیا زد چرا برهانی !!!!!!!!!!!!!
ما دیدیم از جناح چپ مشکل داریم ولی نرفتم یه بازیکن تو این جناج بیاریم منیعی - امیرآبادی - بیک زاده آماتور
انقدر بدبخت شدیم که وقتی امیرآبادی نیست میثم منیعی هم که دیگه مرد باید از بیک زاده استفادش بشه
اینم علیزاده 2 هستش ولی نه به درجه علی زاده
Last edited by shahin666; 18-03-2009 at 17:42.
راستی من یه سوال دارم. این رینالدو الان واسه چی اومد استقلال ؟ فکر کنم قراردادش دیگه داره تموم میشه. اومده بود تعطیلات ؟ ما گفتیم تو لیگ بهش بازی نمیده میخواد تو جام باشگاهها رو کنه... اینجا هم بازیش نمیدن دیگه واسه کجا نگهش داشتن. نکنه میخوان تو جام باشگاههای جهان رو کننش... پس واسه این همه پول دادن براش...به خدا راست مي گي !! روانخواه ، هنوز خوب نشده كامل!! اين رينالدو خدا ميدونه چه كوفتيه كه هنوز بازيش ندادن!!
بالاخره باید کشف بشه ملاک قلعه نویی برای بازی دادن به بازیکنها چیه ؟ خوشتیپی ؟ خوش اخلاقی ؟ پاچه خواری ؟ .....
درود بر خسرو حیدری... واقعا باید طلا گرفتش. الجزیره فکر کنم فصل بعد به 10 میلیون دلاری پاش بده....
پيامهاي هاسايت رسمي استقلال قبل از ديدار:::
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چند ساعت هم که شده امروز کارهای شب عیدتان را کنار بگذارید و به خاطر عشق قدیمی " آزادی " را مملو از پرچم های آبی کنید چشم همه بازیکنان استقلال به سکوهاست آنها را منتظر نگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیمی که اینطوری بازی کنه و اهمیتی به خواسته های هواداراش نده من نمیتونم طرفدارش باشم یه کم تیمای دیگرو ببین مثلا تیم رقیب اوضاع اونجا با اینجا رو مقایسه کنین بعد این تیم هم پول خرج کرده بهترین بازیکنارو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)