چه طور باید لایت ان بندازم؟
چه طور باید لایت ان بندازم؟
پیش تعمیر کار دیگه. حالا بازم من فردا میپرسم ببینم میشه هیتاچی رو لاین ان کنیم.چه طور باید لایت ان بندازم؟
شیراز هستید اره؟
آپدیت فریم ور برای کسی که تا حالا کنسول رو باز هم نکرده از طریق آموزش های توی نت خیلی سخته درسته؟! امکان مشکل پیش اومدن زیاده؟!
اگه آره، دوستان نمیدونند سمت شمال شرق تهران کجا از همه بهتر و به صرفه تر آپدیت میکنن؟!
خیلی ممنون
سلام
گفت حتی اگه دسته دو باشه و از رو کنسول دراورده باشن هیچ وقت فروشنده نمیگه که دسته دومه. مشخصه ی خاصی نداره که بشه فهمید. ظاهرش که ترو تمیزه.یادمه قدیما اصلا هارد 60 نبود . فقط 20 بود و 120 که میگفت غیر اصل. هارد های 60 برای کنسول های پرمیوم بود.
سلام دوستان خوبید؟؟
من کینکت رو خریدم و در نتیجه یه نقد کامل ازش تو تاپیکش گذاشتم این هم آدرس:
گفتم شاید بعضی ها که قصد خرید دارن بهتره بیشتر یا این وسیله اشنا بشن....... .مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
مبارکت باشه رفیق
نقدت هم خوندم خیلی جالب بود
راستی از کجا و چند خریدیش؟؟
کینکت رو چند خریدی؟؟؟
سلام
گفت حتی اگه دسته دو باشه و از رو کنسول دراورده باشن هیچ وقت فروشنده نمیگه که دسته دومه. مشخصه ی خاصی نداره که بشه فهمید. ظاهرش که ترو تمیزه.یادمه قدیما اصلا هارد 60 نبود . فقط 20 بود و 120 که میگفت غیر اصل. هارد های 60 برای کنسول های پرمیوم بود.
سلام معمولا ۶۰ گیگ ها ارجینال هستن ولی خب معمولا هارد های غیر ارجینال لیبل خاصی دارن. البته اگه کنار یه هارد ارجینال دیگه بزارید کاملا معلومه
خیر تهران هستم.
پس منتظرم.
سلام
یه لیبل مشخصات داره و یه لیبل نقره ای که نوشته مایکروسفات . بعلاوه تو دستگاه جلوی هارد ارم مایکروسافت هست. اخه ارجینال نمیدونم از کجا گیر بیارم بعد مقایسه کنم. اگه شد میارم برا خودت یه چکش بکن. می خوام برم لایو میترسم برام دردسر درست کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)