بسته رو قبل از ساعت ۲ فعال کرده بودین؟ اگه قبل از ساعت ۲ بسته فعال بشه سر ساعت ۲ استارت میخوره و تا صبح دیگه تموم شده حتی اگه از اینترنت استفاده نشده باشه
بهترین کار اینه که همون لحظه ای که میخواین از اینترنت استفاده کنید بسته بخرید
بسته رو قبل از ساعت ۲ فعال کرده بودین؟ اگه قبل از ساعت ۲ بسته فعال بشه سر ساعت ۲ استارت میخوره و تا صبح دیگه تموم شده حتی اگه از اینترنت استفاده نشده باشه
بهترین کار اینه که همون لحظه ای که میخواین از اینترنت استفاده کنید بسته بخرید
مشکل از DNS نیست، مشکل اصلی دیر باز شدن کانکشن هاست.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این مشکل تاخیر در باز شدن صفحات از شروع سرویس دهی 3G و 4G ایرانسل رو بعضی از رینج آیپی ها وجود داره.
بنده چند ماه پیش با ایرانسل در خصوص این مشکل پیگیری کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم (گفتن برو مرکز ایرانسل در خیابون جمهوری و اونجا مشکل رو نشون بده ولی چون وقتش رو نداشتم بیخیال شدم).
دلیل اینکه با چند بار خاموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه بخاطر اینه که آیپی شما عوض میشه و میوفته رو آیپی که این مشکل رو نداره.
من فهمیدم مشکل چیه
1-قبلا اینترنت ایرانسل از عمان یا آذربایجان یا ارمنستان میگذشت , الان از telia میگذره که مزخرفترین روترها رو داره برای پینگ
2-من مودم رو اگر بگم 100 بار ریست کردم و آی پی عوض نشد که نشد حتی مودم رو نیم ساعت گذاشتم کنار زدم به کامپیوتر همون یک آی پی رو داد دوباره
زنگ زدم بهشون باهاشون دعوا کردم فرم پیگیری پر کرد گفت تماس میگیره
درود
یه سوال به نظرتون برای استفاده ار سیم 4g ایرانسل بهتره مودم های ایرانسل رو بخریم یا مودم هایی 4g از برند های دیگه؟
میشه لطفا جواب منم بدید؟حتی هدیه خرید سیمکارت با مودم که 10 گیگ بود هم نیومده.لطفا راهنمایی کنید
فرقی نمیکنه
فقط هواوی باشه بهتره
می تونید یه چند تا مدل خوب معرفی کنید؟
هزینه چقدر باشه
دانگل 3372
مای فای 5573 یا 5577
روتر فقط 5172
مودم من مال ایرانسل نیست. مودم من Archer MR200 هست. با هر سیمکارت ایرانسلی هم همون مشکل رو دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)