از ما گفتن بود، من خودم تجهیزات و کاراشون رو از نزدیک دیدم تو کلان شهر ما خیلی ها رو راه میدن اتاق mdf مخابرات یا رو حساب فامیلی یا یکی مثل من از سوراخ سنبه ها میره
از ما گفتن بود، من خودم تجهیزات و کاراشون رو از نزدیک دیدم تو کلان شهر ما خیلی ها رو راه میدن اتاق mdf مخابرات یا رو حساب فامیلی یا یکی مثل من از سوراخ سنبه ها میره
اصلا کسی تاحالا محدود شده؟ فرق نمیکنه چه سرویسی.
من 16 مگ دارم، ماه گذشته سقف مصرف رو رد کردم محدود نشدم. خرید ترافیک اضافه پنل کاربری هم اصلا کار نمیکنه. هنگام راه اندازی هم تاکید کردم پس از عبور از سقف مصرف سرعت محدود بشه و حجم اضافه روی قبض نیاد. سیستم خیلی خستس
باسلام
دوستان من تو مرکز مخابرات مشهدی مهدی خط دارم
الان چند تا شرکت زنگ زدم همشون گفتن که ، مشهدی مهدی کابل برگردون داره 1 ساله فقط خودش اینترنت میده
الان من چیکار کنم آیا راهی هست ، شکایتی چیزی
این یجور انحصار طلبی هست
الان اینترنت هم لازم دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد
![]()
خب بالاخره سرویس 2مگ نامحدود قدیم رو با 16مگ جدید عوض کردم
بنظر که خوب میاد.
این تست سرعت بدون وی پی ان:
اینم با وی پی ان:
پینگش برا بازی بدرد نمیخوره که خب من آنلاین بازی نمیکنم.
سرعتش که فعلا خوبه، تا ببینیم محدود میکنن یا نه. اگه بکنن که میرم از یه شرکت دیگه میگیرم.
من پینگم 47هست برای سرور داخلی اینترنت مخابرات سرعت 16 طرح همسفر یکساله پینگ 47 خوب هست؟ در ضمن برای گوگل هم 130 هست پینگم خوبه؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
پینگ گوگلت بد نیست اما پینگ داخلیت زیاد هست
اگه داخلیت کمتر بود خارجیت هم میومد پایین تر
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
پینگ 47 رو با اسپید تست گرفتم ولی 130 گوگل رو با کامپیوتر
ممکنه اسپید تست داخلی نزنه؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
الان تاریخ انقضای سرویس من ساعت 12 امشبه یا فردا شب؟ نوشته 0:0
6 بهمن شارژ کرده بودم ولی امروز هنوز قطع نشده
محتوای مخفی: ...
سیستمشون خرابه. من ۳ اسفند یک ماهم تموم می شد. ولی هنوز قطع نشده. کماکان وصله. پیش پرداخت هم بودم. یعنی روی قبض چیزی نمیاد. خدا کنه همینجوری خراب بمونه.
کسی میدونه مخابرات سرعت رو تو سرویسای سرعت کمتر از ۱۶ محدود میکنه یا خط رو باز میذاره؟
مثلا من الان سرویس ۱۶ مگ دارم اگه بکنمش ۸ مگ سرعتم میاد پایین یا ۱۶ میمونه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)