بابا بحثی راه افتاده ها.
بزنید بره دیگه.
همش 2 ماهه.
دوست من که الان در حال آموزشه هر هفته مجبوره کلشو با صفر بزنه![]()
بابا بحثی راه افتاده ها.
بزنید بره دیگه.
همش 2 ماهه.
دوست من که الان در حال آموزشه هر هفته مجبوره کلشو با صفر بزنه![]()
میان دوره میدن بهتون 100 در 100
سلام . جون من یک جواب بده
05 کرمان میان دوره واسه عید مرخصی میدن؟؟
احتمال داره به من که کاردانی مکانیک دارم کد بخورم؟؟ چون شنیدم بعضی رشته ها مثل مکانیک حتما کد میخورن.
اخه من چه گناهی کردم که مکانیک خوندم .
اصلا مشخص نیست مرخصی بدن یا ندن. ولی احتمالش کم نیست .
شما رو سخت ترین حالت فکر کن چون در غیر اینصورت اگه مرخصی ندن کلی حالت گرفته میشه ولی اگه برعکس باشه کلی حال میده
هیچ موقع هم نمیان بگن اونایی که هم رشته شما هستن قطعا" دوره کد میخورن .
سربازی هم طوری هست که هیچ وقت مطمءنت نمیکنن . اون ثانیه آخر میان میگن مثلا همتون 10 روز مرخصی .
هنوز نه. امشب میرم میزنم![]()
خلاصه میبینم که همه بار و بندیلو بستنو می خوان آماده شن برا رفتنامیدوارم دوران سربازی برای همه ما تبدیل به یکی از خوش خاطره ترین دوران باشه جوری که بعد ها با حسرت ازش یاد بکنیم.
![]()
سلام.برگ سفید من به خاطر درخواست تمدید و اینا تغییر کرده و عوض شده.به نظرتون فردا 6 صبح برم پادگان 01 یا 7 برم نظام وضیفه برگ سفیدمو بگیرم بعد برم پادگان و اینکه غیبت نمیزنن؟یا خود پادگان استعلام میکنه؟یا بهشون بگم رفتم نظام وظیفه برگمو بگیرم قبول میکنن؟تشکر
دوستان می خواستم بپرسم از روز چندم میتونیم بریم بهداری پادگان و درخواست تشکیل کمیسیون برای بیماریمون بدیم؟![]()
من که زدم رفت همین چند دقیقه پیشآقا راستی فردا تا 8 صبح پادگان باشیم دیگه؟! مشکلی پیش نمیاد دیگه؟
هر موقع وقت آزاد داشتی ( معمولا از هفته دوم ).
ولی اونجا بپرس یه موقع یه زمانی رو انتخاب مبکنن که خود دکتر کمیسیون میاد اونجا ویزیت میکنه که اگه اون طور باشه بهتره
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)