![]()
من مازندرانم خوبه البته یه مشکلی هست اونم خوده مبین نته که افتضاحه!!
![]()
من مازندرانم خوبه البته یه مشکلی هست اونم خوده مبین نته که افتضاحه!!
من مازندران نیستم ولی هر وقت بارون اومد مبین نت قطع میکنه .اکثر موارد اینجوری بوده! حتی تو شرایط عادی اب و هوا هم قظع میکنن مخصوصا شب ها ساعت12 به بعداصلا هم کسی فکر نمیکنه بخاطر شبانه هست!
مشکل مبین نت حذف رایگان شبانس و اینکه تو روز روشن زد زیر قرار دادی که باش امضا کردیم و میبینید که هیچ کس هم حریفش نیست.برادرانه اصلا سمتش نیا . واقعا میگم عصاب برات نمیزاره
من همون اولشم زیاد موافق مبین نت نبودم. از طرفی اینترنت کل ایران مشکل داره ولی خوب اپراتور هایی که وسعت فعالیتش بیشتر این مشکل بیشتر به چشم میاد. مثل مخابرات که تمام کشور داره سرویس میده و خیلی ها شاکی هستن و مبین نت و شرکت های دیگه.
شرکت های نو پا مثل رایتل . های وب و شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین قابل تحمل تر هستن به نسبت.
قیمت مودم هاش شدیدن بالاست.
نسبت به ایرانسل.
ولی خوب ما امیدوارم بازم که خوب بشه چون اونجا که من اینترنت میخوام فقط مبین نت آنتن میده.![]()
دوستان من خریدار یک مودم هستم ترجیحا دو تا پورت لن داشته باشه واسه استفاده اینترنتی نمی خوام واسه دستگاه کارتخوان می خوام اخه تلفن مغازه از این بیسیم ها هست و عصر ها به کل جواب نمیده حالا گفتم دو تا لن داشته باشه تا بشه بهش دو تا کارت خوان یا دوربین های مغازه را وصل کرد هر چند که از اشغال نت بدم میاد ولی خدایش الان ده سال هست شهرکمون تو نوبت تلفن هست :mad:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
خوب ما خط تلفن جدید گرفتیم و به شاتل پیوستیم و راحت شدیم
و الان میخوام مودم مبینو بفروشم
برای غیرفعال فعال کردن باید میل بهشون بزنم ؟؟ چون نمیخوام مشتری جدید با مشخصات من از سرویس استفاده کنه
بچه ها کسی مشکل عدم اتصال داره؟مال من از عصر کانکت نمیشه
همه پارامترها درسته مودم سالمه پشتیبانی هم میگه تا این لحظه خرابی به ما گزارش نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟
Sent from my XT910 using Tapatalk
دروووووووووووود به شما
واقعا بهتون تبریک میگم
خوشبحالتون
کاش واسه منم امکانش بود اما نیست
فقط تنها گزینم gprs
اما بازم بهتره نسبت به این گوه نت
واسه منطقه ما هیچ شرکتی نت نمیده! تجهیزاتش نیس به گفته خودشون... وگرنه هیچوقت از مبین نت نمیگرفتم...خیلی گرونه...
متاسفم برای وضعیت کشورم که داشتن یه اینترنت معمولی شده معضل جوونا.
خدا لعنتشون کنه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
واسه تغییر مودم از مبین به ایرانسل چقد هزینه داره؟؟ مراحلش چیه؟؟
ی خط جدید درخواست بدیم میتونیم از شرکت هایی غیر مخابرات سرویس بگیریم ؟
چون من معضلم اینه ک خط تلفن خونمون فیبر نوریه و فقط در انحصار مخابرات ک اونم ی اشغالیه مث مبین نت ...
گیری افتادیم به خدا ...
کاش ی جوونمرد پیدا می شد تو این کشور این اوضاع نت رو ی سر و سامونی می داد آخه چ گناهی کردیم ما ن تفریحی ن چیزی ؛ ی نت دست و پا شکسته داریم ک اونم هزار بامبول سرش در میارن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)