اگه تيم اوتم بشه من به شخصه ناراحت نميشم چون فهميدم تيمم تو غرب اسيا رقيب نداره.
اگه تيم اوتم بشه من به شخصه ناراحت نميشم چون فهميدم تيمم تو غرب اسيا رقيب نداره.
سلام به نظر من استقلال شانس نداشت !!! و البته وقتی موقعیت دروازه خالی و پنالتی رو خراب میکنن نمیشه از تیم انتظار برد داشت!
پس روانخواه خیارشوره ؟ یا اون رینالدو ؟ اصلا فرض که نداشتیم باور کن اون توپ جمع کن کنار زمین رو میزاشت تو بازی از مجیدی بهتر بازی میکرد. با نیمه اول دو تا موقعیت صددرصد گل رو اگه ول میکرد گل میشد خراب کرد...چون هافبك ديگه نداشتيم!! يا مصدوم يا اخراجي!
اره داداش بيخيال ، والسلام(نامه تمام ولي اميرخان چيز چنداني حليش نيست :d
به خدا راست مي گي !! روانخواه ، هنوز خوب نشده كامل!! اين رينالدو خدا ميدونه چه كوفتيه كه هنوز بازيش ندادن!!
قلعه نوعی حیا کن باندتو متلاشی کن!
نه دادا صفحه قبل به اين نتيجه رسيديم باقاليه![]()
اين باحال بود
خلاصه ما با همه این حرفها تساوی کردیم !!! و اینم میدونم که همتون قبول دارین که شانس با اون عربهای بی پدر بود ایشالله تو بازیهای بعد جبران میکنیم همه باید وحدت خود را حفظ کنیم چه بخوایم چه نخوایم این علیزاده وبال گردنمون هست اینها هیچکدوم مهم نیست مهم اینه که تیم استقلال محبوب ترین تیم آسیاست تو گروهم اگه بالا نیاد هیج اگه به دسته دو هم سقوط نکنه ولی باز استقلال تیم منه
ولي به خدا هنوز كامل خوب نشده!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)