راستی شما ک اونجا بودی خبر نداری ما ک آموزشیمون ب عید میخوره چیکارمون میکنن؟میمونیم یا میفرستن بیایم؟
راستی شما ک اونجا بودی خبر نداری ما ک آموزشیمون ب عید میخوره چیکارمون میکنن؟میمونیم یا میفرستن بیایم؟
من پست قبلیم رو کامل تر میکنم:
از اونجایی که این سرباز داشت 10_15 دقیقه حرف میزد و بین حرفاشون منم یه چیزایی میشنیدم، تا اونجا که فهمیدم: " توی آموزشی به ازای هر 100کیلومتر یک روز به مرخصی اضافه میشه در مجموع". نه اینکه هر سری که طرف میاد مرخصی 4_5 روز اضافه بهش مرخصی بدن، در مجموع هست.
حتی طرف میگفت اگه مثلا فاصله یه نفر 350 کیلومتر هست شما رند کن همون 4 روز رو اضاف کن.
اگه اشتباه بود دیگه ببخشید، فقط چیزی هست که شنیدم![]()
شما وقتی بری +10 و مدارکت رو ثبت کنی ( چه برا اعزام چه معافی ) یعنی تموم باید بری خدمت و از اون روز هم دیگه وارد غیبت نمیشی فقط یه کم طول میکشه تا پروسه معافی انجام بشه . که اگه شانست زد و شد که تمومه ولی اگه نه مثل روال عادی بدون غیبت میری خدمت.
اون که اره همزمان نمیشه همه مرخصی تو راهی هارو استفاده کرد. و به ازای یه مقدار مسافت برای هر بار مرخصی مثلا 1 یا 2 روز به مرخصی با عنوان تو راهی اضافه میشه.
اون بحث رند کردن هم منظورم همین بود که مسءول تو دادن مرخصی تو راهی دستش بازه
ولی اینکه برای هر 100 کیلومتر مرخص بدن فکر کنم یه جاش میلنگه![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 19-02-2014 at 16:22.
بله دوست عزیز استحقاقی ها رو کامل میدن،واکس پوتین دو جفت لباس و شلوار و جوراب و ملحفه و ...
آموزشی یکی از خنک ترین دوره زندگیمه !
هیچ خوبی و خوشی ازش ندیدم،نه اینکه سخت باشه ها خیلی چرته!ازش برا خودت یه غول نساز.اولاش تا عادت کنی هفت روز اول دیر میگذره ما بقیش همه چی طبق روتینه و برنامه میاد دستت
نمیدونم چرا دوستان اینقدر رو دویدن مانور میدن؟!!!ما که اونجا بودیم قبل از هر بدو به ایست میگفتن هرکی نمیتونه بیاد بیرون از گروهان همین!فوقش یه پست در هفته اضافه وایمیسی
ورزش رو هم جوری برو که خودت بخوای و دوست داری،سخت نگیر سخت نگیر سخت نگیر
نه نبخشیدن امسال،اما امروز تا پایان وقت اداری(چهارشنبه 30 بهمن) نامه اومد یگان ما که تمام کسانی که اضافه خدمت انضباطی دارن بخشیده میشن،منم و چنتا از دوستام که تا حالا صبحگاه مشترک نرفتیم از اول خدمتمون تا الآن و حدود 21 روز اضافه داریم همش رو بخشیدن
برای همه جا اومده یا خوش به حال ما شده فقط؟!
هر چه قدر سبکتر بری خودت راحت تری،حوله،صابون و شامپو مسواک و خمیر دندون پتو همه چی بهتون میدن اما نه از روز اول،اگه میتونی دو سه روز تحمل کنی خیلی خیلی سبک برو که تو اولین مرخصی همه چیزای اضافی رو برمیگردونی خودت اذیت میشی
به ما ندادن،همون جور که میبینی به بعضی دوستان دادن به بعضی هم نه!پس هیچ منطق و قانونی نداره.شما با این فکر که بهتون نمیدن برو
اونجا پادگان خیاط داره و تمام لباس ها رو ردیف میکنه
بدترین ضد حال ندادن مرخصیه،پس بهش فکر نکن و اگه هم دادن برات شیرین میشه
02 ای ها همه کله ها رو تراشیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من دیشب تراشیدم![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)