خوب پس میمونه مکس نت
البته دوستان مکس نتی بهتره الان بگن که وضعیت خوبه یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب پس میمونه مکس نت
البته دوستان مکس نتی بهتره الان بگن که وضعیت خوبه یا نه
مکس الان بهتر شده ولی قیمت هاش به هیچ وجه قابل مقایسه با دیگر شرکت ها نیست. مثلا امروز یه مشتری داشتم سرعت ۶ مگ مکس میخواست سه ماهه با ۶ گیگ حجم میشد 83000 در حالی که سرعت بیشتر از اون اولترای مخابرات با ۶ گیگ سه ماه میشد 61000 و 6 مگ صبا سه ماهه 6 گیگ میشد 72000 بازم مکس رو انتخاب کرد ( فکر کنم با استدلال هرچه گرونتر بهتر) ولی صلاح خویش خسروان دانند
میدونم
ولی ایشون برای گیم میخوان که مکس نت بهتره
دوستان حجم باقی مونده از این ماه به اون یکی انتقال پیدا میکنه یا میسوزه تو مخابرات منظورمه؟ اکانت من یه ماهه است
اگه شارژ مربوط به خرید اول دوره باشه نه ولی اگه بعدا خریده باشی فقط برای ماه بعد اعتبار خواهد داشت اون هم اگه قبل از اتمام وقت تمدید کرده باشین
من از سال 84 مشترک صبانت هستم ! الان 9-10 روزه که پینگ خیلی نوسان داره !!! صبح پینگ داخلی 50 - 60 هست که رفته رفته به 120 - 130 می ره !!! پشتیبانی هم که می گه 2 تا مورد داره یکی مربوط به فیلترینگ هستش! دوم اینکه پورت پر می شه برا اونه ساعات پیک تایم !!!!!!!!!! یعنی ساعت11:30 اینا پینگ می شه 120 - 130 الی تا شب ساعت 23:00 - 24:00
!!! حالا دنبال شرکتی هستم که فیلترینگ و پر شدن پورت را بهونه نکنند و پینگشون برا داخل خوب باشه !!!
فعلا میتونه خوب باشه ولی متاسفانه به فردا اطمینانی نیست
نظر من اینه که کمی تحمل کنی تا شاید درست شد
به مکس هم زیاد اعتباری نیست
با ثبات تر از صبا شرکتی نیست شرکتتو عوض کنی میافتی تو دردسر
دوستان سرویس الترا رو رو چند مگ میبندن ؟
مال من رو رو 8 مگ بستن ولی واسه یه دوستمون دیروز از طریق نمایندگی ثبت نام کردیم امروز اونم کلاسیک 3 ماهه 18 تومن دادیم, رفتم مغازشون دیدم خطش رو رو 10 مگ بستن زنگ زدم گفم مال من رو هم ببرن رو 10 مگ گفت نمیشه !!!!!!![]()
Downstream Upstream SNR Margin :25.7 20.5 db Line Attenuation :23.6 16.2 db Data Rate :8192 1021 kbps Max Rate :12204 1245 kbps CRC :0 0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)