فقط ميتونم بگم متاسفم
اون از پنالتي ؛ توي تيم ملي با وجود اون همه پنالتي زن خوب ميدن حسين كاظمي بزنه اما اينجا دادن آرش اونم به بدترين شكل ممكن زد
اون از تعويض هاي واقعا مسخره ي قلعه نويي ( كه حالم ازش و حرف زدنش به هم ميخوره ) . جان من توپ اصلا به پاي عليزاده خورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موقعيت خالي گل رو ميزنه بيرون ، تو آخرين دقايق پرسپوليس مياد پنالتي ميده ، استوپ كردن هم بلد نيست آخه يكي نيست به اين قلعه نويي بگه واسه چي آخه مياريش تو زمين اونم تو اين بازي به اين مهمي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باور كنيد اگر خسرو حيدري رو نداشتيم هيچ غلتي نميتونستيم بكنيم .
آخرين دقيقه هم 9 نفرمون تو محوطه ي الجزيره هستيم نميدونم كدوم كثافتي بود كه توپ و به دروازه بان اونا مثل پاس انداخت .
تو بازي با پرسپوليس من گفتم اگه قلعه نوييي عليزاده رو بفرسته زمين من تيمم رو عوض ميكنم ، فرستادش تو زمين و پنالتي مفت داد
تو اين بازي هم باز يه اشتباه رو دوبار تكرار كرد .
در آخر اگر عليزاده بره داماش باور كنيد بازيش نميدن اونوقت قلعه نويي تو 20 دقيقه ي آخر كه مهمترين و سرنوشت سازترين دقايق هست آقاي عليزاده رو ميندازه تو زمين براي چي ؟ 2 تا پرتاب و احيانا يه ضربه ي سر كه اونم نميتونه گل خالي رو بزنه .
خاك تو سر قلعه نويي و عليزاده ...
بدبخت خسرو حيدري براي چه تيمي داره خودشو پاره ميكنه
من بدبخت تر هم هر هفته بايد اشكم دربياد ؛ از ته دل متاسفمممممممممممممممممممم ممممممم