تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2054 از 2376 اولاول ... 10541554195420042044205020512052205320542055205620572058206421042154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,531 به 20,540 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

فقط ميتونم بگم متاسفم
    اون از پنالتي ؛ توي تيم ملي با وجود اون همه پنالتي زن خوب ميدن حسين كاظمي بزنه اما اينجا دادن آرش اونم به بدترين شكل ممكن زد
    اون از تعويض هاي واقعا مسخره ي قلعه نويي ( كه حالم ازش و حرف زدنش به هم ميخوره ) . جان من توپ اصلا به پاي عليزاده خورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موقعيت خالي گل رو ميزنه بيرون ،‌ تو آخرين دقايق پرسپوليس مياد پنالتي ميده ، استوپ كردن هم بلد نيست آخه يكي نيست به اين قلعه نويي بگه واسه چي آخه مياريش تو زمين اونم تو اين بازي به اين مهمي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باور كنيد اگر خسرو حيدري رو نداشتيم هيچ غلتي نميتونستيم بكنيم .

آخرين دقيقه هم 9 نفرمون تو محوطه ي الجزيره هستيم نميدونم كدوم كثافتي بود كه توپ و به دروازه بان اونا مثل پاس انداخت .

تو بازي با پرسپوليس من گفتم اگه قلعه نوييي عليزاده رو بفرسته زمين من تيمم رو عوض ميكنم ، فرستادش تو زمين و پنالتي مفت داد
    تو اين بازي هم باز يه اشتباه رو دوبار تكرار كرد .
    در آخر اگر عليزاده بره داماش باور كنيد بازيش نميدن اونوقت قلعه نويي تو 20 دقيقه ي آخر كه مهمترين و سرنوشت سازترين دقايق هست آقاي عليزاده رو ميندازه تو زمين براي چي ؟ 2 تا پرتاب و احيانا يه ضربه ي سر كه اونم نميتونه گل خالي رو بزنه .
    خاك تو سر قلعه نويي و عليزاده ...
    بدبخت خسرو حيدري براي چه تيمي داره خودشو پاره ميكنه
    من بدبخت تر هم هر هفته بايد اشكم دربياد ؛ از ته دل متاسفمممممممممممممممممممم ممممممم

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

گور بابا قلعه نوعي!شما برو پستاي منو بخون بعد بگو خودت رو براش ميكشتي.اگه اون پنالتي گل ميشد،اگه اين ابله اون توپ نيم متري رو گل ميكرد الان 5 خط برا من پست نميدادي.مگه ما تو اين بازي موقعيت نتونستين بسازيم كه جباري بايد بازي ميكرد؟توپ ها گل نشد.وقتي تيم از رو پنالتي هم نميتونه گل بزنه.... !
    اولآ ساختيم ، ولي همش با سانتر هاي خسرو حيدري و خطاهاي پشت 18!! اونم به خاطر وجود عزيزي به نام خسرو حيدري !! قلعه نوعي هيچي حاليش نيست.................من حاظر كه اگر جباري تو اين بازي بود و استقلال نميبرد ، اسم دختر رو خودم بذارم!

داره خودمونی میشه saayeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما که نگفتیم تیم بد بازی کرد ! میگیم مربی بد کار کرد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

ولی پنالتیه تهه خنده بوداااا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اين حرف رو تا الان 3 بار زدم همه گفتن اينطوري نيست.
    اين امير 2 تا بدي داره :1 .رفيق بازه 2.قده.
    من حرفتو تایید میکنم مخصوصا دومی رو.... قلعه نویی استاد مقابله با حاشیه و شکست دادن تیمهای ایرانیه... ولی تو بازی های حساس و بین المللی که استرس و هیجان زیادی دارن تعویض های مسخره ای میکنه و دست و پاشو گم میکنه. این ایرادم میشه با استخدام دو تا مشاور و آنالیزور خوب که تو اینجور مواقع حساس مشاوره بدن برطرف کرد. نه دو تا رفیق صمیمیتو بیاری تو تیم که هر چی تو میگی میگن همینه همینه درسته....

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

11 قلعه نوعی حیا کن استقلالو رها کن

این شعار 60 هزار هوادره دل سوخته استقلال بعد از بازی با الجزیره امارات بود .
    دوستان خواهشن گردن کسی نندازن . هرچی میکشه استقلال از مربیه ترسو و بی لیاقتش هست !!!
    برای خودم متاسفم که این آقا همه کاره تیم محبوبم شده و حالا باعث سر افکندگیمونه . میبینت که ؟؟
    قلعه نوعی مرد روزهای سخت نیست اینو اون موقعی هم که استقلال رو تو لیگ برتر در آخرین بازی قهرمان کرد دیدید دیگه .
    5 هفته مونده به اتمام لیگ این مردک رو باید از استقلال کنار بذارن چون تحت فشار و استرس بدجوری خودش رو میبازه و کارها و تعویضهایی هم که میکنه دست خودش نیست دیگه . نمونه اش امروز .
    به هر حال ما که از آسیا حذف شدیم آقای قلعه نوعی ولی تو رو به خداوندییه خدا آخر فصل برای همیشه از استقلال برو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون هافبك ديگه نداشتيم!! يا مصدوم يا اخراجي!
    روانخواه نقش باقالي رو داره؟يدالله چي؟ اتفاقا خوب شد اين جباري بازي نكرد تا همه از جمله خودش بفهمن استقلال بدون اون ميتونه تيم 50000000 دلاري رو اين طوري زمينگير كنه.تا اين اقا در اينده انقدر ناز نكنه.

داره خودمونی میشه saayeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مربی اونا چه ارتباطی با آنالیزور ها داشت و مربی ما چهار روز قبل از بازی میگه تازه می خوایم بریم فیلم بازی هاشونو ببینیم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين قلعه نوعي چند سال پيش تو تهران تيم كره رو 3 تايي كرد پس نميتونيم بگيم هيچي حاليش نيست ديديد كه علي دايي .... .

اگه عليزاده رو مياره تو فقط بخاطر رفيق بازيشه.واگه اميد رو نمياره تو و فرهاد رو نميبره رو نيمكت بخاطر غد بودنشه.
    والسلااام

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

روانخواه نقش باقالي رو داره؟يدالله چي؟ اتفاقا خوب شد اين جباري بازي نكرد تا همه از جمله خودش بفهمن استقلال بدون اون ميتونه تيم 50000000 دلاري رو اين طوري زمينگير كنه.تا اين اقا در اينده انقدر ناز نكنه.
    آره روانخواه هنوز خوب نشده! يدالله نقش باقالي داره!! اين تيم 50000000 دلاري ، تيم دوم امارات!! الاهلي كه تيم اول امارات باشه ديروز جلوي صبا پاره شد!! صبا كردش تو قوطي!! الاهلي 2 موقعيت گل رو هم نداشت!! درسته 0-0 كرد ولي...

به هر حال قلعه نوعي با همين تيم هم ميتونست يه 4 تا 5 تايي به اين تيم بزنه!!! من قبل بازي گفته بودم كه الجزير فقط براي باخت مياد آزادي ولي اميرخان با اين تعويضاش ريد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •