تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2053 از 2605 اولاول ... 105315531953200320432049205020512052205320542055205620572063210321532553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,521 به 20,530 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

آقا شکایت کردم به سایت 195... یه خانم با شخصیت محترم فکر کنم دکتر یا مهندس it بود...زنگ زد موبایلم....واقعا از حرف زدنش لذت میبردم..چه قدر با احترام با شخصیت با توجه کامل با دلیل موثق حرف میزد...هیچی تو 1 ثانیه درست کرد ..اینقدر ازش تشکر کردم....من که سرویسم 16 مگ بود ....سرعت دانلودم 200 کیلوبایت بیشتر نمی شد کارکنان شماره 2020 میگفتن تو باید 100 کیلوبایت بگیری از سرتم زیاده...این خانم که از سایت 195 زنگ زد...تو 1 ثانیه سرعت دانلودم رو درست کرد 2 مگابایت در ثانیه...

بابا به مولا چه قدر این سایت 195 با شخصیتن....چه قدر با شعورن...من اعتراف میکنم این خانمه 100 برابر از من باشعورتر و با سوادتر بود.....برعکس کارکنان شماره 2020

2. 4 کاربر از راشبل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا شکایت کردم به سایت 195... یه خانم با شخصیت محترم فکر کنم دکتر یا مهندس it بود...زنگ زد موبایلم....واقعا از حرف زدنش لذت میبردم..چه قدر با احترام با شخصیت با توجه کامل با دلیل موثق حرف میزد...هیچی تو 1 ثانیه درست کرد ..اینقدر ازش تشکر کردم....من که سرویسم 16 مگ بود ....سرعت دانلودم 200 کیلوبایت بیشتر نمی شد کارکنان شماره 2020 میگفتن تو باید 100 کیلوبایت بگیری از سرتم زیاده...این خانم که از سایت 195 زنگ زد...تو 1 ثانیه سرعت دانلودم رو درست کرد 2 مگابایت در ثانیه...

بابا به مولا چه قدر این سایت 195 با شخصیتن....چه قدر با شعورن...من اعتراف میکنم این خانمه 100 برابر از من باشعورتر و با سوادتر بود.....برعکس کارکنان شماره 2020
    فکر کنم بیشتر از اینکه از افزایش کیفیت خطت راضی بوده باشی از دختره راضی بودی !

4. 12 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون خانم از سازمان بازرسی شرکت مخابرات بوده،چونکه 195 ارجاع میده به خود شرکت و از اونا میخواد این موضوع رو حل کنن..

6. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون خانم از سازمان بازرسی شرکت مخابرات بوده،چونکه 195 ارجاع میده به خود شرکت و از اونا میخواد این موضوع رو حل کنن..

نه از خود سازمان تنظیم بوده.

قبلاً رو نمیدونم ولی جدیدا بعد از شکایت و ارجاع به شرکت، شرکت بررسی و نتیجش رو اعلام میکنه. بعد از اعلام نتیجه شرکت، یه کارمند از طرف 195 برای پیگیری مستقل تماس میگیره و میپرسه ایا شرکت مشکل رو رفع کرده؟ چی بوده و با اعلام فلان نتیجه موافقید؟ و از این چیزا....

من یکی از دوستان تو گروه تلگرامی دوستانمون گفت چیکار کنم های وب تخلیه کنه که من بهش 195 رو معرفی کردم. ظاهرا دو ساعت بعد شکایت اول خود های وب تماس میگیره که شکایتت چیه؟ پس فرداش باز خود های وب تماس میگیره که فلانی ما خطط رو کامل جمع اوری کردیم و مشکلی دیگه نداری... و روز بعدش از 195 تماس گرفته یه کارمند و پرسیده که شرکتی که ازش شکایت کردی خواستت رو براورده کرده یا هنوز شکایت داری و اینکه چقدر راضی بودی از عملکرد اون شرکت در این فرایند!

8. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6 سال میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات استفاده میکنم سرعتش خیلی پایینه به همین خاطر میخوام عوض کنم اما مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه (دانلود از سایت های خارجی) الان هم که همه جا محدود شده نمیدونم از کجا تهیه کنم. کدوم سرویس دهنده (با هزینه ماهی 20 تومان) مناسب هستش؟
    در ضمن نمیدونم خطم تا چه سرعتی رو میتونه پشتیبانی کنه و اینکه خطم فیبر نوری هست یا نه میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
    این اطلاعات رو از صفحه تنظیمات مودم پیدا کردم
    سلام

256 کیلوبیت که فاجعه ست چطوری شما چند سال باهاش سر کردی؟

الان اگه بتونی ماهی 25 هزارتومان هزینه کنی (البته با مالیات و غیره یه مقدار بیشتر میشه) از شرکت های مختلف سرویس دو مگابیت میتونی تهیه کنی که حجمش هم بیشتر از مقداری هست که میخوای، البته همین دو مگابیت هم واقعا کمه دیگه امروزه. در نتیجه شما میتونی صبر کنی طرح های جدیدی که قراره برای مشترکین کم مصرف که سرعت بالا نیاز دارن عرضه بشه، البته همین الان هم یه طرح هایی داره ارائه میشه مثل جشنواره شاتل که تا فردا هم بیشتر وقت نداره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایین صفحه مودم، max rate حداکثر سرعتی هست که روی این خط میتونی داشته باشی، که حدودا 10 مگابیت هست برای دانلود.

10. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام

256 کیلوبیت که فاجعه ست چطوری شما چند سال باهاش سر کردی؟

الان اگه بتونی ماهی 25 هزارتومان هزینه کنی (البته با مالیات و غیره یه مقدار بیشتر میشه) از شرکت های مختلف سرویس دو مگابیت میتونی تهیه کنی که حجمش هم بیشتر از مقداری هست که میخوای، البته همین دو مگابیت هم واقعا کمه دیگه امروزه. در نتیجه شما میتونی صبر کنی طرح های جدیدی که قراره برای مشترکین کم مصرف که سرعت بالا نیاز دارن عرضه بشه، البته همین الان هم یه طرح هایی داره ارائه میشه مثل جشنواره شاتل که تا فردا هم بیشتر وقت نداره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایین صفحه مودم، max rate حداکثر سرعتی هست که روی این خط میتونی داشته باشی، که حدودا 10 مگابیت هست برای دانلود.
    ممنونم از پاسختون. راستش زیاد دانلود میکنم میشه گفت حداقل 30 گیگ در ماه دانلود دارم و چون هزینه نت مخابرات خیلی پایینه (ماهی 15 تومان) به همین دلیل اجباراً تعویض نکردم ولی دیگه خستم کرده خیلی سرعتش پایینه. نظر خودم هم همون 2 مگ هست. تعرفه مخابرات دیدم برای 2 مگ با 40 گیگ حجم قیمتش زده 25 تومان خوبه به نظرتون؟ شاتل تا حالا نداشتم اون چطوره؟ برای دانلود خوبه؟ یا همین مخابرات بمونم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنونم از پاسختون. راستش زیاد دانلود میکنم میشه گفت حداقل 30 گیگ در ماه دانلود دارم و چون هزینه نت مخابرات خیلی پایینه (ماهی 15 تومان) به همین دلیل اجباراً تعویض نکردم ولی دیگه خستم کرده خیلی سرعتش پایینه. نظر خودم هم همون 2 مگ هست. تعرفه مخابرات دیدم برای 2 مگ با 40 گیگ حجم قیمتش زده 25 تومان خوبه به نظرتون؟ شاتل تا حالا نداشتم اون چطوره؟ برای دانلود خوبه؟ یا همین مخابرات بمونم؟
    خواهش می کنم.

اگر از کیفیت مخابرات راضی هستید خب به راحتی میتونید سرویس رو تغییر بدین و دردسر و زمان رانژه کردن یه شرکت دیگه رو ندارید.

من تا حالا از شاتل اینترنت نگرفتم، ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه ضمن اینکه از سرویس شاتل لند هم میتونید استفاده کنید.

این هم جدول مقایسه شرکت های مختلف هست (با اینکه داتک بیشترین حجم رو میده ولی به هیچ وجه داتک رو پیشنهاد نمی کنم به دلیل اختلالاتی که داره، یک ماه ازشون اینترنت گرفتم و بلافاصله بعدش شرکت رو عوض کردم)

13. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من شما از جشنواره ها استفاده کنید تا جای ممکن که هزینه شما کم بشه.

مهلت جشنواره پارس انلاین مونده هنوز یکماه و میتونید ثبت نام کنید سرویس 3 مگ 6 ماه هر ماه 60 گیگ 17 هزار تومن (100 تومن برای کل شش ماه).

بعد اونم میتونید 2مگش رو بگیرید با 40 گیگ در ماه + با 2 هزارتومن در ماه ساعت 8 تا 10 امکان دانلود دارید (حداقل 14 گیگ بین الملل تضمینی)

15. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از خود مخابرات بوده، ۱۹۵ فقط برای پیگیری تماس می‌گیرند.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    آقایان فکر میکنم هر کی از مخابرات تخلیه کنه خطشو در جا فیبر میکنن دیدم اشخاصی رو که تخلیه کردن و دوباره مجبور شدن برگردن لامذهب تعرفه های مخابرات بحدی بد و یوزر پرونه
    که آدم حرصش در میاد ولی بدبختانه پای انحصار در میونه

18. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •