شما می تونید هر وقت که خواستین پول مانده اکانتتونو بگیرین و اکانته دیگه ای رو بزنین یا جمع آوری کنین و برین از شرکت دیگه ای بگیرین فقط اگه خواستین از شرکت دیگه ای بگیرین چند روز جمع آوری و چند روزم رانژه اکانت جدیدتون طول میکشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما می تونید هر وقت که خواستین پول مانده اکانتتونو بگیرین و اکانته دیگه ای رو بزنین یا جمع آوری کنین و برین از شرکت دیگه ای بگیرین فقط اگه خواستین از شرکت دیگه ای بگیرین چند روز جمع آوری و چند روزم رانژه اکانت جدیدتون طول میکشه
ببینید سیستم هایی که شرکت های مختلف استفاده می کنن با هم فرق داره و ممکنه تجهیزات شاتل بهتر از مال مخابرات بوده و بیشتر میتونسته نویزو کم کنه ولی بعضی وقتها هست که این ایرادات به مشکلات نیروی انسانی برمیگرده که البته خیلی کم اتفاق میوفته. و البته ممکنه که تو همین موقع توسیم کشیتون یا حتی نویزگیرتون مشکل به وجود اومده باشه. به هر حال همه ی این احتمالاتو در نظر بگیرین و چکشون کنین بعدا با قسمت پشتیبانی حرف بزنین و بگین که اگه بشه بازم سرعتتونو ببرن بالاتر. موفق باشین
نه مشکل از سیم کشی نیست و از نویز گیر هم نیست چون همه جوره این مورد رو تستت کردم فقط اینکه data rate 8200 8700 هست یعنی چی؟
از کجا میگین سرعتم رو 7 مگ بسته شده.واگه خط سرعت بالا رو نمی کشه پس چرا یه هفته قبلش می کشید البته قبل isp دیگه تو مخابرات بودم اون موقع هم زیر 1100 نمی رفت می تونه مشکل از پورت مخابرات باشه؟
و اینم بگم تو شاتل max data rate رو 12000 بود
دقیقا همینطور است مثلا آپ استریم من در مخابرات 8 بود اما در شاتل 20 شده است.
Last edited by 971971; 04-09-2014 at 14:48.
دوستان برای جمع آوری باید حتما به نماینده مراجعه کنم یا از طریق تماس با 2020 هم میتونم درخواست تخلیه بدم؟
متاسفانه با تماس 2020 نمی تونین جمع آوری کنین. درخواست جمع آوری برای تبریز فغلا فقط از طریق مراجعه حضوری به مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) امکان پذیر هست و حتی نمایندگی ها هم نمی تونن درخواست جمع آوری بدن. فقط نمایندگی شهرستان ها می تونن و این فعلا معضلی شده برای ما. CRM مخابرات هم مشکل داره خودشم و نمایندگی ها که سهله خودشونم نمیتونن حل کنن اگه بدونین شاخ درمیارین
من مشكلم(خاموش شدن مكرر چراغ لينك) كه بي هيچ دليلي ايجاد شده بود از ديروز به طور كامل بي هيچ دليلي رفع شد!دوبار زنگ زده بودم
پشتيباني همش تو مايه هاي كامپيوترت روشنه؟ برقاتون كه نرفته؟!!بود سوالاشون!
Last edited by نادر1368; 03-09-2014 at 15:25.
الان برا منطقه ولیعصر تبریز بهترین سرویس دهنده کدوم شرکته ؟! پینگ برام خیلی مهمه ...
اگه مخابرات هست , مخابرات را از کجا میشه خرید ؟ تهرفه هاش کجا هست ؟ سایتی چیزی ؟!
اگر برای گیم انلاین بخوای 2 تا گزینه داری !!
1 : مگس نت
2 : صبانت
چون پینگ داخلی این 2 تا خیلی خوبه و کاملا مناسب برای گیم آنلاین
برای مصارف غیر از این توصیه نمیکنم اینارو
الان که صبانت هستم و ازش اصلا راضی نیستم حدود 2 هفته اینا می شه پینگ نواسان شدید داره ! بعضی وقت ها 50 بعضی وقت ها 120 !!! حی کم و زیاد می شه !!!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)