تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2053 از 2550 اولاول ... 10531553195320032043204920502051205220532054205520562057206321032153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,521 به 20,530 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من تازه سرویس سه ماهه 512 خریدم از سرعت و کیفیتش راضی نیستم میخواستم بپرسم وسط قرارداد درخواست تخلیه بدم جمع آوری میکنن یا باید 3 ماه تموم بشه ؟
    شما می تونید هر وقت که خواستین پول مانده اکانتتونو بگیرین و اکانته دیگه ای رو بزنین یا جمع آوری کنین و برین از شرکت دیگه ای بگیرین فقط اگه خواستین از شرکت دیگه ای بگیرین چند روز جمع آوری و چند روزم رانژه اکانت جدیدتون طول میکشه

2. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

و ببخشید چرا با وجود این که data rate از 8200 کم تر نمیشه هیچ وقت ولیتو دانلود سرعت گاهی تا 700 پایین می یاد قبل این سرویس اینوری نمی شد از 1100 پایین نمی اومد الان یعنی بعد عوض کردن isp یهویی کیفیت سیمامون بد شده؟
    ببینید سیستم هایی که شرکت های مختلف استفاده می کنن با هم فرق داره و ممکنه تجهیزات شاتل بهتر از مال مخابرات بوده و بیشتر میتونسته نویزو کم کنه ولی بعضی وقتها هست که این ایرادات به مشکلات نیروی انسانی برمیگرده که البته خیلی کم اتفاق میوفته. و البته ممکنه که تو همین موقع توسیم کشیتون یا حتی نویزگیرتون مشکل به وجود اومده باشه. به هر حال همه ی این احتمالاتو در نظر بگیرین و چکشون کنین بعدا با قسمت پشتیبانی حرف بزنین و بگین که اگه بشه بازم سرعتتونو ببرن بالاتر. موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نه مشکل از سیم کشی نیست و از نویز گیر هم نیست چون همه جوره این مورد رو تستت کردم فقط اینکه data rate 8200 8700 هست یعنی چی؟
    از کجا میگین سرعتم رو 7 مگ بسته شده.واگه خط سرعت بالا رو نمی کشه پس چرا یه هفته قبلش می کشید البته قبل isp دیگه تو مخابرات بودم اون موقع هم زیر 1100 نمی رفت می تونه مشکل از پورت مخابرات باشه؟
    و اینم بگم تو شاتل max data rate رو 12000 بود

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببینید سیستم هایی که شرکت های مختلف استفاده می کنن با هم فرق داره و ممکنه تجهیزات شاتل بهتر از مال مخابرات بوده و بیشتر میتونسته نویزو کم کنه ولی بعضی وقتها هست که این ایرادات به مشکلات نیروی انسانی برمیگرده که البته خیلی کم اتفاق میوفته. و البته ممکنه که تو همین موقع توسیم کشیتون یا حتی نویزگیرتون مشکل به وجود اومده باشه. به هر حال همه ی این احتمالاتو در نظر بگیرین و چکشون کنین بعدا با قسمت پشتیبانی حرف بزنین و بگین که اگه بشه بازم سرعتتونو ببرن بالاتر. موفق باشین
    دقیقا همینطور است مثلا آپ استریم من در مخابرات 8 بود اما در شاتل 20 شده است.
    Last edited by 971971; 04-09-2014 at 14:48.

6. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javadsm1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان برای جمع آوری باید حتما به نماینده مراجعه کنم یا از طریق تماس با 2020 هم میتونم درخواست تخلیه بدم؟

8. این کاربر از javadsm1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان برای جمع آوری باید حتما به نماینده مراجعه کنم یا از طریق تماس با 2020 هم میتونم درخواست تخلیه بدم؟
    متاسفانه با تماس 2020 نمی تونین جمع آوری کنین. درخواست جمع آوری برای تبریز فغلا فقط از طریق مراجعه حضوری به مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) امکان پذیر هست و حتی نمایندگی ها هم نمی تونن درخواست جمع آوری بدن. فقط نمایندگی شهرستان ها می تونن و این فعلا معضلی شده برای ما. CRM مخابرات هم مشکل داره خودشم و نمایندگی ها که سهله خودشونم نمیتونن حل کنن اگه بدونین شاخ درمیارین

10. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من مشكلم(خاموش شدن مكرر چراغ لينك) كه بي هيچ دليلي ايجاد شده بود از ديروز به طور كامل بي هيچ دليلي رفع شد! دوبار زنگ زده بودم

پشتيباني همش تو مايه هاي كامپيوترت روشنه؟ برقاتون كه نرفته؟!! بود سوالاشون!
    Last edited by نادر1368; 03-09-2014 at 15:25.

12. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان برا منطقه ولیعصر تبریز بهترین سرویس دهنده کدوم شرکته ؟! پینگ برام خیلی مهمه ...
    اگه مخابرات هست , مخابرات را از کجا میشه خرید ؟ تهرفه هاش کجا هست ؟ سایتی چیزی ؟!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

الان برا منطقه ولیعصر تبریز بهترین سرویس دهنده کدوم شرکته ؟! پینگ برام خیلی مهمه ...
    اگه مخابرات هست , مخابرات را از کجا میشه خرید ؟ تهرفه هاش کجا هست ؟ سایتی چیزی ؟!
    اگر برای گیم انلاین بخوای 2 تا گزینه داری !!
    1 : مگس نت
    2 : صبانت
    چون پینگ داخلی این 2 تا خیلی خوبه و کاملا مناسب برای گیم آنلاین
    برای مصارف غیر از این توصیه نمیکنم اینارو

15. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان که صبانت هستم و ازش اصلا راضی نیستم حدود 2 هفته اینا می شه پینگ نواسان شدید داره ! بعضی وقت ها 50 بعضی وقت ها 120 !!! حی کم و زیاد می شه !!!!

17. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •