نه داداش . روزانه. همون میهن دانلودشون 200 به زور میده. من نمیدونم این نویزو کی گذاشته تو دهن اینا![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه داداش . روزانه. همون میهن دانلودشون 200 به زور میده. من نمیدونم این نویزو کی گذاشته تو دهن اینا![]()
دوستات وقتی میگن پورت خالی ندارن چقد باید منتظر باشی .میشه به وزارت ارتباطات شکایت کرد واسه پورت!؟!
تا زمانی که کسی تمدید نکنه و پورت خالی بشه یا پورت اضاف کنند
اسیا تک تو مشهد چطوریه؟ سرویس هایی که شبانه دارن سرعتشون توی ساعات رایگان چطوره؟
والا 10 روز اول عالی بود سرعت دانلود شبانش از سرورهای ایران با سرعت 1مگ درثانیه ، اما الان 2شبه به 130 کیلوبایت کاهش یافته متاسفانه[emoji17]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
لعنت بهشون از دیروز این سرعت منه. یعنی یک بیستم چیزی که باید باشه.
برای چها مگ!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بچه ها همیشه نزدیک سال جدید اگه سرویسای بلند مدت میگرفتی تخفیفای خوبی میداد، مخصوصا 12 ماهه
کسی اطلاعی داره بازم این داستان هست و اگه آره از کِی شروع میشه؟
البته همین الانشم خیلی از سرویسارو نمیشه 12 ماهه گرفت، نمیدونم چیه سیستمشون اینا
من میخوام 3 ماهه کیمیا 60 گیگ تمدید کنم که الان فقط 2% میشه تخفیفش(البته میخواستم 12 ماهه تمدید کنم که نداره اصلا)، همینو بگیرم یا صبر کنم؟
قبلن مثلا کیمیا 20 گیگ که ماهی 68 میشد رو اگه 12 ماهه میگرفتی 44 تومن میوفتاد(دم عید البته)، با این 2 درصد بجای 69 تومن میشه 58 تومن
متاسفانه بعد یک سال دوباره مجبورم به شرکت دزد یا حداقل دزد سابق آسیاتک برگردم!! دوستان، نامحدود همون کیفیت آشغال قبلو داره؟ سرویس محدود پینگش چطوره؟ احیاناً کسی از دوستان در مورد سرویس 128-512 اطلاعاتی داره لطفا اعلام کنه... ساعت رایگان سرعت چنده؟ اصلا میارزه به ساعت رایگان دل خوش کنی؟ البته در وضعیت فعلی با روزی 800 تا یک گیگ راضیم به خاطر همین 2 تاسرویس به نظر جالب میاد، 512 8-10 رایگان و1 مگ 8-10..... پیشاپیش ممنون از جواب دوستان
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)