سلام به همه برو بكس . چطورين ؟ بچه ها من 2 ماه آموزشي بودم خيلي عقب موندم . الان آپديت جديد چيه ؟؟ بايد چيكارا بكنم واسه گيم هاي جديد
يكي كامل توضيح بده
سلام به همه برو بكس . چطورين ؟ بچه ها من 2 ماه آموزشي بودم خيلي عقب موندم . الان آپديت جديد چيه ؟؟ بايد چيكارا بكنم واسه گيم هاي جديد
يكي كامل توضيح بده
سلام
خوش گذشت ؟بگذریم. الان دو تا آپدیت موجوده که یکی برای دراو و همون اپدیت فریم ویره و دیگری برا داشبورده. شما برای اجرای بازی های جدید از جمله اساسین نیاز به هر دو دارید ( در هر صورت شما باید کنسول رو اپدیت کنید و نیاز حتمی هست ) . اپدیت فریم ویر +LT هست که نیاز به باز کردن دستگاه داره و کار نسبتا تخصصی و فنی هستش . ( اگر خودتون دستی در اتش دارید بسمه ا... و گرنه که بدید بیرون براتون بریزن . تهران 10 تمونه. شهرستانا یه خورده گرونتر) بعد از اون نیاز دارید که آپدیت داشبورد رو بریزید ( که یه جور آپدیت کینکته البته حتما نیازه که بریزی حتی اگر کینکت ندارید ) ریختن این آپدیت کاری نداره فقط کافیه فایلش رو دانلود کنید ( تو بخش اپدیت ها هست ) و سپس با یه فلش بریزید تو کنسول ( سادست فکر کنم آموزششم باشه ).
همین ( خداکنه تو ضیحاتم کامل باشه )
سلام
دوستان رنگ آواتار کلا سفید شده ( البته قبلش مموری رو فرمت کردم که اینجوری شد.. آیا راهی هست که مستقل آواتار رو آپدیت کنیم؟
سلام.سلام
دوستان رنگ آواتار کلا سفید شده ( البته قبلش مموری رو فرمت کردم که اینجوری شد.. آیا راهی هست که مستقل آواتار رو آپدیت کنیم؟
میگم یه بار دیگه اپدیت داشبورد رو بزن شاید ردیف بشه
باید آپدیت کامل که حدود 80 مگ هست رو نصب کنید .
میثم جان آپدیت کامل اونیه که تو سایتت هست ؟ همونو دان کنم مورد پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : الآن هارد های غیر ارجینال تو بازار چیا هست و قیمتش هم بگو. با تشکر
Last edited by HORROR; 23-12-2010 at 01:24.
اره همونی که تو سایت خودمم هست اوکیه.میثم جان آپدیت کامل اونیه که تو سایتت هست ؟ همونو دان کنم مورد پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : الآن هارد های غیر ارجینال تو بازار چیا هست و قیمتش هم بگو. با تشکر
۲۵۰ گیگ هست که حدودا ۹۵ تا ۱۰۰ تومن هست
با این هارد های ه_ک شده اگه به لایو وصل بشی در اولین فرصت بن میشی..![]()
سلام
میگم میشه هارد رو در اورد و رفت لایو دیگه ؟ بازی رو از روی دی وی دی اجرا کنم ؟ چون مگه با این ترافیک کم چقدر میتونم لایو باشم.
اگه اصلا لایو نرم چی؟ بازم امکانش هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)