تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2052 از 2605 اولاول ... 105215521952200220422048204920502051205220532054205520562062210221522552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,511 به 20,520 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ گوییتون
    من خطم فیبره با این مشخصات
    Line Stats
    Downstream Upstream
    TCM On On
    SNR 36.3 dB 7.1 dB
    Line Attenuation 0.0 dB 7.6 dB
    Path Mode FastPath FastPath
    Interleave Depth 1 1
    Data Rate 8107 kbps 1205 kbps
    MAX Rate 27348 kbps 1223 kbps

توی تمای ساعات و چه سرور داخلی چه خارجی سرعتم از 800 بیشتر نمیشه اولی که گرفته بودم زنگ زدم گفت خطط از 16 بیشترم میکشه
    قبلا از فیبر شدنم از اسیاتک داشتم 16 مگ بود ولی ریتم رو روی 19 خورده ای بود سرعت دانلودم هم از 2 مگ کمتر نمیشد این مگه نباید ریت و رو 10000 ببنده تا سرعت دانلود 1 مگ بده ؟
    شما صد در صد سرعتتو محدود کردن. تنها راهش شکایت به 195 ه وگرنه مشخصات خطت خیلی خوبه. Line Attenuation به این خوبی داریم مگه؟ خطتم تا 27 مگ میکشه SNR تم خیلی خوبه
    اول به 195 شکایت کن بعد زنگ بزن 2020 نگو سرعتم چرا پایینه بگو اشتباها محدودیت سرعت گذاشتین رو خطم برش دارین. اینقدر زنگ بزن و دعوا کن تا یکیشون بالاخره قانع شه. اگه فایده ای نداشت برو مخابرات محل

این پروسه چقدر طول کشید؟ از زمان درخواست تخلیه تا برقراری دوباره اینترنت از طرف مخابرات؟ بیشتر منظورم مدت زمان تخلیه از طرف مخابرات و مدت زمان اتصال مجدد توسط مخابرات هست.
    آخه من هم دقیقا همین داستان رو دارم و فکر میکنم شاید مخابرات الکی میگه که خط فیبر هست برای همین یک هفته دیگه که طرح سرویس مخابرات تموم میشه میخوام تخلیه کنم و از یه شرکت دیگه درخواست بدم ولی مخابرات اینجا میگه اگه تخلیه کنی معلوم نیست که دوباره پورت خالی داشته باشم و ممکنه چند ماه اینترنت ندیم بهتون.
    حالا میخوام بدونم کل این داستان یعنی از زمان درخواست تخلیه از مخابرات و درخواست به یه شرکت دیگه و اگر جواب منفی بود گرفتن دوباره اینترنت از مخابرات چقدر زمان می بره؟
    حدود 72 ساعت طول کشید جمع شد. حدود 24 ساعتم وصل شد
    البته به منم گفتن خطت فیبره ولی فکر کردم دروغ میگن گفتم اکی مهم نیست جمعش کنید. همزمان به داتک زنگ زدم که سرویس بگیرم. بعد 3 روز زنگ زدن گفتن خطت فیبره نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. شاتلم همینو گفت. واسه همین دوباره برگشتم به مخابرات

ای کاش با 1 روز تاخیر نشون میداد معمولا با 3 روز تاخیر نشون میده
    یعنی برای اینکه بفهمیم از 20 ام تا 22 ام چقدر مصرف کردیم باید تا 25 ام صبر کنیم
    مصرف رو هم فقط در بازه های 2 روزه نمایش میده و اگر سرچ کنیم از 20 ام تا 21 ام چقدر مصرف داشتیم تا همون 22 ام رو نشون میده!
    حالا به این کنار در قسمت مقدار ترافیک باقی مونده عدد رو اشتباه نمایش میده
    مثلا من سرویس 4مگ 240 گیگ دارم تو این ماه هم 25 گیگ خارجی تا الان مصرف داشتم ولی ترافیک باقی مونده رو می نویسه: 283751 مگابایت!
    احتمالا مقدار باقی مونده ماه قبل رو هم بهش اضافه کردن چون ماه قبل ضریب داخلی 2 برابر بود و 120 گیگ داشتم که نصفش مصرف شده بود این ماه ضریب 4 شده
    باگ سیستمیه یا حجم های باقی مونده به ماه بعد منتقل میشن!؟
    در کل داغون ترین پنل رو مخابرات داره با اختلاف
    پارس و شاتل مصرف رو به تفکیک ساعت با تاخیر چند دقیقه ای نشون میدن اپ هم دارن طراحیشونم حرفه ای تره
    مخابرات اپ نداره بات تلگرامیشم اصلا کار نمی کنه حجمشم فقط از صبا نت بیشتره تو شرکتا
    منم مثل شما به خاطر فیبر موندم و دو ماه قبل بعد از اعلام وزیر بر دراومدن انحصار فیبر از مخابرات از پارس انلاین سرویس خریدم ولی فرداش زنگ زدن گفتن نامه شما از مخابرات برگشت خورده چون فیبر نوری هستین
    دقیقا همین طوره. واقعا وضع خرابه
    من NetWorx نصب کردم با اون حجممو می بینم ولی اونم زیاد خوب نیست. اولا که بعضی موفع ها Force Close میشه و یه مدتی محاسبه حجم متوقف میشه (فک کنم از کرکش باشه). دوما وقتی VPN وصل میشه حجم رو دو برابر نشون میده سوما اگه موبایل یا تبلتی به مودم وصل شه و حجم مصرف کنه رو دیگه نمی تونه محاسبه کنه
    خلاصه اینکه کاملا الان داریم شانسی میریم جلو. معلوم نیست چی به چیه

2. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقیقا همین طوره. واقعا وضع خرابه
    من NetWorx نصب کردم با اون حجممو می بینم ولی اونم زیاد خوب نیست. اولا که بعضی موفع ها Force Close میشه و یه مدتی محاسبه حجم متوقف میشه (فک کنم از کرکش باشه). دوما وقتی VPN وصل میشه حجم رو دو برابر نشون میده سوما اگه موبایل یا تبلتی به مودم وصل شه و حجم مصرف کنه رو دیگه نمی تونه محاسبه کنه
    خلاصه اینکه کاملا الان داریم شانسی میریم جلو. معلوم نیست چی به چیه
    من از عهد عتیق دارم از Bandwidth.Monitor استفاده می کنم واقعا عالیه کرکش هم مشکلی نداره حجم ها رو هم مجزا برای هر connection نشون میده یعنی ترافیک vpn رو مجزا حساب میکنه، ترافیک کارت شبکه رو هم مجزا دوباره نشون میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرین نسخه اش هم Bandwidth Monitor 3.4 build 757 هست که Twisted EndZ کرک کرده

برای همین دردسرهاش بوده که من هیچ وقت زیر بار طرح های حجمی نرفتم، همون دو مگابیت نامحدود رو نگه داشته بودم زندگیم رو میکردم با اینکه حجمی ها رو روی سرعت های خیلی بالاتری میبستن، الان که 16 مگابیت با حجم بالا اومده عوض کردم تازه.
    Last edited by The Dreadnaught; 15-02-2018 at 15:23.

4. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان

کجا حجم باقیمانده رو می بینین؟ پنل من که چنین چیزی نداره.

این پنل من:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت سرویس ها روی جزئیات کلیک کن و گزینه حجم باقیمانده رو بزن

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)

الان این 175 گیگِ بین المللِ سرویسِ 16 مگ, برای چه مدته؟ یکسال؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

تو قسمت سرویس ها روی جزئیات کلیک کن و گزینه حجم باقیمانده رو بزن
    ممنونم. البته توی اون قسمت فقط برای من یک خط سیاه زده و حجم باقیمانده رو نشون نمیده. فردا بهشون زنگ می‌زنم ببینم مشکلش چیه...

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

الان این 175 گیگِ بین المللِ سرویسِ 16 مگ, برای چه مدته؟ یکسال؟
    يك ماه ، مثلا نامحدوده ديگه !

9. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)

عکس این جدول رو از کجا برداشتین؟
    سایت مخابرات که فقط تا 16 مگ رو نوشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا هم تعرفه ها متفاوته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by L.utus; 16-02-2018 at 18:50.

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من هنوز معتقدم که مخابرات نمیتونه داخلی خارجیو تفکیک کنه
    بنابراین کل حجم برای بین الملل میتونه مصرف بشه
    کسی هست تا حالا سرعت محدود شده باشه؟

منم معتقدم سیستم مشکل داره. داخل پنل میزنه داخلی خارجی ولی نه حجم باقی مانده رو میزنه نه خرید ترافیکش کار میکنه و نه سرعت من و یکی از دوستانم بعد از عبور از مصرف منصفانه کاهش پیدا کرد.

14. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6 سال میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات استفاده میکنم سرعتش خیلی پایینه به همین خاطر میخوام عوض کنم اما مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه (دانلود از سایت های خارجی) الان هم که همه جا محدود شده نمیدونم از کجا تهیه کنم. کدوم سرویس دهنده (با هزینه ماهی 20 تومان) مناسب هستش؟
    در ضمن نمیدونم خطم تا چه سرعتی رو میتونه پشتیبانی کنه و اینکه خطم فیبر نوری هست یا نه میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
    این اطلاعات رو از صفحه تنظیمات مودم پیدا کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •