آقا دمت گرم ک گفتی.من به اراک نزدیکم.فقط گوشی میشه برد؟اگه بگیرنش کاری ندارن؟
آقا دمت گرم ک گفتی.من به اراک نزدیکم.فقط گوشی میشه برد؟اگه بگیرنش کاری ندارن؟
1. مدارکت رو باید ببری پلیس +10 ازت میپرسه تقاضای معافیت می خوای بدی یا نه؟ میگی آره(میتونی تقاضای اعزام هم بدی. کار معافی زمان میبره، دقت کن وارد غیبت نشی چون اگه بشی، مثل من، در صورتی که سرباز شناخته بشی غیبت می خوری). مدارکتو ثبت می کنه. نامه ی دعوت به بیمارستان بیست روز بعد با پست میاد به آدرستون و میری بیمارستان. اگه نیومد باید خودت بری دنبالش.
2. آدرس مراکز رو پلیس +10 داره. ما که شرق تهرانیم هر روز هفته فقط یکی از مراکز داشتن اونم تا ساعت 9-10 تموم شده بود. یعنی مثلا دوشنبه ها یه جا می زنن، سه شنبه ها یه جای دیگه.
Last edited by babakshahkaram; 19-02-2014 at 14:22.
اقا 22 بهمن چیزی نبخشیدن از اضافه دفترچه ای ها رو![]()
اونی که دکتر نوشته اصلا نگاه نمیکنن.
شما اگه میخوای برای معاف از رزمی اقدام کنی باید مدارکت رو برا معافی بدی ثبت کنه و باقی مراحل رو خود +10 بهت میگه
چیزی که اعلام نکردن![]()
داداش شما که جواب سوال همه رو دادی به سوال مام جواب نمیدی؟![]()
شما هم 99 درصد میفتید تهران چون تهران خیلی زیاد نیرو میخواد هر دوره (البته فوق دیپلم و لیسانسو مطمعنم از بقیه خبر ندارم)
من 20روز دیگه وارد غیبت می شم یعنی می گین دنبالش نرم؟شاید امریه بخوام بگیرم مشکل پیش میاد نه؟![]()
اصلا توصیه نمیشه گوشی ببری،شاید اونجا ببینی افرادیو که همراشون آوردن یواشکی اما اگه فرمانده یا دژبانی دم در یا تو محیط بگیرن ازت حتی ممکنه بفرستنت کمیته انظباطی خلاصه ارزش نداره 2 ماهو تحمل کن بدون گوشی،در عوض خوبی خدمت تو نیروی انتظامی اینه که بعدش دیگه تو یگان میتونی تقریبا راحت ببری گوشیو
تو خدمت یا سیگاری میشی یا ...از این دو حالت میگن خارج نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)