little more دانلود شبانه رایگان نداره...
little more دانلود شبانه رایگان نداره...
امروز تواین پست می خوام ازشرکت پارس آنلاین عذرخواهی کنم
حدود 4 سال ازشرکت پارس آنلاین خدمات میگیرم. ولی حدود 3 سال میشه که اقدام به افزایش غیرقانونی سرعت سرویس کردم هزینه این افزایش روندادم. و الان ازاین موضوع پشیمونم و واقعا هزینه سرویس 2 مگابیت نامحدود طی 3 سال اونقد زیاد هست که نتونم به شرکت بدم امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.
چون نمیتونم به خود شرکت این موضوع رو بگم اینجا گفتم امیدوارم اگه مدیران پارس آنلاین به اینجا هم سرزدن منو ببخشن.
البته اگه شرکت پارس آنلاین این موضوع رومبفهمید باید طبق قانون جرایم رایانه ای چند سالی آب خنک میخوردم. ازانجا که پلیس فتا باکسی شوخی نداره به دوستانم توصیه میکنم درچارچوب قانون عمل کنید.
خود شرکت پارس سرویسهاشو الان رو 4 مگابیت بسته و مخابرات هم که دیگه به نوعی نماینده دولت محسوب میشه خطهاشو رو 2 مگابیت بسته اونوقت شما فکر میکنی در حق شرکت پارس آنلاین مرتکب ظلم شدی؟؟؟![]()
دوست عزیز نوشه جونت -این قدر حقه همه رو میخوره که استفاده غیر مجاز تو توش گم هست -
اگه به ماهم بگی ممنون میشم -یعنی توی این مدت امنیتشون این قدر پایین بوده که نتونستن تشخیص بده
چرا دیگه ادامه نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، من قابلا سرعت دانلودم بد نبود نزدیک ٢٥٠ روزانه سرعت داشتم ، شبها هم فقط ٣٠-٤٠ کیلوبایت افت داشت. ولی جدیدا سرعتم خیلی وحشتناک کم شده هیچی، وی.پی N با پروتوکل L2TP/IPseq هم وصل نمیشه! شما هم این مشکل رو دارین؟ کسی میدونه راه حل چیه؟
من سرویس نامحدود 256 دارم. ولی چند فایل رو که پشت سرهم دانلود می کنم یک دفعه افت سرعت شدید (35 کیلوبایت ثابت) پیدا میکنه . کسی میدونه علتش چیه ؟
منم همین مشکل را دارم روز ها همش روی 220 بود اما حالا شده 70 --زنگ زدم پرو فایلم از 2 به 4 برد حالا شده 150 تا 200 --- بد میگه فعلا دیگه کاری نمیشه کرد
دوستان راهي ندارين سرعت شبانه كه پايينه بيشتر كنيم؟![]()
خب من که نمیخوام دیگه روی اون خط سرویس بگیرم، مبلغشم نمی دم به غیر اینکه حرکت انسانی نیست مشکل دیگه ای هم داره؟؟
سلام از امروز نمی دونم چی شده من که دانلود رو میزنم یکی دو دقیقه سرعت خوبه بعد یدفعه میاد رو 10 12 ، بعد دوباره اگه اینترنت رو قطع و وصل کنم میاد بالا و بعد چند دقیقه دوباره افت سرعت دارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)