تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2052 از 4428 اولاول ... 1052155219522002204220482049205020512052205320542055205620622102215225523052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,511 به 20,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

little more دانلود شبانه رایگان نداره...

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

امروز تواین پست می خوام ازشرکت پارس آنلاین عذرخواهی کنم
    حدود 4 سال ازشرکت پارس آنلاین خدمات میگیرم. ولی حدود 3 سال میشه که اقدام به افزایش غیرقانونی سرعت سرویس کردم هزینه این افزایش روندادم. و الان ازاین موضوع پشیمونم و واقعا هزینه سرویس 2 مگابیت نامحدود طی 3 سال اونقد زیاد هست که نتونم به شرکت بدم امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.
    چون نمیتونم به خود شرکت این موضوع رو بگم اینجا گفتم امیدوارم اگه مدیران پارس آنلاین به اینجا هم سرزدن منو ببخشن.
    البته اگه شرکت پارس آنلاین این موضوع رومبفهمید باید طبق قانون جرایم رایانه ای چند سالی آب خنک میخوردم. ازانجا که پلیس فتا باکسی شوخی نداره به دوستانم توصیه میکنم درچارچوب قانون عمل کنید.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حدود 4 سال ازشرکت پارس آنلاین خدمات میگیرم. ولی حدود 3 سال میشه که اقدام به افزایش غیرقانونی سرعت سرویس کردم هزینه این افزایش روندادم. و الان ازاین موضوع پشیمونم و واقعا هزینه سرویس 2 مگابیت نامحدود طی 3 سال اونقد زیاد هست که نتونم به شرکت بدم امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.
    چون نمیتونم به خود شرکت این موضوع رو بگم اینجا گفتم امیدوارم اگه مدیران پارس آنلاین به اینجا هم سرزدن منو ببخشن.
    البته اگه شرکت پارس آنلاین این موضوع رومبفهمید باید طبق قانون جرایم رایانه ای چند سالی آب خنک میخوردم. ازانجا که پلیس فتا باکسی شوخی نداره به دوستانم توصیه میکنم درچارچوب قانون عمل کنید.
    خود شرکت پارس سرویسهاشو الان رو 4 مگابیت بسته و مخابرات هم که دیگه به نوعی نماینده دولت محسوب میشه خطهاشو رو 2 مگابیت بسته اونوقت شما فکر میکنی در حق شرکت پارس آنلاین مرتکب ظلم شدی؟؟؟

4. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز نوشه جونت -این قدر حقه همه رو میخوره که استفاده غیر مجاز تو توش گم هست -
    اگه به ماهم بگی ممنون میشم -یعنی توی این مدت امنیتشون این قدر پایین بوده که نتونستن تشخیص بده
    چرا دیگه ادامه نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. 3 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nakok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام، من قابلا سرعت دانلودم بد نبود نزدیک ٢٥٠ روزانه سرعت داشتم ، شب‌ها هم فقط ٣٠-٤٠ کیلوبایت افت داشت. ولی جدیدا سرعتم خیلی وحشتناک کم شده هیچی، وی.پی N با پروتوکل L2TP/IPseq هم وصل نمی‌شه! شما هم این مشکل رو دارین؟ کسی می‌دونه راه حل چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

من سرویس نامحدود 256 دارم. ولی چند فایل رو که پشت سرهم دانلود می کنم یک دفعه افت سرعت شدید (35 کیلوبایت ثابت) پیدا میکنه . کسی میدونه علتش چیه ؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام، من قابلا سرعت دانلودم بد نبود نزدیک ٢٥٠ روزانه سرعت داشتم ، شب‌ها هم فقط ٣٠-٤٠ کیلوبایت افت داشت. ولی جدیدا سرعتم خیلی وحشتناک کم شده هیچی، وی.پی N با پروتوکل L2TP/IPseq هم وصل نمی‌شه! شما هم این مشکل رو دارین؟ کسی می‌دونه راه حل چیه؟
    منم همین مشکل را دارم روز ها همش روی 220 بود اما حالا شده 70 --زنگ زدم پرو فایلم از 2 به 4 برد حالا شده 150 تا 200 --- بد میگه فعلا دیگه کاری نمیشه کرد

10. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان راهي ندارين سرعت شبانه كه پايينه بيشتر كنيم؟

داره خودمونی میشه amir143's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

هیچی زنگ میزنن بهتون میگن بیاید مبلغی که به شرکت بدهکار هستین رو پرداخت کنین
    خب من که نمیخوام دیگه روی اون خط سرویس بگیرم، مبلغشم نمی دم به غیر اینکه حرکت انسانی نیست مشکل دیگه ای هم داره؟؟

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام از امروز نمی دونم چی شده من که دانلود رو میزنم یکی دو دقیقه سرعت خوبه بعد یدفعه میاد رو 10 12 ، بعد دوباره اگه اینترنت رو قطع و وصل کنم میاد بالا و بعد چند دقیقه دوباره افت سرعت دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •