تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2052 از 2403 اولاول ... 10521552195220022042204820492050205120522053205420552056206221022152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,511 به 20,520 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تصمیم خودمو گرفتم اندیشه رو جم میکنم میرم پارس انلاین 128 نامحدود میگیرم در کنارش 3G ایرانسل |:

2. این کاربر از nima1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

حومه ی رشت

بابا اینجا دیگه کدوم قبرستونیه ما داریم زندگی میکنیم

مخابرات کلا نامحدود رو برداشته

این چند ماه هم واسه اینکه یوزرهای اندیشه رو راضی کنه یه چوسه سرعت بهمون داده بود

کلا حذف شده تازه معلوم هم نیست همینو بتونیم ماه بعد هم تمدید کنیم یا نه ، ممکنه شارژ تموم بشه دیگه نشه تمدیدش کرد که احتمال این خیلی زیاده

والا تو این مدت همش میگفتن تا ماه های بعد 512 نامحدود هم میاریم الان همون هم حذف کردن

واقعا متاسفم واسه خودمون و این وضعیت مملکت

هر روز گه تر از دیروز

جای اینکه بیان سرویس ها رو بهتر کنن و حال بدن به یوزرها ، هر روز قوانین رو طوری سخت تر میکنن که یوزر بدبخت مجبور شه فرار کنه رو سرویس دهنده های دیگه و بعد 1/2 سال از این به اون رفتن میفهمه کلا سیستم مملکت اینه که همون دایل آپ رو با عناوین دیگه بهت بفروشن و نمیخوای سیستم رو خاموش کن بشین تو خونت منچ بازی کن

این سنت پیغمبره ، بپذیر

شما کجا می شینید (ساکن کجا هستید )

4. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

تصمیم خودمو گرفتم اندیشه رو جم میکنم میرم پارس انلاین 128 نامحدود میگیرم در کنارش 3G ایرانسل |:
    من تازه از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه
    چیکار باهات کرده اندیشه داری فرار میکنی ازش؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اين تعرفه ها چيه جايگزين نامحدود شده؟‌ يعني چي حداقل تا 6 گيگ تضمين؟ يعني 6 گيگ بيشتر مصرف كنيم معلوم نيست چي ميشه؟
    جريمه تاخير هم كردن 250 تومن!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من تازه از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه
    چیکار باهات کرده اندیشه داری فرار میکنی ازش؟
    نیا بابا پشیمون میشی م
    256 نامحدود 34 تومن کردن سرعت 50 :|

8. 2 کاربر از nima1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.
    من دانشجوی دانشگاه گیلان هستم و متاسفانه خوابگاه دانشگاه اینترنت نداره.
    از دوستان خواهش می کنم با توجه به اینکه دانشگاه حدود 5 کیلومتری دورتر از شهره چه نوع اینترنتی رو پیشنهاد میدن و از چه ISP ای. با تشکر

داره خودمونی میشه farbod02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نیا بابا پشیمون میشی م
    256 نامحدود 34 تومن کردن سرعت 50 :|
    آقااااااااا نرین پارس آفلاین یه سرویس بهتون میدن میگن برات سرعت خدا میبندیم بعد میری میبینی سرعتت شده 10 kb زنگ میزنی یه طوری باهات برخورد میکنن انگار قتل کردی خیلی هم بخوان بهت حال بدن میگن کم بوود پهنای باند داریم برو 1 ماه دیگه درست میشه از بین همه isp هایی که تا به حال امتحان کردم پارس آنلاین بترینو دزد ترینشون بوده

11. 3 کاربر از farbod02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقااااااااا نرین پارس آفلاین یه سرویس بهتون میدن میگن برات سرعت خدا میبندیم بعد میری میبینی سرعتت شده 10 kb زنگ میزنی یه طوری باهات برخورد میکنن انگار قتل کردی خیلی هم بخوان بهت حال بدن میگن کم بوود پهنای باند داریم برو 1 ماه دیگه درست میشه از بین همه isp هایی که تا به حال امتحان کردم پارس آنلاین بترینو دزد ترینشون بوده

پس کجا برم؟
    یه سری از پارس تعریف میکنن....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پارس الان 2 ساله تو مرکز 7 رشت مشکل پهنای باند داره ،

کلا شرکت برشکته ای هست ، نمایندگی کرج و خیلی شهرهای دیگه رو واگذار کرده واسه همین فقط تو سایت ملتو گول میزنه بیان رو سرویسش وگرنه با این قیمت و سرعت هایی که زده مخصوصا نامحدود ها باید 1 سال حداقل بهرتین سروی دهنده میشد یا جزو 4 شرکت اول از نظر تعداد یوزر بود

مراکز دیگه رو نمیدونم ولی اینجا اینطوریه

البته تک و توک تو بعضی مراکز خوبه

همین سرویس 2 مگ که زده با 1 مگ سند ، اصلا هیچ سرویس دهنده ای تو ایران 1 مگ سند نمیده شما 8 مگ اندیشه هم بگیری سند 384 (یا 512 مطمئن نیستم) یا شرکت های دیگه ، بیشترین سرعت ارسال همین 1 مگ هست طبق قوانین که شرکت ها نصف اینم نمیدن بعد پارس آنلاینی که طبق قوانین خودش تنها شرکت اینترنتی ایرانه که ترافیک ارسالی رو محاسبه نمیکنه و کاملا رایگانه بیشترین سرعت ارسال رو میده !!!

اون چیزی هم که رو سایتش زده سرعت بیشتر از 256 رو up to 9 mb میکنیم یعنی تو بهترین شرایط که یه جورایی ناممکنه همونم بهت نمیده

طبق تحقیقاتی که من کردم سیاست شرکتش اینه که تو هر مرکز مخابرانی n مقدار پهنای باند تخصیص میده حالا اون مرکز 100 تا یوزر داشته باشه یا 2000 تا فرقی نمیکنه واسه همینه که هر وقت زنگ میزنی شرکت میگه مشکل پهنای باند داریم تو این منطقه 1/2 ماه دیگه تست کنید

منظور این نیست که تا 1/2 ماه دیگه پهنای باند افزایش میدن یعنی تا 1/2 ماه دیگه یه سری از یوزرها فرار میکنن و واسه شمایی که خر شدید و موندید سرعت بهتر میشه !!!

نماینده شاتل و پارس تو رشت مال دو تا برادرن (اگه اشتباه نکنم) و با هم هماهنگ هستن هر مرکزی که یکیشون مشکل داره معمولا اون یکی خوبه ، تو مرکزی که هستید و با پارس مشکل دارید شاتل رو تست کنید ببینید چطوره ، البته بنده با وجود اینکه تقریبا همه این ها رو تست کردم هرگز به خاطر محدودیت های شاتل سمتش نرفتم و نیمیدونم چطوریه

14. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان, اندیشه نامحدودش رو کلآ جمع کرده؟ تو گزینه های تمدید من اصلآ کلمه "نامحدود" نبود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •