تصمیم خودمو گرفتم اندیشه رو جم میکنم میرم پارس انلاین 128 نامحدود میگیرم در کنارش 3G ایرانسل |:
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تصمیم خودمو گرفتم اندیشه رو جم میکنم میرم پارس انلاین 128 نامحدود میگیرم در کنارش 3G ایرانسل |:
حومه ی رشت
شما کجا می شینید (ساکن کجا هستید )![]()
من تازه از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه
چیکار باهات کرده اندیشه داری فرار میکنی ازش؟
اين تعرفه ها چيه جايگزين نامحدود شده؟ يعني چي حداقل تا 6 گيگ تضمين؟ يعني 6 گيگ بيشتر مصرف كنيم معلوم نيست چي ميشه؟
جريمه تاخير هم كردن 250 تومن!
نیا بابا پشیمون میشی م
256 نامحدود 34 تومن کردن سرعت 50 :|
سلام به همه دوستان عزیز.
من دانشجوی دانشگاه گیلان هستم و متاسفانه خوابگاه دانشگاه اینترنت نداره.
از دوستان خواهش می کنم با توجه به اینکه دانشگاه حدود 5 کیلومتری دورتر از شهره چه نوع اینترنتی رو پیشنهاد میدن و از چه ISP ای. با تشکر
آقااااااااا نرین پارس آفلاین یه سرویس بهتون میدن میگن برات سرعت خدا میبندیم بعد میری میبینی سرعتت شده 10 kb زنگ میزنی یه طوری باهات برخورد میکنن انگار قتل کردی خیلی هم بخوان بهت حال بدن میگن کم بوود پهنای باند داریم برو 1 ماه دیگه درست میشهاز بین همه isp هایی که تا به حال امتحان کردم پارس آنلاین بترینو دزد ترینشون بوده
![]()
![]()
پس کجا برم؟
یه سری از پارس تعریف میکنن....
پارس الان 2 ساله تو مرکز 7 رشت مشکل پهنای باند داره ،
کلا شرکت برشکته ای هست ، نمایندگی کرج و خیلی شهرهای دیگه رو واگذار کرده واسه همین فقط تو سایت ملتو گول میزنه بیان رو سرویسش وگرنه با این قیمت و سرعت هایی که زده مخصوصا نامحدود ها باید 1 سال حداقل بهرتین سروی دهنده میشد یا جزو 4 شرکت اول از نظر تعداد یوزر بود
مراکز دیگه رو نمیدونم ولی اینجا اینطوریه
البته تک و توک تو بعضی مراکز خوبه
همین سرویس 2 مگ که زده با 1 مگ سند ، اصلا هیچ سرویس دهنده ای تو ایران 1 مگ سند نمیده شما 8 مگ اندیشه هم بگیری سند 384 (یا 512 مطمئن نیستم) یا شرکت های دیگه ، بیشترین سرعت ارسال همین 1 مگ هست طبق قوانین که شرکت ها نصف اینم نمیدن بعد پارس آنلاینی که طبق قوانین خودش تنها شرکت اینترنتی ایرانه که ترافیک ارسالی رو محاسبه نمیکنه و کاملا رایگانه بیشترین سرعت ارسال رو میده !!!
اون چیزی هم که رو سایتش زده سرعت بیشتر از 256 رو up to 9 mb میکنیم یعنی تو بهترین شرایط که یه جورایی ناممکنه همونم بهت نمیده
طبق تحقیقاتی که من کردم سیاست شرکتش اینه که تو هر مرکز مخابرانی n مقدار پهنای باند تخصیص میده حالا اون مرکز 100 تا یوزر داشته باشه یا 2000 تا فرقی نمیکنه واسه همینه که هر وقت زنگ میزنی شرکت میگه مشکل پهنای باند داریم تو این منطقه 1/2 ماه دیگه تست کنید
منظور این نیست که تا 1/2 ماه دیگه پهنای باند افزایش میدن یعنی تا 1/2 ماه دیگه یه سری از یوزرها فرار میکنن و واسه شمایی که خر شدید و موندید سرعت بهتر میشه !!!
نماینده شاتل و پارس تو رشت مال دو تا برادرن (اگه اشتباه نکنم) و با هم هماهنگ هستن هر مرکزی که یکیشون مشکل داره معمولا اون یکی خوبه ، تو مرکزی که هستید و با پارس مشکل دارید شاتل رو تست کنید ببینید چطوره ، البته بنده با وجود اینکه تقریبا همه این ها رو تست کردم هرگز به خاطر محدودیت های شاتل سمتش نرفتم و نیمیدونم چطوریه
دوستان, اندیشه نامحدودش رو کلآ جمع کرده؟ تو گزینه های تمدید من اصلآ کلمه "نامحدود" نبود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)