تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2052 از 2376 اولاول ... 10521552195220022042204820492050205120522053205420552056206221022152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,511 به 20,520 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اين عليزاده اشغال .... بر پدرش لعنت.اي خداااااااااااااااااا

مجيدي چه غلتي كرد؟؟... اكبرپور چه خلطي كرد؟... علي زاده ؟...جانواريوي مصدوم؟؟؟ كدومشون كاري كردن؟؟؟
    ها ؟؟ كدومشون؟؟؟نه جناب dma اشكال از عليزاده نيست!! اشكال از مربي !! از مبيي كه شما همين يه روز پيش خدت رو براش مي كشتي!! حالا جباري از تمرين اخراج مي كنه؟؟؟ جباري بهترين پاسور تيم؟؟؟ جباريي كه كل هافبك و خط حمله تو دستش بود؟؟؟ حالا بايد برن با التماس جباري رو برگردونن!!! قلعه نوعي اگه مربي بود...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اخه چرا مجيدي و جانواريويي كه هنوز كامل خوب نشده!!! به خاطر لجبازي امير گوسفند ، جباري نيومد تو!!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ما با این همه بازیکن میتونستیم راحت چند تا گل بزنیم. ولی قلعه نویی بلد نیست چجوری از تیمش استفاده کنه. من در عجبم تو لیگ مجیدی رو بازی نمیداد الان چی شده اینو از اول میاره تو زمین... علیزاده چرا اومد آخه ؟؟؟؟ قلعه نویی بازم میاد تو نود میگه تعویض ها من درست بود. اگر یه بار دیگه تو چنین موقعیتی باشم همین تعویض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قلعه نوعی حقا که شاگرد پروینه!

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

5 دقیقه کم بود ! همین یارو کثیف 10 دقیقه رو زمین بود

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تف به گور این عربهای پدرسگ تمومی این عربها حروم زاده اند ضدفوتبال تر از این میخواستین ؟!!!اگه تو ورزشگاه بودم میرفتم یه کتک سیر این دروازه بان حروم زاده را میزدم من واقعا واسه فوتبال اسیا متاسفم ...
    این علیزاده هم که شورش را دیگه درآورده ما اصلا اگه اینا نخوایم باید کیا ببینیم به خدا اگه این اوت ها هم بلد نبود به درد جرز لای دیوار هم نمیخورد!!!
    اینقدر الجزیره کردین ما گفتیم از بارسلونا هم قویتره اینا که فقط اسم تیم را یدک میکشیدند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

چرا علي زاده جاي برهاني؟؟؟ اكبرپور و مجيدي ، هيچ غلتي نكردن ، اونقت برهاني رو مي كشه بيرون!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجيدي چه غلتي كرد؟؟... اكبرپور چه خلطي كرد؟... علي زاده ؟...جانواريوي مصدوم؟؟؟ كدومشون كاري كردن؟؟؟
    ها ؟؟ كدومشون؟؟؟نه جناب dma اشكال از عليزاده نيست!! اشكال از مربي !! از مبيي كه شما همين يه روز پيش خدت رو براش مي كشتي!! حالا جباري از تمرين اخراج مي كنه؟؟؟ جباري بهترين پاسور تيم؟؟؟ جباريي كه كل هافبك و خط حمله تو دستش بود؟؟؟ حالا بايد برن با التماس جباري رو برگردونن!!! قلعه نوعي اگه مربي بود...
    گور بابا قلعه نوعي!شما برو پستاي منو بخون بعد بگو خودت رو براش ميكشتي.اگه اون پنالتي گل ميشد،اگه اين ابله اون توپ نيم متري رو گل ميكرد الان 5 خط برا من پست نميدادي.مگه ما تو اين بازي موقعيت نتونستين بسازيم كه جباري بايد بازي ميكرد؟توپ ها گل نشد.وقتي تيم از رو پنالتي هم نميتونه گل بزنه.... !

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اصلآ مربي گري بلد نيست!!! تو ليگ هم همش به خاطر غيرت استقلالي ها كه اونا ميبردن!!! قلعه نوعي فقط بلده بگه سانتر كنين!!همين وبس!!

داره خودمونی میشه saayeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من داشتم به این فکر می کردم که همین چند وقت پیش همه می گفتن استقلال عجب کمربند میانی داره . جباری و جانواریو و خسرو با هم می ترکونن ! ولی الان از اون کمربند فقط خسرو مونده . جباری رو که دو دستی از دست دادیم . جانواریو هم که مثل قبلا بازی نمیکنه ( یا به دلیل افت که هر بازیکن دچارش میشه یا پول )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •