برای گرفتن سیم کارت usim مدرک چیزی هم باید ببری؟ یا خود سیم کافیه؟
برای گرفتن سیم کارت usim مدرک چیزی هم باید ببری؟ یا خود سیم کافیه؟
کارت ملی هم ببر ضرر نداره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ممنون دوست عزیز .
برنامه بلواستکس رو نصب کردم و همینطور برنامه ایرانسل من که تونستم بسته بخرم .
ولی خب عجیبه که نمیتونم از خود مرورگر اینکار رو انجام بدم چون قبلاً میشد بسته خرید .
مارکش را زده T&W
مدل: wu260
در حال حاضر روی سیمکارت رایتل قفل شده و سیمکارت ایرانسل میگذارم روش شبکه را پیدا نمیکنه.
Last edited by bigbang001; 17-04-2016 at 09:36.
انلاک کنی می تونی از سیم کارت شرکتهای دیگه هم توی اون مودم استفاده کنی.
معلوم نیست که بشه انلاکش کرد.
این تاپیک هم برای بحثهای مودم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پیگیری اینکه 3G ایرانسل کی به شهر ما میاد .... باید به کجا برم ؟؟ ساختمانی چیزی مثل همراه اول مخابرات دارن یا نه ؟
درود دوستان
خب بعد از دو هفته پیگیری مداوم و دردسر هاش ، مثل این که به یه نتیجه ای رسید کارم
1 ساعته که سرعت اوکی شده و ثابت مونده خدا رو شکر . انشالله هم که در ادامه همین طور بمونه
![]()
سلام شما چی کار کردی؟
به ما که گفتن کاربر زیاده
درود
من فقط تماس میگرفتم تا ببینم مشکل کی حل میشه عزیزان هم میگفتن منتظر باشین انشالله حل میشه . زمانی هم که میگفتم صبحا بهتره نسبت به زمان های دیگه ، میگفتن عادیه چون کاربر زیاده! بعد هم میگفتم که تو همین چند روزه کاربرا ریختن اپراتور شما ؟؟؟؟
که امروز رسیدم خونه دیدم خیلی خوب شده خدا رو شکر .
البته یکی از کارشناساشون امروز زنگ زد و گفت که "خب مشکل شما چی بود؟ بفرمایید تا راهنمایی کنم"منم گفتم که الان اوکی شده ، خود کارشناس گرامی خبر نداشتن که از طرف ایرانسل ایا تغییری اتفاق افتاده یا خیر
بعد هم فرمودن که اگه باز مشکل پیدا کرد مودم رو ببرید یه جای دیگه خونه یا ارتفاع بیشتر ... منم هر چه قدر گفتم که رفیق ! من هر کاری که فکرشو کنی کردم برای حل مشکل و از طرف من نبوده ! میرفتم کوچه پایینی حل میشده و جدیدا تو کوچه ما مشکل پیدا کرده
و با یه جواب خیلی کوبنده "به هر حال دیگه" از طرف کارشناس گرامی ، رفتم پی کارم
![]()
واقعا نمیفهمم 24 ساعت باید هر دفعه صبر کنم تا یه کارشناس تماس بگیره و این طور راهنمایی کنه ؟؟؟باز خدا رو شکر "فعلا" خیلی بهتره ولی حتما باید به فکر یه نت جایگزین باشم زمانی که ایرانسل بهتر از این نمیتونه به کاربراش کمک کنه ...
بچه ها سلام من تلگرامم پریده بود کلا گروه های مربوط به بحث ایرانسل منو عضو کنید یا لینک دعوت بفرستید برام ممنون
@afshar291
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)