تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2051 از 2606 اولاول ... 105115511951200120412047204820492050205120522053205420552061210121512551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,501 به 20,510 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این سیستم ecare بخش پنل کاربری واقعا داغونه
    خیلی مشکل داره
    من اصلا نمی تونم حجم مصرفیمو ببینم
    اولا که حجم ها رو به فاصله 1 روز نشون میده. مثلا الن که 18 ام هست فقط میشه حجم های 17 ام و قبلش رو دید. برای دیدن حجم مصرفی امروز باید تا فردا صبر کرد
    دوما همه حجم ها رو صفر نشون میده. 17 ام صفر، 16 ام صفر...یعنی چی اخه؟
    ای کاش با 1 روز تاخیر نشون میداد معمولا با 3 روز تاخیر نشون میده
    یعنی برای اینکه بفهمیم از 20 ام تا 22 ام چقدر مصرف کردیم باید تا 25 ام صبر کنیم
    مصرف رو هم فقط در بازه های 2 روزه نمایش میده و اگر سرچ کنیم از 20 ام تا 21 ام چقدر مصرف داشتیم تا همون 22 ام رو نشون میده!
    حالا به این کنار در قسمت مقدار ترافیک باقی مونده عدد رو اشتباه نمایش میده
    مثلا من سرویس 4مگ 240 گیگ دارم تو این ماه هم 25 گیگ خارجی تا الان مصرف داشتم ولی ترافیک باقی مونده رو می نویسه: 283751 مگابایت!
    احتمالا مقدار باقی مونده ماه قبل رو هم بهش اضافه کردن چون ماه قبل ضریب داخلی 2 برابر بود و 120 گیگ داشتم که نصفش مصرف شده بود این ماه ضریب 4 شده
    باگ سیستمیه یا حجم های باقی مونده به ماه بعد منتقل میشن!؟
    در کل داغون ترین پنل رو مخابرات داره با اختلاف
    پارس و شاتل مصرف رو به تفکیک ساعت با تاخیر چند دقیقه ای نشون میدن اپ هم دارن طراحیشونم حرفه ای تره
    مخابرات اپ نداره بات تلگرامیشم اصلا کار نمی کنه حجمشم فقط از صبا نت بیشتره تو شرکتا
    منم مثل شما به خاطر فیبر موندم و دو ماه قبل بعد از اعلام وزیر بر دراومدن انحصار فیبر از مخابرات از پارس انلاین سرویس خریدم ولی فرداش زنگ زدن گفتن نامه شما از مخابرات برگشت خورده چون فیبر نوری هستین

2. 2 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ای کاش با 1 روز تاخیر نشون میداد معمولا با 3 روز تاخیر نشون میده
    یعنی برای اینکه بفهمیم از 20 ام تا 22 ام چقدر مصرف کردیم باید تا 25 ام صبر کنیم
    مصرف رو هم فقط در بازه های 2 روزه نمایش میده و اگر سرچ کنیم از 20 ام تا 21 ام چقدر مصرف داشتیم تا همون 22 ام رو نشون میده!
    حالا به این کنار در قسمت مقدار ترافیک باقی مونده عدد رو اشتباه نمایش میده
    مثلا من سرویس 4مگ 240 گیگ دارم تو این ماه هم 25 گیگ خارجی تا الان مصرف داشتم ولی ترافیک باقی مونده رو می نویسه: 283751 مگابایت!
    احتمالا مقدار باقی مونده ماه قبل رو هم بهش اضافه کردن چون ماه قبل ضریب داخلی 2 برابر بود و 120 گیگ داشتم که نصفش مصرف شده بود این ماه ضریب 4 شده
    باگ سیستمیه یا حجم های باقی مونده به ماه بعد منتقل میشن!؟
    در کل داغون ترین پنل رو مخابرات داره با اختلاف
    پارس و شاتل مصرف رو به تفکیک ساعت با تاخیر چند دقیقه ای نشون میدن اپ هم دارن طراحیشونم حرفه ای تره
    مخابرات اپ نداره بات تلگرامیشم اصلا کار نمی کنه حجمشم فقط از صبا نت بیشتره تو شرکتا
    منم مثل شما به خاطر فیبر موندم و دو ماه قبل بعد از اعلام وزیر بر دراومدن انحصار فیبر از مخابرات از پارس انلاین سرویس خریدم ولی فرداش زنگ زدن گفتن نامه شما از مخابرات برگشت خورده چون فیبر نوری هستین
    من هنوز معتقدم که مخابرات نمیتونه داخلی خارجیو تفکیک کنه
    بنابراین کل حجم برای بین الملل میتونه مصرف بشه
    کسی هست تا حالا سرعت محدود شده باشه؟

4. 2 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستانی که از سرویسهای جدید گرفتن، بنظرتون می‌ارزه سرویس 2 مگ نامحدود قدیم رو با 16 مگ جدید عوض کنم؟ تا آخرای تابستون سال آینده قرارداد دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان

کجا حجم باقیمانده رو می بینین؟ پنل من که چنین چیزی نداره.

این پنل من:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Bitter_Moon; 15-02-2018 at 10:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم این سرویس 16 مگ با حجم 700 گیگ چرا 87 هزار تومنه قیمتش؟!!! مگه هر گیگ نباید 2 هزار تومن باشه....باید قیمتش 1 میلیون و 400 باشه!

ببین الان من قبلا 2 مگ حجمی داشتم 100 گیگ مصرف میکردم 200 هزار تومن پول قبض adsl میومد ...حالا 700 گیگ دارم 87 هزار تومن!!؟؟

من 2 سال بود داشتم اونقدر پول میدادم چه جوریه یهویی ارزون شد اینترنت؟ یعنی گیگی 100 تومن؟! من که گیج شدم...

شاید 70 گیگه؟ الکی نوشتن 700 گیگ

الان این 700 گیگ همش بین الملله؟ یا یه مقدارش داخلیه چه مقدارش بین المللیه؟
    Last edited by راشبل; 15-02-2018 at 12:28.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم این سرویس 16 مگ با حجم 700 گیگ چرا 87 هزار تومنه قیمتش؟!!! مگه هر گیگ نباید 2 هزار تومن باشه....باید قیمتش 1 میلیون و 400 باشه!

ببین الان من قبلا 2 مگ حجمی داشتم 100 گیگ مصرف میکردم 200 هزار تومن پول قبض adsl میومد ...حالا 700 گیگ دارم 87 هزار تومن!!؟؟

من 2 سال بود داشتم اونقدر پول میدادم چه جوریه یهویی ارزون شد اینترنت؟ یعنی گیگی 100 تومن؟! من که گیج شدم...

سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)

ofil19397550/1.png[/IMG]
    175 گیگش بین المللیه؟ بازم مفته..قبلا 100 گیگ 200 هزار تومن میدادم الان 175 گیگ 87 تومن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستانی که از سرویسهای جدید گرفتن، بنظرتون می‌ارزه سرویس 2 مگ نامحدود قدیم رو با 16 مگ جدید عوض کنم؟ تا آخرای تابستون سال آینده قرارداد دارم.
    2 مگ رو حتما می ارزه که با 16 مگ عوض کنید من هم همین کار رو کردم، 2 مگ واقعا سرعت کمی هست الان دیگه. به خصوص اگر مثل من همه کار و زندگیت با اینترنت باشه.

حالا اینکه 16 مگ از خود مخابرات بگیری یا نه دیگه بستگی داره، اگه از کیفیت اینترنت مخابرات راضی هستی و 175 گیگ برات کم نیست خب راحت عوض کن و لذت سرعت 8 برابر رو ببر، اگر هم که از مخابرات راضی نیستی پیشنهاد می کنم 16 مگ از یه شرکت دیگه بگیری. فقط چک کن ببین خط کشش 16 مگ رو داره یا نه.

الان این 700 گیگ همش بین الملله؟ یا یه مقدارش داخلیه چه مقدارش بین المللیه؟
    سیستم تعرفه ای جدیده به کل شرکت ها ابلاغ شده، چطور شما در جریان نیستید؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یهویی ارزون نشده، قبلا خیلی گرون میگرفتن! این دو تا فرق داره با هم!

12. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

2

سیستم تعرفه ای جدیده به کل شرکت ها ابلاغ شده، چطور شما در جریان نیستید؟!

یهویی ارزون نشده، قبلا خیلی گرون میگرفتن! این دو تا فرق داره با هم!
    خیلی گرون میگرفتن خداوکیلی خون مارو مکیدن...فکر کنم پارسال حدود 2 میلیون پول adsl دادم..

14. این کاربر از راشبل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیلی گرون میگرفتن خداوکیلی خون مارو مکیدن...فکر کنم پارسال حدود 2 میلیون پول adsl دادم..
    هنوز هم گرون میگیرن

تازه تعرفه ها این نبود، یه سری تعرفه های جدید اول اعلام کردن بعد صدای ملت دراومد و ریختن تو پیج وزیر فحش و فحش کاری، دیگه فهمیدن که مردم میدونن تو کشورهای دیگه چه خبره! تو سایت زومیت بگردی کامل تو این مدت در این مورد بررسی و بحث شد توی این فروم هم همینطور

16. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •