تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2051 از 4105 اولاول ... 1051155119512001204120472048204920502051205220532054205520612101215125513051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,501 به 20,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اونجا که رفتین هیچ آموزشی تخصصی نیست که شما یاد نگیرید!از روز اول تا آخر شما یه سری آیتم ها رو آموزش میبینید بعدا هم یه امتحان چرت از همه میگیرن و همه قبولن!خیالت راحت
    فکرت رو درگیر این جور مساعل نکن
    تایید میشه کاملا

فقط دوستان امتحانو اصلا سفید نذارن و اگه نمیخونن درسارو برا امتحان اصلا تستا رو ضربدری و ستونی(یعنی یه جور منظم و تابلو ) که گیرتون میندازن و مردود میکنن میگن دوباره بیا امتحان
    درکل همه قبولن و اینکه من برای امتحان خوندم و اگه شد حتما بخونید ، اونجا مهمترین چیز انظباطه

2. 2 کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرصی.آخه چرا میگن تجدبد دوره؟من معاف از رزم هستم.اگه تو آموزشی اقدام کنم فوقش یه روز بیمارستان.یه روزم کمیسیون دیگه.میشه 2 روز؟

تجدید دوره کجا بود مگه کشکه ،بودن تو آموزشیمون کسایی که رفتنو معاف از رزم هم شدن... اما بنظرم اگه نیروی انتظامی هستیو مشکلت جدی نیستو بچه تهرانی بیخیال معاف از رزمی شو چون حتما میفتی شهر خودت تهران..حالا خودت میدونی اما درکل استرس تجدیدو اینا نداشته باش چون خودشون میفرستنت واینکه چه بسیار بودن کسایی که مرخصیای یه هفته ای میرفتنو... کسی هم تجدید نشد..

4. این کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم به همه به هرکسی که هرجا خدمت میکنه بگم حدودا بعد 20 روز تو سربازا یه موجوداتی که نامریی هم هستن به اسم آدم فروش پیدا میشه درکل به کسی اعتماد نکنید ،و بقول یه درجه داری به چشم راستتونم اعتماد نکنید،و اینکه خودتونم آدم فروش نشید بخدا هیچ سودی نداره و فقط ازتون استفاده ابزاری میکنن و نفرین همه پشت سرتونه حتی اگه تا آخر هم شناخته نشید..
    اما منظورم این نیست که اگه کسی اذیتتون کرد گزارش ندیدا اتفاقا گزارش بدید پدرشو در بیارن..منظورم اینه اگه کسی رقصید اگه کسی از روی عصبانیت و فشار به فرمانده بدو بیراه گفت اگه کسی..نرید بفروشیدش و حتی کاری نکنید که ضعفی داشته باشید که فرمانده به خودش جرات بده ازت بخواد خبر ببری براش چون خبرچینا گاهی از کسایین که روزای اول بی انظباطی میکنن و ضعف نشون میدن فرمانده ها میترسونن اینجور آدمارو و ازشون استفاده ابزاری میکنن..چون برا کنترل بچه ها نیاز دارن به آدم فروش

یه خاطره هم بگم اینکه ما یه ارشد داشتیم خیلی باحالو مشتی بود هیچکسیو نمیفروخت و فرمان های از جلو نظامو خبردارو بشینن و اینا رو هم همش با لهجه و شیوه فرمانده ها میگفت خیلی بچه ها حال میکردن(البته واقعا فرمانده هامونم دوست داشتیم با همه سختگیرییاشون..و این اواخر هی یهو یکی میگفت برای سلامتی فلان فرمانده صلوات...یعنی زیادم موجودی بنام فرمانده رو تو ذهنتون ازش هیولا نسازید)

نمیدونم شاید خیلی پر حرفی کردم اما لازم بود بنظرم اینا رو بگم آخه ندیدم کسی بگه و اینکه تازه از آموزشی اومدم و داغم

ایشالا همه موفق باشن
    آخ هی یاده یه خاطراتی میفتم که با سختیاشون خیلی شیرینن،،یاد تیر اندازیا..برف پارو کردنا..کلی چیز یاد گرفتیم

6. 6 کاربر از howhow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام...اینکه میگن کارت فعال بسیج از خدمت کم میکنه درسته؟ چند ماه کم میکنه؟ فقط اگه سپاه بیفتی این اتفاق می افته؟؟
    هرسال فعال ، 45 روز کم میشه! نه فرقی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تجدید دوره کجا بود مگه کشکه ،بودن تو آموزشیمون کسایی که رفتنو معاف از رزم هم شدن... اما بنظرم اگه نیروی انتظامی هستیو مشکلت جدی نیستو بچه تهرانی بیخیال معاف از رزمی شو چون حتما میفتی شهر خودت تهران..حالا خودت میدونی اما درکل استرس تجدیدو اینا نداشته باش چون خودشون میفرستنت واینکه چه بسیار بودن کسایی که مرخصیای یه هفته ای میرفتنو... کسی هم تجدید نشد..
    فقط مالک اشتریا میفتن تهران؟ من که باهنر کرمان هستم چطور؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من دفترچه رو فرستادم،الان میشه قبل از اومدن برگه سبز با استفاده از بند پ بیوفتم سپاه؟(نه بسیج فعال دارم،نه دوره تکمیلی)
    میشه از سپاه انتقالی گرفت به ارتش؟
    کارت پایان خدمت های ارگان ها از نظر ارزش و اعتبار با هم فرق داره؟
    Last edited by Ho3ein A; 19-02-2014 at 10:23.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

یعنی ممکنه منکه سیگاری و ... نیستم ، سیگاری و ... برگردم آیا؟
    ...
    بستگی به خودت داره . ما که نشدیم.
    اتفاقا یه جمله ای هم در این مورد به کار میبرن که هر موقع رفتی خدمت میفهمی!

11. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خب دوستان مام رفتیم کله مونو با نمره 4 زدیم شبیه گردو شدم
    راستی دوستان که تو کارن من نیر انتظامی افتادم اونحا که میریم اولش بهمون مرخصی میدن واسه لباسامون که بیاریم درستش کنیم یا نه؟
    اگه آره چند روز مرخصی میدن.به ما که گفتن هرچیزی امکان داره ولی اون کاری که باید بکنی اینه که رو بدترین حالت فکر کنی
    پدر مادرم رفتن واسم حوله شامپو و یه سری خرت پرت گرفتن بهشون گفتم بابا مگه می خوام برم سفر قندهار مثل اینکه اونا بیشتر از من نگرانند
    خلاصه حتی خوصله بردن کارت شناسایی و اینارم ندارم چه برسه به حوله و این چیزا می خوام سبک برم مشکلی که پیش نمیاد دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من برگ معاینه پزشکیمم دکتر پر کرد دوتا سوال دارم
    1.دکتر گفت تنفسم مشکل داره و شاید معاف از رزم بشم و علامت زد الان من باید همه مدارک رو بدم پلیس +10 خودشون می گن کجا باید برم برا معاینه؟یا اینکه باید کار دیگه ای خودم برای معافیت پزشکی انجام بدم؟
    2.این واکسن که نوشته برین مراکز بهداشت بزنین بیمارستانام دارن؟مرکز تهران نزدیک میدان ولیعصر جایی می شناسین؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پدر مادرم رفتن واسم حوله شامپو و یه سری خرت پرت گرفتن بهشون گفتم بابا مگه می خوام برم سفر قندهار مثل اینکه اونا بیشتر از من نگرانند
    این تیکه رو خیلی قشنگ اومدی واسه من هم همینجوریه!بنده خداها نگرانند ولی وقتی ازشون میپرسی نگران هستید میگن نه

عجب داستانی شده

15. این کاربر از m.r.devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •