با سلام.
میتونم بپرسم که میانگین سرعت دانلود 512 پار انلاین در نصف شب ها چقدره.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
با سلام.
میتونم بپرسم که میانگین سرعت دانلود 512 پار انلاین در نصف شب ها چقدره.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
فکر میکنم که تا آخر دوره ، این محدودیت اعمال میشه و بعد از تمدید مجدد ؛ باز از نو میشه.
این مطالب کجای سایته پارس انلاینه
دوستان این قضیه little more چیه؟
الان 4 روز تا پایان اکانتم مونده با 100 مگ...
سلام...
ار پارس آنلاین سرویس ۱۲۸ نامحدود گرفتم.....حدود ۱۶ روز گذشت و من بیست گیگی دانلود کردم....دو روزه که سرعت دانلود اومده رو ۱۵
تو مغازه هم ۱۲۸ نامحدود داریم......همین اتفدق افتاد برام ولی بعد چهار روز باز سرعت دانلودم رفت رو ۱۳۰ ................... امیدوارم سرعتم دانلودم تو خونه باز بره بالا.............
التماس دعا (برا بالا رفتن سرعت دانلودم)............![]()
سلام
بعد 13 روز و دانلود 30 گیگ سرویس POL-265-U من محدود شد و الان با سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه.
تنها اشکالی که من به این سرویس میتونم بگیرم اینه گه ساعتهایی که برای سرویسهای محدود حجمی دانلود رایگان هست سرعت نامحدودها رو پایین میارن
ولی هر چی تو اون 5 ساعت دانلود بشه جزو این 30 گیگ حساب میشه. به نظرم این منصفانه نیست اگر مسئولین این آیاسپی واقعا بدنبال منصفانه بودن هستند.
بعد چهار روز یا بعد از اینکه ترافیکت تموم شد میتونی little more را فعال کنی و ۵ روز بیشتر از سرویست استفاده کنی....اگر سرویست نا محدود بید ترافیکت تو این پنج روز رایگانه ولی اگر نامحدود نیست ترافیکت محاسبه میشه و پولشو باید بعدا پرداخت کنی.....
اینترنت من تموم شد الان تو حالت لیتل مور م دیگه نمی خوام بعدش تمدید کنم یعنی کلا خط تلفن عوض میشه می خواستم بدونم پارس چجوری پول این 5 روز ازم میگیره؟
هیچی زنگ میزنن بهتون میگن بیاید مبلغی که به شرکت بدهکار هستین رو پرداخت کنین![]()
دوستان تو حالت little more میشه دانلود شبانه انجام داد یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)